4 Mayıs 2024 Cumartesi

12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İBRİŞİM-KARADİRLİK YOLUNU ASFALTLADI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı`na bağlı ekipler, Tarsus`un kırsal bölgesinde yer alan İbrişim Mahallesi ile Karadirlik Mahallesi`ni bağlayan grup yolunda sathi asfalt kaplama çalışması yaptı.

 

Tarih : 24 Haziran 2023 Cumartesi 10:49   Okunma : 411

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı`na bağlı ekipler, Tarsus`un kırsal bölgesinde yer alan İbrişim Mahallesi ile Karadirlik Mahallesi`ni bağlayan grup yolunda sathi asfalt kaplama çalışması yaptı. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde devam eden yol çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de yol kalitesini artırmak için çalışıyor. Havaların ısınmaya başlamasıyla kırsal bölgelerde faaliyetlerini hızlandıran Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri; zeytin, bağ ve sert çekirdekli meyve üretiminin yanı sıra diğer tarımsal ürünlerin de ekildiği İbrişim ile Karadirlik grup yolunda, 7,6 kilometrelik sathi kaplama çalışmasını tamamladı. Söz konusu yolun dar olan noktalarında ise genişletme yapıldı.

Yolun dar ve bozuk olmasından dolayı sorun yaşadıklarını belirten İbrişim Mahallesi Muhtarı Ergül Erkek, “Köyümüzün içinden geçen ana yol çok dardı. Ayrıca bu bölge genel anlamda nektarin, üzüm ve zeytin ekilen bir bölge. Tozdan çok fazla şikayetçiydik. Vahap Başkan`ımız sayesinde yol hem genişledi hem de asfaltlama işi ile tozdan kurtulduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Karadirlik Mahallesi Muhtarı Cumali Çiftçi ise yolun genişletilmesinden dolayı oldukça memnun olduklarını kaydederek, “Bu yol 1970 yılında yapılmış. O zamandan bu yana bir çivi bile çakılmadı. Sadece bir şerbetleme oldu, ama o da bir işe yaramadı. Şu an yolumuz çok genişledi. Bütün tüccar arkadaşlar ve herkes bu yoldan geçiyor. Bu yolun yapılmasından dolayı Başkan`ımız Vahap Seçer`e ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA