27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

HÜSEYİN BAŞ: BİZ BAĞIMSIZ TÜRKİYELİLER HİÇBİR MENFAAT GÖZETMEKSİZİN ÜLKE ÇIKARLARINI, PARTİ VE ŞAHSİ ÇIKARLARIN ÜZERİNDE TUTAN İNSANLAR OLARAK TARİHTE YERİMİZİ ALMAK İSTEDİK VE BUGÜN BUNU ORTAYA KOYDUK


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Biz Sayın Kılıçdaroğlu`nu Cumhurbaşkanlığı seçiminde desteklediğimizi açıkladık. Sözümüzün arkasındayız. Biz BTP olarak bu fonksiyonun icrasında görev almak istedik. Biz Bağımsız Türkiyeliler hiçbir menfaat gözetmeksizin ülke çıkarlarını, millet çıkarlarını, parti ve şahsi çıkarların üzerinde tutan insanlar olarak tarihte yerimizi almak istedik ve bugün bunu ortaya koyduk” dedi.

 

Tarih : 1 Mayıs 2023 Pazartesi 23:42   Okunma : 302

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Biz Sayın Kılıçdaroğlu`nu Cumhurbaşkanlığı seçiminde desteklediğimizi açıkladık. Sözümüzün arkasındayız. Biz BTP olarak bu fonksiyonun icrasında görev almak istedik. Biz Bağımsız Türkiyeliler hiçbir menfaat gözetmeksizin ülke çıkarlarını, millet çıkarlarını, parti ve şahsi çıkarların üzerinde tutan insanlar olarak tarihte yerimizi almak istedik ve bugün bunu ortaya koyduk” dedi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, bugün Ankara`da aday tanıtım toplantısına katıldı. Baş, şöyle konuştu:

“BİZ BAĞIMSIZ TÜRKİYELİLER HİÇBİR MENFAAT GÖZETMEKSİZİN ÜLKE ÇIKARLARINI, MİLLET ÇIKARLARINI, PARTİ VE ŞAHSİ ÇIKARLARIN ÜZERİNDE TUTAN İNSANLAR OLARAK TARİHTE YERİMİZİ ALMAK İSTEDİK”

Biz Sayın Kılıçdaroğlu`nu Cumhurbaşkanlığı seçiminde desteklediğimizi açıkladık. Sözümüzün arkasındayız. Kendileri bizi ziyarete geldiklerinde `Bu ülkenin ihtiyacı olan temel unsur, Atatürk`ün ömrünü adadığı bu milletin kardeş bir millet olduğunu bu millete yaşatma unsurudur` demiştim. Biz BTP olarak bu fonksiyonun icrasında görev almak istedik. Bu düşüncemizi Meclis kürsüsünden anlatmak istediğimizi de söyledik. Ama gelinen süreçte bize, yarının Meclis`ini kurup yarının kürsüsünden yarının Türkiye`sine yürümek kaldı. Biz Bağımsız Türkiyeliler hiçbir menfaat gözetmeksizin ülke çıkarlarını, millet çıkarlarını, parti ve şahsi çıkarların üzerinde tutan insanlar olarak tarihte yerimizi almak istedik ve bugün bunu ortaya koyduk arkadaşlar.

“TÜRKİYE KURULUŞ FELSEFESİNDEN ÇOK UZAK NOKTALARA ÇEKİLDİ. BÜTÜN KURUMLARIYLA ADETA İŞGAL EDİLMİŞ HALE GELDİ”

Türkiye kuruluş felsefesinden çok uzak noktalara çekildi. Bütün kurumlarıyla adeta işgal edilmiş hale geldi. Tek bir insanın ağzından çıkan cümlelerle yönetilir bir hale geldik. Ormanlar yanarken söndürmek için tepeden talimat beklenen bir hale geldik. Deprem olup insanlar enkaz altındayken birilerinin, `Aman asker bir şey yapabilir` diye askeri sahaya sürmeyip insanların ölmesine sebep olduğu bir hale geldik. Dolayısıyla ilk olarak tesis etmemiz gereken bir şey vardı; ülkemize parlamenter sistemi, demokrasiyi, cumhuriyet bilincini geri getirmek durumundayız. Dedik ki, `Biz bu seçimde parlamenter sistemi, Türkiye demokrasisini yeniden diriltmek ve geri getirmek iddiasında olan insanlara bir şans verelim.` Ama bu da son şans. Eğer bu kolay seçimi de becerip alamazsanız benimle işiniz var şimdiden söyleyeyim.

“MİLLİ SERVETLERİMİZİN ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA PEŞKEŞ ÇEKİLMESİNDEN ŞİKAYETÇİYDİK”

Bizim 20 yıllık siyasi sürecimizde şikayet ettiğimiz bazı unsurlar vardı. Biz yerli kaynaklarımızın talan edilmesinden şikayetçiydik. Biz Arap Baharı adı altında milyonların evsiz kalmasından şikayetçiydik. Biz dış politika adı altında ülkemizin yabancı ülkelerin elinde dilencilik yaptırılmasından, emir erliği yaptırılmasından şikayetçiydik. Biz milli servetlerimizin özelleştirme adı altında peşkeş çekilmesinden şikayetçiydik. Biz yeni nesillerin eğitimsiz bırakılmasından şikayetçiydik. O nesiller büyüdüğünde adaletsiz yargılanmalarından şikayetçiydik. Biz bu yüzden bu iktidarın değişmesini istedik. Bu iktidar değişirse yeni iktidar döneminde de şikayetçisi olduğumuz bu şeylerin takipçisi olacağız. Ama yarın sandığa gittiğinizde de bilinçli olarak fakir bırakıldığınızı unutmayın, en temel ihtiyaçlarınıza `süfli` ve sizlere `sürtük` dendiğini unutmayın.

“EĞER SEN SEÇİMİN BİR DARBE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR VE SÖYLÜYORSAN DEMEK Kİ SEN SEÇİMLE GELDİĞİNE İNANMIYORSUN”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, `14 Mayıs seçimleri Batının darbe girişimidir` dedi. Şimdi, seni seçimle o koltuktan indiremiyorsak, seçim bile bir darbe ise daha nasıl ineceksin oradan? Eğer sen seçimin bir darbe olduğunu düşünüyor ve söylüyorsan demek ki sen seçimle geldiğine inanmıyorsun, sen oranın sahibi olduğunu düşünüyorsun. Bu zihniyetin iki üç adım ilerisi - Türkiye`de bu zihniyet bu ülkede ne yazık ki mevcut- Atatürk`e de darbeci derler. Bu zihniyetten arınmamız gerekiyor. Milli birlik için, cumhuriyetin devamı için, demokrasimiz için bu zihniyetten arınmamız gerekiyor. Ve bu zihniyet başta ben ve sizler olmak üzere- dün babamdı- toplumda kendilerine ram olmayanları düşman olarak gören bir zihniyettir.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA