27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

37`NCİ ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI


Her yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve bu yıl 37`ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Mersin Briç Festivali` büyük bir heyecanla başladı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Mersin Briç Spor Kulübü iş birliğinde Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi`nde düzenlenen organizasyon, 13 Eylül`de başladı. 5 ayrı kategoride düzenlenen etkinlik 5 gün boyunca sürecek.

 

Tarih : 15 Eylül 2023 Cuma 10:04   Okunma : 191

Her yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve bu yıl 37`ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Mersin Briç Festivali`, büyük bir heyecanla başladı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Mersin Briç Spor Kulübü iş birliğinde Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi`nde düzenlenen organizasyon, 13 Eylül`de başladı. 5 ayrı kategoride düzenlenen etkinlik 5 gün boyunca sürecek.

Türkiye`nin en uzun soluklu organizasyonlarından biri olarak anılmayı sürdüren etkinliğe, yurt içinden ve yurt dışından 250 sporcu katılıyor.

TAŞKIN: “5 GÜN SÜRECEK OLAN TURNUVAYA 250 SPORCU KATILIYOR”

Uluslararası Mersin Briç Festivali`ni, Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl 37. kez düzenlediklerini kaydeden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, “5 gün sürecek olan ve son güne kadar 250 katılımcının katılacağı bu etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi olarak ev sahipliği yapıyoruz. Organizasyonda dereceye girecek olan bütün sporculara değişik ödüllerimiz var. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

KEREM: “BRİÇ HER YAŞTA OYNANABİLEN VE İNSANI ZİNDE TUTAN BİR SPOR”

Briçin her yaştan insanın oynayabileceği bir akıl sporu olduğunu söyleyen Mersin Briç Spor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Kerem, “Bu yıl Uluslararası Mersin Briç Festivali`nin 37.`sini gerçekleştiriyoruz. Festivale katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer`e teşekkür ediyorum. Briç, her yaşta oynanabilen bir spor. İnsanı zinde tutan, analitik düşünceyi artıran, problem çözme yeteneğini geliştiren bir spor. Herkese briç oynamayı tavsiye ediyoruz. Mersin Briç Spor Kulübü olarak da, briç oynamak isteyenleri kulübümüze bekliyoruz” diye konuştu. Bu yıl turnuvaların ve katılımcıların yoğunlukta olduğunu sözlerine ekleyen Kerem, “5 gün boyunca keyifli bir turnuva olmasını ümit ediyoruz” dedi.

KÖKSOY: “YILLARDIR STANDARDINI VE KALİTESİNİ BOZMAYAN BİR TURNUVA”

Milli takım bünyesinde şimdiye kadar 250`den fazla briç oynadığını belirten Briç Milli Takım Oyuncusu Enver Köksoy, “Turnuvaya Ankara`dan katılıyorum. Mersin Briç Festivali, uluslararası bir festival. Türkiye`nin en büyük festivallerinden de bir tanesi. Bu sene de 37.`si yapılıyor. Geçmiş senelerden beri standartlarını ve kalitesini bozmadan devam eden, sevdiğimiz festivallerden biri” diye konuştu. Köksoy ayrıca briçin hem oyun, hem de spor müsabakası olarak iki şekilde değerlendirilebileceğini dile getirdi. 

ADIGÜZEL: “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN DESTEKLERİYLE BU SENE 37`Yİ DEVİRDİK”

Uluslararası Mersin Briç Festivali`ni 37 sene önce zorluklarla oluşturduklarını belirten Briç Milli Takımı eski oyuncularından Canan Adıgüzel, “Büyükşehir Belediyesi`nin destekleriyle bu sene 37`yi devirdik.  Gerçekten çok keyifli bir camia. Briç oynamayı herkese tavsiye ediyorum. Vermiş olduğu desteklerden dolayı da Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür ediyorum. Bizim için inanılmaz bir olay. Mersinimiz için güzel bir şey. Devamlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA