3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Başkan Neşet Tarhan’dan AK Parti ve HDP’ye Ziyaret


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP)’ye yaklaşan yerel seçimler öncesinde nezaket ziyaretinde bulunarak huzur içerisinde bir seçim geçirilmesini istedi.

 

Tarih : 7 Şubat 2019 Perşembe 20:30   Okunma : 1386

Mezitli Belediye Başkanı  Neşet Tarhan,  Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP)'ye yaklaşan yerel seçimler öncesinde nezaket ziyaretinde bulunarak huzur içerisinde bir seçim geçirilmesini istedi.

Huzurlu bir seçim dönemi için girişimlerini sürdüren Mezitli Belediye Başkanı ve Adayı Neşet Tarhan, AK Parti ve HDP Mezitli İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Ziyaretlerde AK Parti Mezitli Siyasi işlerden Sorumlu Başkan Yardımcı Mehmet Erşahin ve HDP Mezitli İlçe Başkanı Hacı Aydemir ile görüşerek seçim çalışmalarında başarı diledi. Barışın ve hoşgörünün egemen olduğu Mezitli’de yaşanan bu olumlu havanın devam etmesi için siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerine büyük görev düştüğünü ifade eden Başkan Tarhan, seçim döneminde kullanılacak dilin ve çevreye rahatsızlık vermeden geçirilecek bir propaganda dönemi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Mezitli’de yaşanan barış havasının Türkiye’ye örnek olduğunun altını çizen Başkan Tarhan ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede ''Her iki partimizi de ziyaret ettik ve başarılar diledik. Bu bir seçim. Elbet biri kazanacak. Seçim çalışmaları yaparken birbirimizi kırmamak gerekiyor. Bu güne kadar siyaset Türkiye’yi gerçekten çok gerdi. Siyasetteki gerginlikten, tartışmadan, karşıtlıktan vatandaşlarımız gerçekten rahatsız. Seçim çalışmalarında hoşgörünün ön planda olması gerekiyor. Siyaset yaparken Mezitli'nin sorunlarını çözmeye, ihtiyaçlara, kentin değerine değer katmasına yönelik bir kampanya yürütülmesi gerek. Bunu tüm adaylar için söylüyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  CHP, AK PARTİ, HDP, MEZİTLİ BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA