29 Nisan 2024 Pazartesi

14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:12   ALİ YERLİKAYA`DAN `1 MAYIS` AÇIKLAMASI...   11:27   CHP ORDU MİLLETVEKİLİ SEYİT TORUN`DAN MADENCİLİK FAALİYETLERİNE İLİŞKİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ   11:19   DİSK ANAYASA MAHKEMESİ KARARINDAN BİR BÖLÜM PAYLAŞTI: 1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇAĞRISINI YİNELEDİ   09:36   BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME BİR KATKI DAHA…TARSUS 100. YIL ATATÜRK ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ`NDE EĞİTİM BAŞLADI   09:27   BİRBİRİNDEN SEÇKİN ULUSLARARASI FİLMLER, `FRANKOFON FİLM FESTİVALİ` İLE MERSİNLİ SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"  
 
     
   

ERDOĞAN, İZMİR`DE: “FETRET DEVRİ YAŞAYAN ŞEHİRLERİMİZİN TEKRAR HAK ETTİKLERİ HİZMETLERLE BULUŞMASINI SAĞLAYACAĞIZ. İZMİR, İSTANBUL, ANKARA… BUNA HAZIR MIYIZ?”


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir`de; “2024 mahalli idareler seçimlerinde, kazanımları daha da ileri taşıyacağız. İzmir başta olmak üzere fetret devri yaşayan şehirlerimizin tekrar hak ettikleri hizmetlerle buluşmasını sağlayacağız. İzmir, İstanbul, Ankara... Buna hazır mıyız? İzmirlinin iradesini çantada keklik görenlerin işi, bundan sonra daha zor” dedi.

 

Tarih : 29 Eylül 2023 Cuma 15:53   Okunma : 312

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir`de; “2024 mahalli idareler seçimlerinde, kazanımları daha da ileri taşıyacağız. İzmir başta olmak üzere fetret devri yaşayan şehirlerimizin tekrar hak ettikleri hizmetlerle buluşmasını sağlayacağız. İzmir, İstanbul, Ankara... Buna hazır mıyız? İzmirlinin iradesini çantada keklik görenlerin işi, bundan sonra daha zor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Çiğli Havalimanı`nda düzenlenen TEKNOFEST`e katıldı. TEKNOFEST`te konuşan Erdoğan, şunları söyledi:

“Milli teknolojimizin hamlesi, sembolü TEKNOFEST 2023 vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Dünyanın en büyük havacılık, uzay, teknoloji festivaline hepiniz hoş geldiniz.

Bu sene, cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın heyecanı içerisindeyiz. Tarihimizin bu dönüm noktasını anlamına ve önemine uygun bir şekilde kutlamanın gayretindeyiz. Geniş bir alana yayılan çeşitli etkinliklerle cumhuriyetimizin bir asırlık serencamını gençlerimizle buluşturmaya çalışıyoruz. TEKNOFEST de bunlardan birisidir.

İZMİRLİ KARDEŞLERİMİZİ DAVET EDERKEN ELBETTE ŞEHRİMİZİN YENİ VEYA ESKİ MİLLETVEKİLLERİNİ DE UNUTMUYORUZ”

İzmirli kardeşlerimizi davet ederken elbette şehrimizin yeni veya eski milletvekillerini de unutmuyoruz. İleri teknolojiyi ülkemiz yerine ta 10 bin kilometre uzakta arayanları da buraya davet ediyoruz. Bitip tükenmeyen koltuk kavgalarına yalnızca bir günlük TEKNOFEST molası vermeleri kendileri adına büyük kazanç olacaktır. Bugün burada milli teknoloji hamlemizin hepsi milli gurur kaynağımız olan ürünlerini görmüyoruz. Aynı zamanda büyüyen, güçlenen, sınırları aşan Türkiye`nin yükselişine de şahit oluyoruz.

Ömrünü ülkesi ve milletine hizmete adamış bir siyasetçi olarak sizin parıldayan gözlerinizde yarının güçlü Türkiye`sini görüyorum. Açtığımız gedikten gümbür gümbür gelen TEKNOFEST gençliğinin ayak seslerini içimizdeki gafiller duymasa da tüm dünya duyuyor, biliyor. Sizlerin başarıları, milletimizle birlikte Asya`dan Afrika`ya; Balkanlardan Türkistan`a gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimize de cesaret aşılıyor.

HİÇ KİMSEYİ YAŞAM BİÇİMİ, KILIK KIYAFETİ, İNANCI, KİMLİĞİ DOLAYISIYLA ÖTEKİLEŞTİRMEDİK”

Biz 40 yıla aşkın süredir siyasetin içerisindeyiz. Hayatımız boyunca Türkiye`ye hizmet etmenin, eser kazandırmanın, ülkemizin önündeki taşları, mayınları temizlemenin mücadelesini verdik. Siyaset yolculuğumuzun tüm safhalarında hep gençlerle beraber yürüdük. Gençlerin yoldaşı, yol arkadaşı olmaktan daima bahtiyarlık duydum. Hangi görüşe, kökene, hayat tarzına sahip olursa olsun bu ülkenin gençleriyle her zaman iftihar ettim. Hiç kimseyi yaşam biçimi, kılık kıyafeti, inancı, kimliği dolayısıyla ötekileştirmedik. Dayatmacı, baskıcı, yasakçı değil tüm vatandaşlarımızla birlikte gençleirmizin özgürlükçü alanlarını genişletenlerden olduk. Bugün de aynı bakış açısıyla hareket ediyoruz.

Aile ve Gençlik Bankası ile ilgili kanun teklifini Cumhur İttifakı olarak yakında Meclis`e sunuyoruz. Teklifin yasalaşmasıyla birlikte ilk etapta deprem bölgesinde pilot projeleri hayata geçireceğiz. Deprem mağduru gençlerimizin yuva kurmalarına yardımcı olacağız. Aldığımız kararların, siz gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

SEÇİM DÖNEMİNDE GENÇLERİN DEMOKRAT DEDESİ MASKESİ TAKANLARIN SÖZ KONUSU KOLTUKLARI OLUNCA NASIL FAŞİZAN HALE GELDİKLERİNİ HEPİMİZ GÖRÜYORUZ”

Seçim döneminde gençlerin demokrat dedesi maskesi takanların söz konusu koltukları olunca nasıl faşizan hale geldiklerini hepimiz görüyoruz. Daha düne kadar dürüstlükten, şeffaflıktan bahsedenlerin iktidar uğruna birbirlerine nasıl yalan söylediklerini de hep beraber takip ediyoruz. Gençlerimiz de hayal kırıklığına yol açan bu utanç sahnelerine rağmen biz siyasete güvenin zedelenmemesi için duruşumuzu asla bozmayacağız. Özellikle siz gençlerimize karşı daima harbi ve hasbi davranacak, aramızdaki gönül bağının sarsılmasına Müsaade etmeyeceğiz.

İZMİR BAŞTA OLMAK ÜZERE FETRET DEVRİ YAŞAYAN ŞEHİRLERİMİZİ TEKRAR HAK ETTİKLERİ HİZMETLERLE BULUŞMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

2024 mahalli idareler seçimlerinde, kazanımları daha da ileri taşıyacağız. İzmir başta olmak üzere fetret devri yaşayan şehirlerimizi tekrar hak ettikleri hizmetlerle buluşmasını sağlayacağız. İzmir, İstanbul, Ankara... Buna hazır mıyız? İzmirlinin iradesini çantada keklik görenlerin işi, bundan sonra daha zor. İstismar siyaseti ile gemisini yürütenlere hep birlikte ‘yeter` diyeceğiz. İzmir`i gerçek belediyecilikle tanıştırmakta kararlıyız. Bu noktada bir milat olmasını diliyorum.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA