21 Mayıs 2024 Salı

15:47   ETEM ÇALIŞKAN, BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ   15:42   FENERBAHÇE`DEN 3 İSİM İFADEYE ÇAĞIRILDI   14:38   CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL, BAHÇELİ`YE DÖRT SORUYLA KARŞILIK VERDİ   14:01   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENTİN EN YOĞUN BÖLGESİNDE 3 HİZMET BİRDEN    13:55   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE, KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU   13:10   10 EKİM ANKARA KATLİAMI DAVASI AVUKAT KOMİSYONU`NDAN AYM`NİN KARARINA TEPKİ   12:19   21 MAYIS 1864 ÇERKES SÜRGÜNÜ`NÜN 160. YILI... KAFKAS VE ÇERKES DERNEKLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK   11:46   ALİ YERLİKAYA`DAN `FETÖ` OPERASYONU AÇIKLAMASI: "28 İLDE DÜZENLENEN `KISKAÇ-16` OPERASYONLARINDA 46 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   11:19   AHMET VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "MADEN İŞLETME SAHASI GENİŞLETİLMEYE DEVAM EDERSE ORMANSIZ KALACAĞIZ"   10:29   KAMU ALACAKLARINDA GECİKME ZAMMI ORANI YÜZDE 4,5`E ÇIKARILDI   09:49   ERDOĞAN TOPRAK: "KPSS`YE GİRECEK 3,5 MİLYON GENCİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ"   09:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ    08:54    İSTANBUL`DA YENİ 1 MAYIS GÖZALTILARI   21:56   ERDOĞAN: “MEVCUT ANAYASA`NıN YENI TÜRKIYE`YI TAŞıMASı MÜMKÜN DEĞILDIR”   21:04   TÜRKIYE`DE İRAN CUMHURBAŞKANı REISI`NIN VEFATı DOLAYıSıYLA 1 GÜNLÜK MILLI YAS ILAN EDILDI   20:39   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUN ECZACı ODASı`Nı ZIYARET ETTI   17:39   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN DEMIRTAŞ`A ZIYARET: "TÜM TÜRKIYE HALKLARıNA `DEMOKRASI MÜCADELESINDEN ZERRE GERIM ADıM ATMASıNLAR` MESAJı VERIYORLAR"   17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   16:01   GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI: ``EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ GIDA FİYATLARININ ARTMASI VE HALKIN ALIM GÜCÜNÜN DÜŞMESİ``   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...  
 
     
   

ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ, FINAL FOUR İÇİN MAÇA ÇIKACAK


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Women çeyrek finalinin üçüncü ve son maçına çıkıyor. Fransa temsilcisi Tango Bourges Basket`i sahasında ağırlayacak turuncu-lacivertliler kazanmaları halinde Avrupa`nın en büyük kupası için Final Four`a yükselecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sezonun en kritik maçı için Mersinlileri maça davet ederek, destek çağrısında bulundu.

 

Tarih : 21 Mart 2023 Salı 12:18   Okunma : 477

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Women çeyrek finalinin üçüncü ve son maçına çıkıyor. Fransa temsilcisi Tango Bourges Basket`i sahasında ağırlayacak turuncu-lacivertliler kazanmaları halinde Avrupa`nın en büyük kupası için Final Four`a yükselecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sezonun en kritik maçı için Mersinlileri maça davet ederek, destek çağrısında bulundu.

Türkiye`yi Euroleague Women`da temsil eden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, çeyrek final serisinin üçüncü maçına çıkıyor. Servet Tazegül Spor Salonu`nda yarın saat 19.00`da oynanacak maç için Mersin Yenişehir Belediyesi, saat 18.00`de Forum AVM güneyindeki Yenişehir Etkinlik Alanı ve Sayapark AVM önü 2. Çevreyolu üzerinden servis kaldıracak.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de Mersinlilere takıma destek verme çağrısında bulundu. Başkan Özyiğit, şunları söyledi:

“ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımımız hem ülkemizde hem de Avrupa`da göğsümüzü kabartan başarılara imza atıyor. Bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası`nı kentimize getirdi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi`nde de şu anda lider durumda. Euroleague Women`da da Avrupa`nın en büyük takımlarıyla mücadele ettiği grubunu ilk sırada tamamladı ve çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi. Ancak hedefimiz Avrupa`nın en büyük kupasını kentimize getirmek, ülkemize ve Mersin`imize bu gururu yaşatmak. Şampiyonluk yolunda yarın en kritik maçımıza çıkıyoruz, takımımıza inanıyoruz. Mersin halkı yine 6 bin kişiyle salonu dolduracak ve kentinin takımına sahip çıkacak. Kupanın Mersin`e gelmesi tarihi bir başarı olur, çocuklarımıza ilham verir. Maç için biletler ücretsiz olacak, tüm halkımızı maça davet ediyoruz.”

 

 

 

 


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA