10 Haziran 2024 Pazartesi

16:11   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞECEK   15:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "JETGILLER AILEMIZ BÜYÜYOR. SAĞLıK BAKANı, KALIBRASYON UÇAĞıYLA SEYAHAT ETMIŞ"   15:07   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ İLK NIKAHıNı KıYDı    15:05   AYŞE ATEŞ, ÖZGÜR ÖZEL İLE BIR ARAYA GELDI   14:13   CHP`LI DEMIR: “EMEKLI YıLı ILAN EDILEN 2024`TE EMEKLILER İŞKUR KUYRUĞUNDA”   13:54   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT`TEN GEÇICI HAYVAN BAKıMEVI VE REHABILITASYON MERKEZI`NDE İNCELEME   13:49   H.K.G. DAVASıNDA SAVCıLıK BOZMA İLAMıNA UYULMASı YÖNÜNDE MÜTALAA VERDI   13:06   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NDEN KURBAN DOLANDıRıCıLARıNA KARŞı UYARı   12:50   BENNY GANTZ İSRAIL`IN SAVAŞ KABINESI`NDEN İSTIFA ETTI...    12:42   KAYıHAN PALA`DAN SAĞLıK BAKANı KOCA`YA: "AŞı YAPTıRıLMAYARAK BULAŞıCı HASTALıKLARA KARŞı KORUMASıZ BıRAKıLAN ÇOCUKLAR IÇIN BIR EYLEM PLANı VAR MıDıR?"   11:44   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLDı   11:30   TAŞ OCAĞı YAPıLMASı PLANLANAN HAMZABEYLI MAHALLESI’NDE ÇEVRE SORUNLARıNA KARŞı “YERYÜZÜ SOFRASı” KURULDU   10:22   ESKIŞEHIR`DE ONUR HAFTASı YÜRÜYÜŞÜNE POLIS MÜDAHALESI: 10 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   09:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ÇOCUKLARA UYGULAMALı DENIZ TEMIZLIĞI EĞITIMI   09:41   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANDı: MERKEZ SAĞ VE SOL KONUMUNU KORUDU, AŞıRı SAĞ GÜÇ KAZANDı, EURO DÜŞTÜ   09:19   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN SıNAVA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE DESTEK   23:13   DIYARBAKıR`DA GERGIN YÜRÜYÜŞ...   23:01   FRANSA ERKEN SEÇME GIDIYOR... MACRON AP SEÇIMLERINDE AŞıRı SAĞıN YÜKSELMESININ ARDıNDAN MECLISI FESHETTI   21:42   ALI KOÇ ÜÇÜNCÜ KEZ FENERBAHÇE BAŞKANı   17:45   YKS`NIN ÜÇÜNCÜ VE SON OTURUMU YDT SONA ERDI  
 
     
   

Elvan,


Çukurova Havalimanının yapımıyla ilgili konunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yakından takip edildiğinin altını çizen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, “Çukurova Bölgesel Havalimanı, Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakından takip ettiği konulardan bir tanesi. İnşallah hedefimiz, mart sonuna bitiremesek bile nisan ayında Çukurova Bölgesel Havalimanının altyapısını bitireceğiz ve oraya uçağı indireceğiz” dedi.

 

Tarih : 28 Aralık 2018 Cuma 08:28   Okunma : 1419

Çukurova Havalimanının yapımıyla ilgili konunun  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yakından takip edildiğinin altını çizen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, “Çukurova Bölgesel Havalimanı, Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakından takip ettiği konulardan bir tanesi. İnşallah hedefimiz, mart sonuna bitiremesek bile nisan ayında Çukurova Bölgesel Havalimanının altyapısını bitireceğiz ve oraya uçağı indireceğiz” dedi.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile birlikte Mersin’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, yapım işi feshedildiği iddia edilen Uluslar arası Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda gelinen son gelişmeleri değerlendirdi. Yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda gelinen son durumu anlatan Elvan, şunları söyledi: "Son yaşanan geçici sıkıntıdan dolayı yüklenici firma da doğal olarak bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldı. Bu süreçte her bir aşamasını hem Sayın Bakanımız, hem Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, hem de Sayın Cumhurbaşkanımız bizatihi Çukurova Bölgesel Havalimanının sürecini takip ettiler. Her aşamada da Sayın Cumhurbaşkanımıza konuyla ilgili bilgi verdik. Çukurova Bölgesel Havalimanı, Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın takip ettiği konulardan bir tanesi. İnşallah hedefimiz, mart sonuna bitiremesek bile nisan ayında Çukurova Bölgesel Havalimanının altyapısını bitireceğiz ve oraya uçağı indireceğiz. Bunun sözünü buradan veriyorum. İnşallah şu 10-15 günlük süre içerisinde yoğun bir şekilde yüklenici firmayla görüştük yaptık. Yoğun bir şekilde çalışmasına başlıyor, tüm ekiplerini sahaya indiriyor. Çalışmalarımızı süratla tamamlayacağız."

“GEÇİN BU İDDİALARI”

Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanıyla ilgili bazı iddialara ilişkin, "Üstüne toprak örtülüyormuş, Adana Havalimanı genişletilecekmiş, Çukurova Bölgesel Havalimanı yapılmayacakmış' geçin bunları değerli arkadaşlar. Bugüne kadar hangi sözü verip de ben tutmadım. Her sözümün arkasındayım ve arkasında olamaya da devam edeceğim." ifadesini kullandı. Kazanlı Turizm Bölgesi çalışmaları hakkında da bilgi veren Elvan, buradaki inşaat aşamasının kısa süre sonra başlatılacağını da sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Bakan Varank, yatırımcılara tahsis belgelerini sundu, bazı firmaların yetkililerinden zaman kaybetmeden yatırıma başlamaları konusunda söz aldı.

Paylaş :
Etiketler :  lütfü elvan, ak parti, ankara, çukurova bölğe havaalanı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA