5 Mayıs 2024 Pazar

15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, İTFAİYE HAFTASI DOLAYISIYLA İTFAİYE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası`nın 99. yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi`nde görev alan itfaiye personeli ile bir araya geldi.

 

Tarih : 25 Eylül 2023 Pazartesi 15:50   Okunma : 169

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 25 Eylül-1 Ekim günleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası`nın 99. yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi`nde görev alan itfaiye personeli ile bir araya geldi. Seçer, Mersin itfaiye teşkilatının sadece vazife anlayışından çok insani duygularla hareket ettiğini kaydetti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, İtfaiye Dairesi Fuat Tuğluoğlu ve itfaiye personeli yer aldı. İnsanların can ve mal güvenliğini ilgilendirmesi dolayısıyla itfaiye teşkilatının çok önemli olduğunu söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu sebeple de personel alımları konusunda titiz davrandıklarını belirtti ve itfaiye teşkilatına 50 personelin daha alınacağının müjdesini verdi.

“İTFAİYE DAİREMİZ, CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ İLGİLENDİRDİĞİ İÇİN ÇOK ÖNMELİ”

İtfaiye Dairesi Başkanı olarak görevine başlayan Fuat Tuğluoğlu`na hayırlı olsun dileklerini ileten Vahap Seçer, İtfaiye Dairesi`nin en önemli dairelerden biri olduğunu belirterek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi içerisinde bütün dairelerimiz önemlidir ama itfaiye teşkilatımız, direkt insanların can ve mal güvenliğini ilgilendirdiği için en önemlilerinden bir tanesi. Yaşam hakkını koruyor. İtfaiye teşkilatımız, son yıllarda Türkiye`de farklı bölgelerde ortaya çıkan orman yangınlarından su taşkınlarına kadar ve 6 Şubat`taki deprem dahil birçok afetin felakete dönüştüğü günlerde bölge dışına çıkarak ellerinden gelen katkıyı yapmış bir teşkilattır” dedi.

“BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN İNSAN HAYATIDIR"

Mersin itfaiye teşkilatının görev bilincinden çok insani duygularla hareket ettiğini kaydeden Seçer, “İtfaiye teşkilatımızın bu önemi; belediye başkanı olarak benim de bu teşkilata bakış açımı farklı kılıyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne teşkilatımızın ihtiyaçlarında; hem alet edevat hem araç hem de insan kaynağı gibi konularda çok farklı bir bakış açısıyla kararlar aldık. İtfaiye teşkilatımızda yıllık bütçeleri yaparken de bizim için önemli olan hep insan hayatı oldu” diye konuştu.

“TEŞKİLATIMIZA 50 İTFAİYE ERİ DAHA KATACAĞIZ"

Personel alımları konusunda da titiz davrandıklarını sözlerine ekleyen Seçer, itfaiye teşkilatına 50 personel daha alınacağının müjdesini vererek, şunları söyledi: “İnsan kaynağı konusunda özellikle son yaptığımız memur alımlarında herkesin de içine sinen bir sınav ve alım yöntemiyle 100 personelimizi teşkilatımıza kattık. 50 kadro daha bakanlıktan çıkmasını sağladık ve önümüzdeki günlerde 50 itfaiye personelimizi teşkilatımıza katacağız. Biz istiyoruz ki bu işe en uygun insan kaynağı ile çalışalım. Belediyemizi toplum karşısında en iyi şekilde temsil edecek, iyi yetişmiş insan kaynağıyla itfaiyemizin donatılmasını istiyoruz.”

İtfaiye teşkilatının haftasını da kutlayan Seçer, çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Genel Sekreter Olcay Tok ise, İtfaiye teşkilatında göreve başlayan personeli tanıtarak, teşkilatın çalışmaları hakkında Başkan Seçer`e bilgi verdi. Tok, Türkiye`nin en geniş kapsamlı eğitim merkezi olan Ata Eğitim Merkezi`ni de geliştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA