14 Haziran 2024 Cuma

15:37   TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARı BAKıMDAN GEÇIYOR   15:28   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı   15:22   TARSUSLU KURSIYERLER YAPTıKLARı ESERLERI SERGILEDI, BÜYÜK BEĞENI TOPLADı   14:36   ÇOCUKLARıN BAYRAMLıKLARı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:32   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT KONSEYI SEÇIMINE KATıLDı   14:22   CHP`LI PALA`DAN FAHRETTIN KOCA`YA HEMODIYALIZ SORUSU   12:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN DEVLET BAHÇELI`NIN İTTIFAK İSTEĞINE YANıT GELDI   11:40   GÜLCAN KıŞ: “ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLUNU ÇILE YOLU OLMAKTAN ÇıKARıN ARTıK ”   11:38   CHP’LI DINÇER: "BIZIM INSANLARıMıZ RUSLARDAN DAHA Mı DEĞERSIZ?"   11:36   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN BAYRAM MESAJı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN “SOSYAL POLITIKALAR ÇALıŞTAYı” TAMAMLANDı   09:40   CHP`DEN ORMAN YANGıNLARıNA KARŞı ÖNLEM PAKETI...   16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL  
 
     
   

"ÇOK AŞK" FİLMİNİN BAŞROL OYUNCULARI ÖZEL GÖSTERİM İÇİN AKASYA`DA


Ünlü komedyen Hasan Can Kaya`nın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği "Çok Aşk" filmi, bu hafta gösterime giriyor. Hasan Can Kaya ve filmin diğer başrol oyuncuları Büşra Pekin ve Barış Yıldız, vizyon tarihi olan 27 Ekim, Cuma akşamı Akasya`da olacak.

 

Tarih : 24 Ekim 2023 Salı 15:09   Okunma : 814

 

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya`nın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği "Çok Aşk" filmi, bu hafta gösterime giriyor. Hasan Can Kaya ve filmin diğer başrol oyuncuları Büşra Pekin ve Barış Yıldız, vizyon tarihi olan 27 Ekim, Cuma akşamı Akasya`da olacak.

Kültür ve sanatın kesişim noktası Akasya, gösteri ve sinema dünyasının ünlü isimleri Hasan Can Kaya, Büşra Pekin ve Barış Yıldız`ı hayranları ile buluşturacağı unutulmaz bir etkinliğe imza atacak. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya`nın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı "Çok Aşk" filmi 27 Ekim`de özel gösterim ile Akasya misafirleriyle buluşacak.

Akasya zemin katta gerçekleşecek özel buluşmada ziyaretçiler, sevilen oyuncularla saat 20:00`da bir araya gelecek. Romantik komedi filmi “Çok Aşk”ın gösterimi öncesinde izleyiciler, ünlü oyuncularla tanışma ve sohbet fırsatı yakalayacak. Sohbetin ardından oyuncular, Akasya Paribu Cineverse`de saat 21:00`daki özel gösterim seanslarına katılarak, hayranlarına unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatacak. Bu özel buluşma etkinliği için filmin biletleri ön satışa açıldı.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA