26 Nisan 2024 Cuma

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

’Bu Kente Refah Ve Huzur Getirmek İçin Belediye Başkanı Olmak İstiyorum’


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, "Bu kente refah ve huzur getirmek için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte fakirliği, fukaralığı, garipliği ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte ayrımcılığı, şiddeti ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum" dedi.

 

Tarih : 26 Ocak 2019 Cumartesi 19:26   Okunma : 1069

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus'un kırsal mahalleleri Tekeliören, Kargılı ve Günyurdu'nda vatandaşlarla bir araya geldi.  Seçer, bu mahallelerde muhtarlardan ve mahalle sakinlerinden sorunlar hakkında bilgi aldı, kahvehane toplantılarında vatandaşlara hitap etti.

Vahap Seçer, "Bazı mahallelerde hâlâ yol yok, asfalt yok, altyapı yok. Mahallelerimizi dolaştık, sokaklar çamur içinde. Tamam, yağmur var, yağmura çare yok ama bu mahallelerimizin böyle çamur içinde kalmaması gerekir. Mersin'de bir değişim zamanı geldi. Ben bu dönem belediye başkanı olacağıma inanıyorum. 25 sene sonra Tarsus'un da Cumhuriyet Halk Partili belediyece yöneticiliğine inanıyorum" dedi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin programı kapsamında da Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltının ardından kadınlara seslenen Vahap Seçer,  siyasette en çok çalışanların kadınlar olduğunu ancak belediye başkanlığı ve milletvekilliği adaylıklarında kadınların geri plana itildiğini söyledi.

Kadınların siyasette ve temsilde daha fazla yer edinmesi gerektiğini belirten Seçer,  "Ne yazık ki bir siyasetçi olarak bu konuşmayı Mustafa Kemal Atatürk'ten 100 yıl sonra yapıyorum. Bunu benden 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk düşünmüş, söylemiş, uygulamaya koymuş. Dünyanın sayılı gelişmiş ülkeleri kadınlara Atatürk gibi bakmamış. Onlardan daha önce Atatürk kadınları öncelemiş. 1930'ların başında seçme seçilme hakkını getirmiş. Onlara okul yollarını göstermiş, okul kapılarını açmış. Avrupalara göndermiş, doktor yapmış, mühendis yapmış, her meslek alanında kadınların yetişmesine katkı sunmuş. Ama maalesef 100 yıl sonra o aydınlık düşünceler karanlığa dönüşmeye başlamış" dedi.

'KADIN DOSTU BELEDİYE OLACAĞIZ'

Belediye başkanlığı seçimlerinde kadınların desteğine ihtiyaç duyduğunu kaydeden Vahap Seçer,  "Ben belediye başkanı olmak istiyorum. Kadınları önceleyen bir belediye başkanı olmak istiyorum. Vahap Seçer denildiği zaman akla kadın dostu bir belediye gelecek.  Önemli projelerimiz var. Özellikle kadınlara yönelik ekonomik projelerimiz var. Mersin'de çok sayıda fakir kadınımız var. Herkes okumamış olabilir. Ama bu onlar için bir kader olmamalı.  Bir dönüm tarlasıyla, bir ineğiyle çocuklarını doyurmaya, okutmaya çalışan kadınlar var. Onlara sahip çıkmamız lazım. Kadınlar şiddet görüyor, öldürülüyor, kadınlar evlilik adı altında satılıyor. O insanlara sahip çıkmamız lazım. Kanatlarımız altına almamız lazım. Belediye olarak bunu yapacağız. Kızımız varsa yaşlandığımızda onlar bize bakar. Kızımız yoksa kimse bize bakmaz. Biz belediye olarak yaşlılarımızın kızı olacağız, onlara biz bakacağız" ifadelerini kullandı.

'BU KENTTE AYRIMCILIĞI ORTADAN KALDIRACAĞIZ'

Cumhuriyet Halk Partili, sosyal demokrat bir siyasetçi olduğunu ancak her kesimden oy istediğini ifade eden Vaha Seçer sözlerini şöyle sürdürdü: "Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesten bu seçimde bana oy vermelerini istiyorum. Ak Partilinin çocuğu işsiz değil mi? CHP'linin çocuğu işsiz değil mi? HDP'lin çocuğu işsiz değil mi? MHP'linin çocuğu işsiz değil mi? Bu kente refah ve huzur getirmek için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte fakirliği, fukaralığı, garipliği ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte ayrımcılığı, şiddeti ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Sizlere güveniyorum."

Paylaş :
Etiketler :  CHP MERSİN İL BAŞKANLIĞI, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA