5 Mayıs 2024 Pazar

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

Ankara’dan Gelen Haberler ‘Hasan Özalp Önal’ Diyor


Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkanlığı için Ankara’dan gelen haberlere göre Hasan Özalp Önal’ın adı ön plana çıktı. Adaylığına kesin gözüyle bakılan Önal’ın adının 4 Ocak 2019 tarihinde açıklanacak listeye yazıldığı da iddia edildi.

 

Tarih : 26 Aralık 2018 Çarşamba 17:23   Okunma : 2388

Mersin’de sürdürdüğü başarılı çalışmalar sonrası dikkatlerin üzerine çevrildiği Önal’ın örgütle olan sıcak ilişkileri ve çalışma temposu ve azminin önemli etken olduğu ifade edildi. Mersin İl yönetiminde de görev alan Önal’ın CHP’ye farklı kesimlerden oy taşıyacağının da değerlendirildiği ifade edilirken, Toroslar’ı CHP’ye ancak Hasan Özalp Önal’ın kazandırılabileceği vurgulandı.  

Projelerini sunmasının ardından Genel merkez tarafından gündeme alınan Önal, Aday adaylığı başvurusu sırasında yaptığı açıklamada, “Bugün burada Toroslar Belediye Başkanı olmak için ilk adımı atıyor ve partimize başvurumuzu yaptık. Allah’ın izniyle ve sizlerin desteğiyle bunu başaracağız. İkametgahım, işyerim, bağım, bahçem, geçmişim, geleceğim her şeyim Toroslar. Bir dönem ilçe, iki dönem il yöneticiliği yaptım.

Ülkenin, Mersin’in, Toroslar’ın tüm sorunlarını çözümlerini bilen bir ailenin içerisinde büyüdüm. Toroslar’da yaşadığım, çalıştığım için Toroslar’ın emekçisini, esnafını, çiftçisini iyi tanırım. Toroslar’ın mekan ve zenginliklerini, köylerini, mahallelerini sokak sokak ev ev gezdim.

23 Evler’deki esnafın, Çukurova’daki emekçinin, Kurdali’deki açın, Çiviçukuru’ndaki kayısının, Araplardaki soğanın dertlerini, kırdaki Yörük’ün halini ben iyi bilirim. Bunların hepsinin de çözümlerini biliyorum. Biz her kesimden, her partiyle birlikte olacağız, biz her kesimden, her partiyle barışık olacağız.

Beni başkanlığa teşvik edenler arasında MHP’liler, CHP’liler, hatta AKP’liler bile vardı. Hepsine teşekkür ediyorum. Amacımız, Toroslar’da Alevi ile Sünni ile Kürt ile Türk ile rengarenk bir resim yaratmak. Kazanmak için ekibimizle sokak sokak Toroslar’ın analizini çıkarttık. Tüm analizlerimiz, projelerimiz hazır. Nasıl çalışacağız, seçimi nasıl kazanacağız? Hepsini biliyoruz.

Kazandıktan sonra nerenin ne sorunu var, bunun çözümleri neler biz hazırız. Toroslar’da öyle bir sorunlar var ki, hepsini çözeceğiz. Projelerimiz arasında; tarım, turizm, kentleşme ayrı ayrı yer almaktadır. Kadınlarımıza ayrı bir yer vereceğiz. Ne yazık ki Toroslar’ın bir kadın muhtarı bile yok. Kadınlarımıza seçme ve seçilme haklarını kullanabilmeleri için ayrıcalık tanıyacağız” demişti. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA