13 Haziran 2024 Perşembe

11:40   GÜLCAN KıŞ: “ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLUNU ÇILE YOLU OLMAKTAN ÇıKARıN ARTıK ”   11:38   CHP’LI DINÇER: "BIZIM INSANLARıMıZ RUSLARDAN DAHA Mı DEĞERSIZ?"   11:36   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN BAYRAM MESAJı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN “SOSYAL POLITIKALAR ÇALıŞTAYı” TAMAMLANDı   09:40   CHP`DEN ORMAN YANGıNLARıNA KARŞı ÖNLEM PAKETI...   16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"  
 
     
   

BOLU`DAN, CHP GENEL MERKEZİNE YÜRÜYEN TANJU ÖZCAN, ANKARA KIZILCAHAMAM`DA


Bolu`dan Ankara`ya, `Adalet ve Değişim` adı altındaki yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara Kızılcahamam`da; “İnancımız her geçen gün artıyor. Şurada kaldı dört gün. Lütfen, Genel Merkez`in kapılarını kapatmasınlar. Partililere, evin kapısı kapatılmaz. Bu, kapının önünü göstermek demektir, ‘gidin` demektir” dedi.

 

Tarih : 8 Temmuz 2023 Cumartesi 16:33   Okunma : 275

HIZIR İLYAS YILDIRIM

Bolu`dan Ankara`ya, `Adalet ve Değişim` adı altındaki yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara Kızılcahamam`da; “İnancımız her geçen gün artıyor. Şurada kaldı dört gün. Lütfen, Genel Merkez`in kapılarını kapatmasınlar. Partililere, evin kapısı kapatılmaz. Bu, kapının önünü göstermek demektir, ‘gidin` demektir” dedi.

Bolu`dan Ankara`ya 3 Temmuz`da `Adalet ve Değişim` adı altında yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yürüyüşünde altıncı günü geride bıraktı. 130 kilometre yol kat eden ve Kızılcahamam`a ulaşan Özcan, burada verdiği molada açıklama yaptı. Tanju Özcan şunları söyledi:

“İnancımız her geçen gün artıyor. Şurada kaldı dört gün. Tabii, Genel Merkezi`ndeki panik de buna paralel olarak artmaya devam ediyor. Lütfen, Genel Merkez`in kapılarını kapatmasınlar. Partililere, evin kapısı kapatılmaz. Bu, kapının önünü göstermek demektir, ‘gidin` demektir. Zaten bunu yapmaya çalıştığınızı biliyoruz, paniğinizi de anlıyoruz. Ama artık görevde kalmanız mümkün değil.

Sayın Genel Başkan`a sesleniyorum; lütfen attığınız son 10 tweetin altındaki yorumlara üşenmeden bir bakın. Kendi tweetinizde, konuyla alakası yok, ama insanların tamamına yakını sizi istifaya davet ediyor. Halk istememesine rağmen, CHP tabanı istememesine rağmen Atatürk`ün koltuğunda oturmaya devam edemezsiniz. Kaybettiniz. Lütfen gereğini yapıp çekilin. Dört gün sonra da zaten Genel Merkez`in önünde büyük kitleler, sizi istifaya davet edecek. Kendinize bunu yaptırmayın.

Özcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak`ın kendisine yönelik sözleri ile ilgili  de şunları söyledi:

"Parti sözcüsü artık ne yapacağını şaşırdı. Saçmalamaya başladı. Benim ipimin Erdoğan`da olduğunu, bu yürüyüşü Erdoğan destekliyormuş imajı yaratacak sözler söyledi. Ben kendisini kınadım dün sosyal medyadan ve dedim ki `Sana 24 saat süre veriyorum. Saray`la, Sayın Erdoğan ve ekibinden birileriyle herhangi bir görüşmem olmuş mu olmamış mı? Eğer olmuşsa ben kendimi Kızılay Meydanı`nda canlı canlı yakmaya hazırım` dedim. `Olmadıysa sen namussuz ve şerefsiz bir adamsın` diye söyledim. Böyle iftira atılmaz. Sayın Erdoğan`ın bana 4,5 yıldır çektirmediğini bırakmadı. Defalarca müfettiş geldi. Türkiye`de en çok müfettiş gelen belediye başkanı benim. En çok uğraştığı belediye başkanı benim. En son Tayyip Erdoğan ile beni yan yana getirebilirsiniz. Siz onu koltukta tutmakla görevlisiniz. Ben de o görevi sizden aldırmaya çalışıyorum. Yani sizi değiştirerek aslında Erdoğan`ı değiştirmeye çalışıyorum. Erdoğan kesin bunun farkındadır da şimdi tutunacak dal arıyorlar, panik halinde. Erdoğan bizi destekliyormuş. Erdoğan`ı siz zaten oraya getirdiniz. Siz tekrar seçtirdiniz diye biz sizi değiştirmeye geliyoruz oraya. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok, Sayın Öztrak." 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA