4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

MERAL AKŞENER, "ZÜBEYDE, ANALAR VE OĞULLAR" FİLMİNİN GALASINA KATILDI


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Zübeyde, Analar ve Oğullar" filminin Ankara galasına katıldı. Akşener galada, "Bu filme emeği geçen, sanatçısından senaristine, yapımcısından yönetmenine her bir arkadaşıma en derin teşekkürlerimi sunuyorum çünkü gerçekten kalbimize dokunan ve en önemlisi bire bir Zübeyde Anne`yi yansıtan bir film yapmışlar. İnanılmazdı çünkü benim ailemden dinlediğim hatıralar var" dedi.

 

Tarih : 13 Ekim 2023 Cuma 01:09   Okunma : 347

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Zübeyde, Analar ve Oğullar" filminin Ankara galasına katıldı. Akşener galada, "Bu filme emeği geçen, sanatçısından senaristine, yapımcısından yönetmenine her bir arkadaşıma en derin teşekkürlerimi sunuyorum çünkü gerçekten kalbimize dokunan ve en önemlisi bire bir Zübeyde Anne`yi yansıtan bir film yapmışlar. İnanılmazdı çünkü benim ailemden dinlediğim hatıralar var" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eşi Tuncer Akşener ile birlikte; Mustafa Kemal Atatürk`ün annesi Zübeyde Hanımı konu alan "Zübeyde, Analar ve Oğullar" filminin Nâzım Hikmet Kültür Merkezi`nde düzenlenen Ankara galasına katıldı. Siyasete atılmadan önce Zübeyde Hanım Şehit Anaları Vakfı Başkanlığı yapan Akşener, filmi izledikten sonra duygusal anlar yaşadı. Akşener, filmle ilgili şunları söyledi: 

"GERÇEKTEN KALBİMİZE DOKUNAN VE BİRE BİR ZÜBEYDE ANNE`Yİ YANSITAN BİR FİLM YAPMIŞLAR"

"Bu filme emeği geçen, sanatçısından senaristine, yapımcısından yönetmenine her bir arkadaşıma en derin teşekkürlerimi sunuyorum çünkü gerçekten kalbimize dokunan ve en önemlisi bire bir Zübeyde Anne`yi yansıtan bir film yapmışlar. İnanılmazdı çünkü benim ailemden dinlediğim hatıralar var. Bire bir aynı, hele o oda, hastalandığındaki oda. Yetimlerle olan ilişkisi ve İslami inancı, temiz, saf Müslümanlığı, Allah`a olan teslimiyetini bire bir yansıtmışlar. Beni çok uzaklara götürdü bu film ve aracılığınızla bütün milletimizden ricamdır ki; bu filmi özellikle kadınlarımız, gençlerimiz ne olur seyretsinler.

Ben Cumhuriyet tarihi anlattım 15 yıl üniversitede ama en büyük yanım; babamın amcası Atatürk`ün arkadaşı. Dolayısıyla ailemden dinlediğim çok hikaye var, babamın ailesi ailecek tanıyorlar. Ben Zübeyde Hanım`a zaman zaman haksızlık edildiğini düşündüm. Bu beni çok acıya sevk etmiştir. Bütün göçleri kadınlar yapmıştır, hem Kafkasya`dan hem Balkanlar`dan gelen göçlerin tamamını kadınlar yapmıştır. Bir de o göç kavramını vermişler, muhteşemdi."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA