28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

‘2. MERSİN GENÇLİK FESTİVALİ` BAŞLADI


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.`si düzenlenen ‘Mersin Gençlik Festivali` tüm coşkusuyla başladı. Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda gerçekleşen festivalin ilk gününde dijital aktiveteler, oyun ve simülasyon alanları, masa ve takım oyunları ve deneyim atölyelerinin tadını çıkaran gençler, akşam saatlerinde ise son dönemin parlayan müzik grubu Köfn ve Zeynep Bastık`ın konserleri ile unutulmaz bir akşam yaşadılar.

 

Tarih : 14 Ekim 2023 Cumartesi 11:56   Okunma : 428

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.`si düzenlenen ‘Mersin Gençlik Festivali` tüm coşkusuyla başladı. Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda gerçekleşen festivalin ilk gününde dijital aktiveteler, oyun ve simülasyon alanları, masa ve takım oyunları ve deneyim atölyelerinin tadını çıkaran gençler, akşam saatlerinde ise son dönemin parlayan müzik grubu Köfn ve Zeynep Bastık`ın konserleri ile unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda düzenlenen festivalin ilk gününde her yaştan Mersinli, gün boyu dijital aktiveteler, oyun ve simülasyon alanları, masa ve takım oyunları ve deneyim atölyelerinin yer aldığı alanda gönlünce eğlenmenin tadını çıkardı.

Konserden saatler önce alanı dolduran kalabalık, MC Halil Bal ve DJ Cihan Hatipoğlu performansı ile eğlendi. Etkinlikte DJ Hatipoğlu, Mersinlilere özel hazırladığı 90`ların en sevilen parçalarıyla gençleri coşturdu. DJ performansının ardından son dönemin parlayan müzik gruplarından biri Köfn, ‘Bir Tek Ben Anlarım`, ‘Al Aramızdan`, ‘Güneşe Dokundum` gibi hit parçalarını Mersinli gençler için seslendirdi. Gecenin finalinde ise, pop müziğin sevilen isimlerinden Zeynep Bastık sahne aldı. ‘Ara`, ‘Mod`, ‘Felaket`, ‘Dargın` gibi en sevilen parçaları gençlerle birlikte hep bir ağızdan söyleyen Bastık, Mersinlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

ÖZDÜLGER: “KÖFN`Ü MERSİN`DE İLK KEZ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUK”

Gençlik Festivali`nde sahnede Köfn grubuna çiçek takdim eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, “Merhaba gençler. Sevgili Köfn`ü ilk kez Mersin`de bu güzel şehrimizde ağırlıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Köfn sanatçısı Salman Tin de Mersinlilerle ilk kez buluştuklarını belirterek, “Bu güzel karşılama için çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten evimizde hissettik. Mersin`e gelişimiz bizim için ilkti. Buna vesile oluğunuz için de teşekkürler” dedi.

“SİZ GENÇLERİ ÇOK SEVİYORUZ”

Köfn`den sonra ise sevilen sanatçı Zeynep Bastık sahneye gelerek Mersinlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Birbirinden güzel şarkılarını Mersinli gençlerle birlikte seslendiren Zeynep Bastık`a Başkan Vahap Seçer adına Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger tarafından çiçek takdim edildi.

Özdülger, “Sevgili gençler; Başkanımız Sayın Vahap Seçer`in hepinize ve siz sevgili Zeynep Bastık`a selam ve sevgilerini getirdim. Sizleri burada ağırlıyor olmaktan çok mutluyuz gerçekten. Şehrimiz çok güzel, gençlerimiz çok güzel, kendini genç hisseden sevgili vatandaşlarımız çok güzel, biz çok güzeliz. Size de bu güzel şehirde bizimle beraber olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz. Biz hepimiz sizleri çok seviyoruz sevgili gençler. Başkanımızın da sizi ne kadar sevdiğini sizlere iletmek istedim. İyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Gençlerin ve kendini genç hisseden herkesin doyasıya eğlendiği festivalde, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından da müzikseverlere patlamış mısır, kek ve limonata ikramında bulunuldu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA