22 Mayıs 2024 Çarşamba

15:47   ETEM ÇALIŞKAN, BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ   15:42   FENERBAHÇE`DEN 3 İSİM İFADEYE ÇAĞIRILDI   14:38   CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL, BAHÇELİ`YE DÖRT SORUYLA KARŞILIK VERDİ   14:01   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENTİN EN YOĞUN BÖLGESİNDE 3 HİZMET BİRDEN    13:55   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE, KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU   13:10   10 EKİM ANKARA KATLİAMI DAVASI AVUKAT KOMİSYONU`NDAN AYM`NİN KARARINA TEPKİ   12:19   21 MAYIS 1864 ÇERKES SÜRGÜNÜ`NÜN 160. YILI... KAFKAS VE ÇERKES DERNEKLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK   11:46   ALİ YERLİKAYA`DAN `FETÖ` OPERASYONU AÇIKLAMASI: "28 İLDE DÜZENLENEN `KISKAÇ-16` OPERASYONLARINDA 46 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   11:19   AHMET VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "MADEN İŞLETME SAHASI GENİŞLETİLMEYE DEVAM EDERSE ORMANSIZ KALACAĞIZ"   10:29   KAMU ALACAKLARINDA GECİKME ZAMMI ORANI YÜZDE 4,5`E ÇIKARILDI   09:49   ERDOĞAN TOPRAK: "KPSS`YE GİRECEK 3,5 MİLYON GENCİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ"   09:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ    08:54    İSTANBUL`DA YENİ 1 MAYIS GÖZALTILARI   21:56   ERDOĞAN: “MEVCUT ANAYASA`NıN YENI TÜRKIYE`YI TAŞıMASı MÜMKÜN DEĞILDIR”   21:04   TÜRKIYE`DE İRAN CUMHURBAŞKANı REISI`NIN VEFATı DOLAYıSıYLA 1 GÜNLÜK MILLI YAS ILAN EDILDI   20:39   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUN ECZACı ODASı`Nı ZIYARET ETTI   17:39   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN DEMIRTAŞ`A ZIYARET: "TÜM TÜRKIYE HALKLARıNA `DEMOKRASI MÜCADELESINDEN ZERRE GERIM ADıM ATMASıNLAR` MESAJı VERIYORLAR"   17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   16:01   GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI: ``EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ GIDA FİYATLARININ ARTMASI VE HALKIN ALIM GÜCÜNÜN DÜŞMESİ``   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...  
 
     
   

UĞUR POYRAZ`DAN ŞANLIURFA VALİSİ`NE TEPKİ: “BU MAKAMLAR GEÇİCİDİR SALİH BEY. MESELE, MİLLETİN KALBİNE NAKŞOLABİLMEKTİR”


İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Bucaspor`la yaptığı maçın ardından TFF 1. Lig`e yükselen Şanlıurfaspor`un şampiyonluk kupasını takımın eski başkanı Emin Yetim`in elinden alan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan`a tepki göstererek, “Bu makamlar geçicidir Salih Bey. Mesele, milletin kalbine nakşolabilmektir. Emin Başkan efsane, sen ise her zaman eleman olarak hatırlanacaksın. Devlet olabilmek için millete hizmet gerek, siyasete aparat değil” dedi.

 

Tarih : 16 Haziran 2023 Cuma 12:49   Okunma : 271

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Bucaspor`la yaptığı maçın ardından TFF 1. Lig`e yükselen Şanlıurfaspor`un şampiyonluk kupasını takımın eski başkanı Emin Yetim`in elinden alan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan`a tepki göstererek, “Bu makamlar geçicidir Salih Bey. Mesele, milletin kalbine nakşolabilmektir. Emin Başkan efsane, sen ise her zaman eleman olarak hatırlanacaksın. Devlet olabilmek için millete hizmet gerek, siyasete aparat değil” dedi.

Şanlıurfaspor ve Bucaspor arasında dün oynanan maçının ardından TFF 1. Lig`e yükselen Şanlıurfaspor`un kupa merasiminde gerginlik yaşandı. Kutlamalar sırasında Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan`ın şampiyonluk kupasını Şanlıurfaspor eski başkanı Emin Yetim`in elinden çekerek alması gündem oldu.

“ŞANLIURFASPOR İÇİN KAPANMA KARARI ALINDIĞINDA BEN, BU ŞEHRİN BİR EVLADI OLARAK BU KARARIN KARŞISINDA DURDUM”

Emin Yetim, o anların görüntüsünü sosyal medya hesabında paylaştı ve şunları kaydetti:

“Şanlıurfaspor için kapanma kararı alındığında ben, bu şehrin bir evladı olarak bu kararın karşısında durdum. Şanlıurfaspor`un şampiyon olması için siz değerli hemşerilerime söz verdim. Bu sözün yerine gelmesi için gövdemi taşın altına koydum. Bugün şampiyonluk kutlamasında, hepinizle beraber bu sevinci yaşadığım esnada ilimizin valisi Salih Ayhan`ın kişisel hırslarına yenilerek 85 milyonun önünde şahsıma yönelik yaptığı saygı dışı hareketi kamunun vicdanına bırakıyorum.”

“BU MAKAMLAR GEÇİCİDİR SALİH BEY. MESELE, MİLLETİN KALBİNE NAKŞOLABİLMEKTİR”

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz da Emin Yetim`in paylaşımını alıntıladı ve Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan`a şöyle tepki gösterdi:

“1. Lig`e yükselen Şanlıurfaspor`u ve efsane başkanı Emin Yetim`i yürekten kutluyorum. Şanlıurfa`mızın bu coşkusuna gölge düşüren, devlet aklı ve adamlığından nasibini alamamış Salih Ayhan`ı da kınıyorum. Bu makamlar geçicidir Salih Bey. Mesele, milletin kalbine nakşolabilmektir. Emin Başkan efsane, sen ise her zaman eleman olarak hatırlanacaksın. Devlet olabilmek için millete hizmet gerek, siyasete aparat değil.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA