30 Nisan 2024 Salı

12:41   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT’TEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   12:36   TARSUS’TA PARKLAR ARTIK DAHA TEMİZ DAHA KONFORLU   12:22   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ`UN "YENİ ANAYASA" TURU...    10:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI   10:50   GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI KARIŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI   10:47   GÜLCAN KIŞ’TAN 1 MAYIS MESAJI   10:22   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘GÖKKUŞAĞININ ALTINDA` OYUNU İLE GAZİANTEPLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU   10:22   BURHANETTİN BULUT: "TAKSİM`İ EMEKÇİYE KAPATAN İKTİDAR AYM KARARLARINI İHLAL ETMEKTEDİR"   10:01   İSTANBUL VALİLİĞİ, ‘OLAĞANÜSTÜ` 1 MAYIS ÖNLEMLERİNİ AÇIKLADI... TOPLU ULAŞIM KISITLANACAK. TRAMVAY, OTOBÜS, METRO, MARMARAY VE BAZI DENİZ SEFERLERİ DURDURULACAK   09:46   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "EMEKLİYİ KANDIRMAYI BIRAKIN. `EMEKLİ YILI` İLAN ETTİK DİYEREK ONLARIN AKLIYLA DALGA GEÇMEYİN"   08:33   İSTANBUL VALİLİĞİ: 1 MAYIS`TA KARAYOLLARINDA KISITLAMA 04.00, DENİZ VE RAYLI SİSTEMDE 05.30`DA BAŞLAYACAK   01:15   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: “İYİ PARTİ OLARAK TEK ADAMLIĞI KÖKLEŞTİRECEK BİR REVİZYON ARAYIŞINA İZİN VERMEYİZ”   16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MOBİL KUAFÖRÜ, MEVSİMLİK İŞÇİLERİN ÇOCUKLARINA HİZMET VERDİ


Dar gelirli aileler başta olmak üzere, kırsalda kuaför ve berber hizmetine kolaylıkla ulaşamayan herkesin faydalandığı Mersin Büyükşehir`in ‘Mobil Kuaför` aracı, bu kez rotasını çocuklar için Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü`ne çevirdi. Pikolo Derneği`nin yürütmüş olduğu ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi` projesine Mobil Kuaför aracı ile destek veren Büyükşehir Belediyesi, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının yüzünü güldürdü.

 

Tarih : 9 Eylül 2023 Cumartesi 09:38   Okunma : 336

Dar gelirli aileler başta olmak üzere, kırsalda kuaför ve berber hizmetine kolaylıkla ulaşamayan herkesin faydalandığı Mersin Büyükşehir`in ‘Mobil Kuaför` aracı, bu kez rotasını çocuklar için Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü`ne çevirdi. Pikolo Derneği`nin yürütmüş olduğu ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi` projesine Mobil Kuaför aracı ile destek veren Büyükşehir Belediyesi, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının yüzünü güldürdü.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, ‘Yar Saçların Lüle Lüle` sloganıyla mahalle mahalle dolaşıp Mersin`inin köylerinde hizmet veren ‘Mobil Kuaför` aracı, berber ve kuaför hizmetini vatandaşın ayağına götürmeyi sürdürüyor. Bir kuaför salonunda bulunan bütün teknik malzemelerin bulunduğu mobil araçta; saç kesiminden saç boyasına, kişisel bakımdan tıraşa kadar hem kadın hem erkek için ihtiyaç duyulan tüm kuaförlük hizmeti sunuluyor. Ekipmanlar, her kullanım sonrası sterilize edilerek yeni kullanıma hazır hale getiriliyor.

MOBİL KUAFÖR`DEN YEDİDEN YETMİŞE HERKES FAYDALANIYOR

Sosyoekonomik yönden dezavantajlı olan mahalleler başta olmak üzere, her yaştan Mersinli`nin faydalandığı ‘Mobil Kuaför` aracı, bu kez Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü`ndeydi. Pikolo Derneği tarafından hayata geçirilen ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi` projesine ‘Mobil Kuaför` aracı ile destek veren Büyükşehir Belediyesi, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına hizmet verdi. Mobil Kuaför`de saçlarını istedikleri şekilde kestiren çocuklara, şampuan ve banyo lifinden oluşan hediye paketleri de dağıtıldı.

YAZGI: “BU PROJEYE MOBİL KUAFÖR ARACI İLE DESTEK VERMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Mersin`in kırsal mahallerinde yaşayan vatandaşlara kuaförlük hizmetini ‘Mobil Kuaför` aracı ile sağladıklarını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı`nda Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, “Mobil Kuaför, Mersin`in köylerindeki vatandaşlarımızın ayağına hizmet götüren bir kuaför aracı” diye konuştu.

Mobil Kuaför hizmetinden bu kez faydalanan grubun çocuklar olduğunu kaydeden Yazgı, “Pikolo Derneği`nin yürütmüş olduğu ve mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yönelik ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi` projesine Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak destek vererek, çocuklarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA