13 Mayıs 2024 Pazartesi

16:51   MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİNİN SESİ OLDU   16:39   CHP MYK, SOMA`DA TOPLANDI…    16:34   CAN ATALAY`DAN SOMA İÇİN SİLİVRİ`DEN MEKTUP   12:59   GÜLNAR’IN TANITIMINA MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ   12:10   TARSUS’TA HAYVAN HAKLARI GÜNDEMDE: 1. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!   11:51   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN EŞİTLİK VURGUSU   11:46   YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN ATÖLYE TEMELLİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR   10:20   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU KURSİYERLERİ, İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR   09:45   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`DEN KADIN ÜRETİCİ PAZARI`NA ‘ANNELER GÜNÜ` ZİYARETİ   09:44   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASININ ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ...   16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI  
 
     
   

Mükerem Tollu Okul Ziyaretlerinde Bulundu


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu 3 özel okul ve rehabilitasyon merkezinde ziyarette bulundu. Öğretmenler ve öğrencilerle sohbet ederek eleştirilerini ve fikirlerini dinledi. Eğitimin ara sokaklarda, eski binalarda olmaması gerektiğini belirten Tollu, kaliteli insanlar yetiştirmek adına eğitime her anlamda daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi

 

Tarih : 10 Ocak 2019 Perşembe 13:32   Okunma : 902

Gençlerimiz Bu Ülkenin Geleceği

Mükerrem Tollu, öğrenciler için 300’den fazla park, dershane, ödev evi gibi onlara daha etkili ve verimli yerler oluşturduklarını belirtti. Sadece derslere yönelik değil aynı zamanda sanat, spor gibi farklı alanlarda da kendilerini geliştirmeleri adına açılan kurslardan bahsetti. Erdemli’de büyük bir spor kompleksine ihtiyaç duyulduğunu ve bu ihtiyacın karşılanacağının sözünü verdi. Teknik alt yapısı, üretim yeri, laboratuvarları olmadan açılan okulların yalnızca kar amacı güden işletmeler olduğunu ve bu şekilde okuyan öğrencilerin gelecekte sorun yaşadıklarını belirten Tollu “ Her şeyden önce eğitim gelmelidir. Kaliteli eğitim, kaliteli insanlar demektir. Şimdiki gençler büyüdüğü zaman bu ülke onların emaneti olacaktır. Ülkemizdeki sorunların çoğu cahillikten kaynaklı ve biz bunun önüne geçebilmek adına eğitime her türlü yatırımı sağlayacağımızın sözünü vermekteyiz” dedi. 

Engelsiz Park Müjdesini Verdi 

Özel okul müdürleri ve öğretmenleri Erdemli Kültür Merkezi’nde öğrencilerin istedikleri zaman, evleri gibi bir ortamda ders çalışmalarından, aynı zamanda farklı kültürel etkinliklerle buluşmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkürlerini ilettiler. Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Murat Kaya engelli bireylerin toplumdan uzaklaştırılmaması, özgüveni yüksek bireyler olarak bizimle birlikte var olması gerektiğini ve bu şekilde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirtti. Mükerrem Tollu, belediye olarak temel sorunlarımızı bitirdiğimizi ve artık hizmete daha fazla yatırım yapacaklarını belirterek önümüzdeki dönem hayata geçirecekleri engelsiz parkın müjdesini verdi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA