29 Nisan 2024 Pazartesi

14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:12   ALİ YERLİKAYA`DAN `1 MAYIS` AÇIKLAMASI...   11:27   CHP ORDU MİLLETVEKİLİ SEYİT TORUN`DAN MADENCİLİK FAALİYETLERİNE İLİŞKİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ   11:19   DİSK ANAYASA MAHKEMESİ KARARINDAN BİR BÖLÜM PAYLAŞTI: 1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇAĞRISINI YİNELEDİ   09:36   BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME BİR KATKI DAHA…TARSUS 100. YIL ATATÜRK ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ`NDE EĞİTİM BAŞLADI   09:27   BİRBİRİNDEN SEÇKİN ULUSLARARASI FİLMLER, `FRANKOFON FİLM FESTİVALİ` İLE MERSİNLİ SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"  
 
     
   

BOLU`DAN, CHP GENEL MERKEZİNE YÜRÜYEN TANJU ÖZCAN, ANKARA KIZILCAHAMAM`DA


Bolu`dan Ankara`ya, `Adalet ve Değişim` adı altındaki yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara Kızılcahamam`da; “İnancımız her geçen gün artıyor. Şurada kaldı dört gün. Lütfen, Genel Merkez`in kapılarını kapatmasınlar. Partililere, evin kapısı kapatılmaz. Bu, kapının önünü göstermek demektir, ‘gidin` demektir” dedi.

 

Tarih : 8 Temmuz 2023 Cumartesi 16:33   Okunma : 254

HIZIR İLYAS YILDIRIM

Bolu`dan Ankara`ya, `Adalet ve Değişim` adı altındaki yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara Kızılcahamam`da; “İnancımız her geçen gün artıyor. Şurada kaldı dört gün. Lütfen, Genel Merkez`in kapılarını kapatmasınlar. Partililere, evin kapısı kapatılmaz. Bu, kapının önünü göstermek demektir, ‘gidin` demektir” dedi.

Bolu`dan Ankara`ya 3 Temmuz`da `Adalet ve Değişim` adı altında yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yürüyüşünde altıncı günü geride bıraktı. 130 kilometre yol kat eden ve Kızılcahamam`a ulaşan Özcan, burada verdiği molada açıklama yaptı. Tanju Özcan şunları söyledi:

“İnancımız her geçen gün artıyor. Şurada kaldı dört gün. Tabii, Genel Merkezi`ndeki panik de buna paralel olarak artmaya devam ediyor. Lütfen, Genel Merkez`in kapılarını kapatmasınlar. Partililere, evin kapısı kapatılmaz. Bu, kapının önünü göstermek demektir, ‘gidin` demektir. Zaten bunu yapmaya çalıştığınızı biliyoruz, paniğinizi de anlıyoruz. Ama artık görevde kalmanız mümkün değil.

Sayın Genel Başkan`a sesleniyorum; lütfen attığınız son 10 tweetin altındaki yorumlara üşenmeden bir bakın. Kendi tweetinizde, konuyla alakası yok, ama insanların tamamına yakını sizi istifaya davet ediyor. Halk istememesine rağmen, CHP tabanı istememesine rağmen Atatürk`ün koltuğunda oturmaya devam edemezsiniz. Kaybettiniz. Lütfen gereğini yapıp çekilin. Dört gün sonra da zaten Genel Merkez`in önünde büyük kitleler, sizi istifaya davet edecek. Kendinize bunu yaptırmayın.

Özcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak`ın kendisine yönelik sözleri ile ilgili  de şunları söyledi:

"Parti sözcüsü artık ne yapacağını şaşırdı. Saçmalamaya başladı. Benim ipimin Erdoğan`da olduğunu, bu yürüyüşü Erdoğan destekliyormuş imajı yaratacak sözler söyledi. Ben kendisini kınadım dün sosyal medyadan ve dedim ki `Sana 24 saat süre veriyorum. Saray`la, Sayın Erdoğan ve ekibinden birileriyle herhangi bir görüşmem olmuş mu olmamış mı? Eğer olmuşsa ben kendimi Kızılay Meydanı`nda canlı canlı yakmaya hazırım` dedim. `Olmadıysa sen namussuz ve şerefsiz bir adamsın` diye söyledim. Böyle iftira atılmaz. Sayın Erdoğan`ın bana 4,5 yıldır çektirmediğini bırakmadı. Defalarca müfettiş geldi. Türkiye`de en çok müfettiş gelen belediye başkanı benim. En çok uğraştığı belediye başkanı benim. En son Tayyip Erdoğan ile beni yan yana getirebilirsiniz. Siz onu koltukta tutmakla görevlisiniz. Ben de o görevi sizden aldırmaya çalışıyorum. Yani sizi değiştirerek aslında Erdoğan`ı değiştirmeye çalışıyorum. Erdoğan kesin bunun farkındadır da şimdi tutunacak dal arıyorlar, panik halinde. Erdoğan bizi destekliyormuş. Erdoğan`ı siz zaten oraya getirdiniz. Siz tekrar seçtirdiniz diye biz sizi değiştirmeye geliyoruz oraya. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok, Sayın Öztrak." 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA