26 Nisan 2024 Cuma

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Chp’li Vahap Seçer’den Gövde Gösterisi


Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim kampanyasının merkezinde kadınların ve gençlerin olacağı mesajını verdi. Oldukça iddialı konuşarak Yola çıkış nedenlerini söyleyen Seçer, “Mart’ın sonunda baharı getirmeye var mısınız diye vatandaşa seslendi.

 

Tarih : 10 Ocak 2019 Perşembe 09:36   Okunma : 1661

 

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim kampanyasının merkezinde kadınların ve gençlerin olacağı mesajını verdi. Oldukça iddialı konuşarak Yola çıkış nedenlerini söyleyen Seçer, “Mart’ın sonunda baharı getirmeye var mısınız diye vatandaşa seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, binlerce konvoy eşliğinde geldiği İl Başkanlığı binası önünde partililere seslendi. CHP’nin aday adayları da mitinge katılarak partisinin adayına destek verdi. Tüm adayların isimlerini tek tek anons eden CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, tüm aday adaylarını kürsüye davet ederek, teşekkür etti. Cumhuriyet Halk Partisi’ne emek veren geçmiş dönem belediye başkanları ve geçmiş dönem Mersin Milletvekilleri de kürsüye davet edildi.

 MERSİN’İ HUZURLU BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

İl Başkanı Adil Aktay, “Her gecenin sonu sabah, her kışın sonu bahardır. Bahar umudun, sevginin mevsimidir. Bugün bahara ilk adımı atıyoruz. Aylar boyunca tüm söylentilere, tüm kasıtlı haberlere karşı hep aynı şeyi söyledik; Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı partimizin içinden gelen değerleri ile yoğrulmuş bir isim olacak dedik. Dediğimiz oldu. 31 Mart’ta da dediğimiz olacak. Mersin’i halkçı belediye ile buluşturacağız. Vatandaşın derdine derman olmayı bilen bir yönetimi kazandıracağız. Mersin’i tüm zenginlikleri ile bütünleştireceğiz. Mersin’i huzurlu bir geleceğe taşıyacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetim anlayışı üretimi ve istihdamı artıracak. Dar gelirliler için hayatı kolaylaştıracak. Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyelik anlayışı ile kentsel adaleti sağlayacak. Mersin’in neresinde yaşarsa yaşasın her yurttaşımız belediyenin imkanlarından eşit şekilde yararlanacak. Tüm var olan eşitsizlikler giderilecek. Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyecilik anlayışı Mersin’in denizine, havasına, toprağına, tüm canlılarına sahip çıkacak. Mersin Cumhuriyet Halk Partisi’nin anlayışı ile yönetecek, yeni sayfa açacak kişi de Vahap Seçer olacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilke ve değerlerinden sapmadan Mersin’i yöneteceğine inancımız tamdır” diye konuştu. Aktay, Vahap Seçer’in herkesin belediye başkanı olacağını söyledi.

 MART’IN SONUNDA BAHARI GETİRMEYE HAZIRIZ

Büyük bir coşkuyla karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de İl Başkanlığı önünde kendisine destek için gelenlere seslendi.

Eşi Meral Seçer ile alandakileri selamlayan Vahap Seçer, partililer hitaben yaptığı konuşmasında; herkese teşekkür etti.

“Birlik ne kadar güzel” diyen Seçer, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında; “Akdeniz’in gözbebeği, medeniyetlerin buluştuğu yer Mersin. Kardeşliği, aydınlığın hoşgörünün kenti MersiEkmeği helal insanı cevval, bereket kenti Mersin. Biz birliği sağlayacağız. Geçmişten ders alacağız. ‘Kavgalı eve kız vermezler’ derler. Biz de kavga olmaz. Olursa yolun sonu görünür. Biz huzurlu bir aileyiz.

Bugün tarihi bir gün buraya Büyükşehir Belediye Başkan adayınız olarak geldim. Bu benim için övünç kaynağı. Atatürk’ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne aday olmak benim için şereftir. Sözüme inanan partime teşekkür ediyorum. Sorumluluğumun, yükümün farkındayım. Sizin desteğiniz, Allah’ın yardımı ile Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım.

Benimle beraber Cumhuriyet Halk Partisi içinde parti etiğine yakışır şekilde rekabet eden arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Onlara güveniyor, inanıyorum. Onlar Cumhuriyet Halk Partisi terbiyesi almış insanlardır. Biz biriz. Biz Mersiniz, biz Türkiye’yiz.

Birlikte, hep beraber Mart’ın sonunda baharı getirmeye hazırız” dedi.

 MERSİN’İ HALKÇI BİR BELEDİYE BAŞKANI YÖNETMELİ

31 Mart’ta adaylığı başkanlıkla taçlandıracağını ifade eden Seçer, “8 yıl milletvekilliği yaptığını anımsatarak, “Siyasetin her türlü deneyimini aldım. Mersin önemli. Mersin’i yönetmek zor. Mersin kardeşlik kenti. Mersin’i yönetecek deneyimli siyasetçiye ihtiyaç var. 2014’de üzücü şeyler yaşadık. Belediyeyi kaybettik. Mersin’e yaraşan Cumhuriyet Halk Partili, bir belediye başkanı olmalı. Mersin’i Atatürkçü, devrimci, kardeşçe bölüşen, halkçı bir belediye başkanı yönetmeli. Onun için yola çıktık” diye konuştu.

 BEN MERSİN’İ BİLİRİM

Geldiği yeri bildiğini anlatan Seçer, “Ben Anamurluyum, ben Gülnar’lıyım, Siilifke’nin Yörük’üyüm, Akdeniz’den Torolar’danım. Ben Mersinliyim. Ben Anadolu’yum. Çok çalıştık. Çok değerli takım arkadaşlarım var. Kenti biliyorum. Havaalanı projesini, yılan hikayesine dönen turizm projesini, Mersin’in kalbine hançer gibi saplanmış nükleer santral projesini bilirim. Ben Mersin’i bilirim” ifade etti.

 AZ KONUŞACAĞIM, ÇOK ÇALIŞACAĞIM

İşsizlik sorununa dikkat çeken Seçer, istihdam sağlayacak projeler yapmak gerektiğnii belirterek, Mersin’in sahip olduğu potansiyele dikkat çekti ve “ Neden Mersin’in çocukları neden fakir. Halk fabrika istiyor. İş istiyor. Mersin’in içinde sıkıştık kaldık diyor Mersinli. Kent sıkışmış, rant kenti olmuş, çarpık kentleşme almış başını gitmiş. Projelerimiz hazır. Allah izin verirse kampanya süresince neler yapacağımız anlatacağım. Yatırımcı belediye olacağız. Mersin’i cazibe merkezi yapacağız. İşsizliği ortadan kaldıracağız. İnsanlara iş alanı yaratmamak tembelliktir. Verimli topraklarımız var. kadınlarımız var. Taşı tutsa suyunu çıkarır. Ama imkan yaratmazsanız evinde oturur. Onlara imkan tanıyacağız. Az konuşacağım, çok çalışacağım. Onlara imkan yaratacağız. Gençlerimiz için projelerimiz var. Mersin neden Silikon vadisi olmasın? İleri teknoloji kampüsleri kuracağız. Teknolojik alt yapı yok. Yerel yönetimler olarak vizyon ortaya koyacağız. Ben kim ne derse desin gıda yardımı yapacağım. Önce iş alanı açmak için çalışacağım. Karınlarını doyurmalarını için yardım edeceğim. Belediyenin parasını yoksullara harcayacağım.

 ALLAH’IN YARATTIĞI HER CANLININ BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Oldukça iddialı konuşan Vahap Seçer, kampanyasının merkezinde kadınların, gençlerin olacağına işaret ederek, “Mersin’de 1 Milyon 800 bin hemşerim var. Onların belediye başkanı olacağım. Sokaklarda kedi köpek, kurt kuş yok mu? Onları Allah yaratmadı mı? Ben Allah’ın yarattığı her canlının belediye başkanı olacağım. Rantçı bir belediye başkanı olmayacağım. Halk kazanacak. Rant kapısı kapanacak” dedi.

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  CHP, CHP GENÇLİK KOLLARI, EMRE YILMAZ, TBMM, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDIYE BAŞKANI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA