29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

AKŞENER: “İYİ PARTİ, SİYASETİN AHLAKSIZ TEKLİFLERİNİ ELİNİN TERSİ İLE İTENLERİN PARTİSİDİR. İYİ PARTİ`NİN SIRTINDAN KURBAN KESMEK İSTEYENLER HEP OLDU, OLMAYA DEVAM EDECEK. BİZ, İYİ PARTİ`Yİ MUHTELİF ŞER ODAKLARINI MUTLU ETMEK İÇİN KURMADIK”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM grup toplantısında; “İYİ Parti; siyasetin ahlaksız tekliflerini elinin tersi ile itenlerin partisidir.

 

Tarih : 29 Kasım 2023 Çarşamba 13:46   Okunma : 208

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM grup toplantısında; “İYİ Parti; siyasetin ahlaksız tekliflerini elinin tersi ile itenlerin partisidir. Türkiye`de siyaseti kendince dizayn etmeye çalışan kutup siyasetinden nemalana kim varsa hedefinde her zaman İYİ Parti oldu. Kurulduğumuz günden beri İYİ Parti`nin, sağından solundan çekiştirip bize istikamet çizmeye çalışanlar hep oldu. Memleketin onca sıkıntısı varken her akşam sıkılmadan İYİ Parti`ye ahkam kesenler hep oldu. İYİ Parti`nin sırtından kurban kesmek isteyenler hep oldu. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki olmaya da devam edecek. Biz, İYİ Parti`yi muhtelif şer odaklarını mutlu etmek için kurmadık” dedi. Akşener, asgari ücretteki artışın yılda bir kez yapılacağına ilişkin açıklamaları nedeniyle de iktidarı, “Enflasyonun karşısında, ne kadar zam alırsa alsın daha 1 aya kalmadan maaşlar erirken şimdi 1 yıl boyunca milletimiz ne yapacak? Her şeye her ay zam gelirken 12 ay boyunca aynı maaşla, nasıl idare edecek? Böyle bir vicdansızlık olabilir mi? Madem bir yerlerden kısmanız gerekiyor o zaman bir zahmet kendinizden kısın. Biraz da siz tasarruf edin. Biraz da siz kemer sıkın. Artık biraz da siz sorumluluk alın. Artık biraz da siz bedel ödeyin. Bu milletin boğazından da, artık elinizi çekin” sözleriyle eleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Akşener, şunları söyledi:

“25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü`ydü...Ülkemizdeki birçok mesele gibi kadın ve kadına yönelik şiddet meselesi de ne yazık ki sadece böyle özel günlerde hatırlanıyor. Ancak maalesef Türkiye`de son 10 ayda 364 kadın öldürüldü. Her gün ülkemizin dört bir yanından artık sokak ortalarına kadar taşan kadına yönelik şiddet görüntüleri geliyor. Çocuklarımız bile şiddetin, tacizin, tecavüzün, mağduru oluyor. Boşanmalar çığ gibi artıyor, aile yapımız sarsılıyor. Ve şiddetin bundaki payı da maalesef büyük. Çok değil daha bu haftanın başında Ankara`da bir kadın eşi tarafından vurularak öldürüldü. İstanbul`da bir başka kadın ise çocuklarının gözleri önünde katledildi. Adana`dan, Çankırı`dan, Kocaeli`nden, Muğla`dan memleketin dört bir yanından her gün yeni bir kadın cinayeti haberi alıyoruz. Ülkemizde kadınlar artık ‘şiddet, ne zaman kapımı çalacak` bekleyişiyle yaşıyor. Evde, işte, sokakta, her yerde ‘ya sıradaki ben olursam` tedirginliğiyle yaşıyor. Akşam saatlerinde tek başına kaldığı zaman can güvenliğinin korkusuyla yaşıyor.

MADEM ÖYLE O ZAMAN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ`NDEN ÇEKİLMEMİZİN KADINLAR ÜZERİNDE NASIL OLUMLU BİR ETKİSİ OLDU ÇIK ONU DA AÇIKLA”

Tüm bu acılar yaşanırken tablo bu derece vahimken Sayın Erdoğan ise çıkıp; ‘İstanbul Sözleşmesi`nden çekilmemizin kadın hakları ve şiddetle mücadeleye en küçük olumsuz bir etkisi olmamıştır` diyerek açıklama yapıyor. Gerçekten inanılır gibi değil. Bu sorumsuz açıklama karşısında ben de buradan kendisine seslenmek istiyorum. Madem öyle o zaman İstanbul Sözleşmesi`nden çekilmemizin kadınlar üzerinde nasıl olumlu bir etkisi oldu çık onu da açıkla. Her gün yeni bir kadın cinayete kurban giderken AK Parti iktidarı olarak İstanbul Sözleşmesi`nden çekilerek cinayetleri durdurabildiniz mi onu da açıkla. Her gün yeni bir kadın şiddete maruz kalırken İstanbul Sözleşmesi`nden çekilerek bu şiddete mani olabildiniz mi onu da açıkla. Kadınlar her gün bir yenisi eklenen korkularla yaşarken İstanbul Sözleşmesi`nden çekilerek kadınları koruyabildiniz mi onu da açıkla.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ`Nİ TÜM GEREKLİLİKLERİYLE BİRLİKTE HAKKIYLA UYGULAMAYA ALMADIĞINIZ MÜDDETÇE HİÇBİR ŞEYİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ”

Bu soruların hepsinin cevabı, ‘Hayır.` En ufak bir adım bile atmadılar. Peki sonuç ne oldu? Sonuç 2022 yılında 334 kadın şiddet yüzünden hayatını kaybederken, 2023`ün bitmesine 1 ay kala bu sayı 364`e çıktı. Üstelik daha kaç kadını kaybedeceğimizi bilmiyoruz Daha kaç kadının şiddet altında yaşamaya çalıştığını bilmiyoruz. Daha kaç kadının çaresizce ölümü beklediğini bilmiyoruz Daha kaç kadının baskı ve tehditlerle mücadele ettiğini bilmiyoruz. Ama bildiğimiz bir şey var ki o da kadın düşmanı bir azınlığı tatmin etmek için kadın haklarından taviz veren kirli bir anlayışla hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. İstanbul Sözleşmesi`ni tüm gereklilikleriyle birlikte hakkıyla uygulamaya almadığınız müddetçe hiçbir şeyi değiştiremezsiniz.

MERKEZ BANKASI FAİZ ORANINI YÜZDE 40 SEVİYESİNE ÇIKARDI. DÜN YÜZDE 19 FAİZ KABUL EDİLEMEZ BULUNUYORDU. BUGÜN YÜZDE 40 FAİZ ADETA ALKIŞLANIYOR”

İktidar ekonomimizi de düzlüğe içinde bulunduğu acı tabloyu inkar ederek çıkartmayı vadediyor. Yani ortadaki sorunun varlığını reddederek o soruna bir çözüm bulabileceğini iddia ediyor. Geçtiğimiz hafta, Merkez Bankası faiz oranını yüzde 40 seviyesine çıkardı. Hatırlayın; bundan 2 buçuk yıl önce dönemin Merkez Bankası Başkanı faizleri yüzde 19`a çıkardığı için görevden alınmıştı. Dün yüzde 19 faiz kabul edilemez bulunuyordu. Bugün yüzde 40 faiz adeta alkışlanıyor. ‘Nereden nereye` değil mi? İYİ Parti olarak dün neredeysek, bugün de aynı yerdeyiz. O günün şartlarında iktidarı, defalarca uyarmıştık. ‘Merkez Bankası`nın işine karışmayın` demiştik. İktidarı akla ve bilime davet etmiştik. ‘Faiz sebep enflasyon sonuçtur` saçmalığından vazgeçin` demiştik. Dün tüm bu ikaz ve eleştirilerimizi duymazdan görmezden gelen iktidar görünen o ki bugün yine kendisine yakışan bir tutarsızlıkla; ‘Faizi yükselt ki, enflasyon düşsün` modeline dönüyor. Memleketi kendi elleriyle soktukları krizden çıkış yolunu da zor durumdaki milletimizin üzerine, karabasan gibi çökmekte arıyor.

EĞER BUGÜN; KİRACILAR EV SAHİPLERİYLE DAVALIK OLUYORSA HER GÜN BİR ADLİ VAKA HABERİ ALIRYORSAK BU AK PARTİ`NİN ESERİDİR”

Enflasyonda rekordan rekora koşuyoruz. Pula dönen Türk lirasının değeri her gün biraz daha düşüyor. Gıdadan temel ihtiyaçlara kadar tüm ürünlerin fiyatı her gün katlanıyor. Kiralar 10 katına çıkarken artık emekli maaşıyla kiralanabilecek ev bile bulunmuyor. Bunun lamı cimi yok. Hakikat, tüm çıplaklığıyla önümüzde duruyor. Eğer bugün ülkemizde geçim sıkıntısı varsa bu AK Parti`nin eseridir. Eğer bugün insanlarımız en temel ihtiyaçlarını almak için 40 kere düşünmek zorunda kalıyorsa bu Ak Parti`nin eseridir. Eğer bugün; kiracılar ev sahipleriyle davalık oluyorsa her gün bir adli vaka haberi alıyorsak bu Ak Parti`nin eseridir. Bu çok açık.

BİRAZ DA SİZ TASARRUF EDİN. BİRAZ DA SİZ KEMER SIKIN. ARTIK BİRAZ DA SİZ SORUMLULUK ALIN”

Yüksek enflasyon dönemlerinde ücret ve maaş ayarlamaları ne kadar sık yapılırsa çalışanlar ve emekliler enflasyona karşı o kadar korunmuş olur. Ama biz, tam olarak bu nedenle; ‘Böylesine yüksek bir enflasyonda asgari ücreti memur maaşlarını, emekli aylıklarını yılda 2 defa, güncellemek yetmez bu sayı dörde çıkartılmalı` derken, Sayın Bakan bunun bir de ‘asgari ücretliler için`, yılda bir defaya düşürüleceğini söylüyor. Böyle bir insafsızlık olabilir mi? Enflasyonun karşısında, ne kadar zam alırsa alsın daha 1 aya kalmadan maaşlar erirken şimdi 1 yıl boyunca milletimiz ne yapacak? Her şeye her ay zam gelirken 12 ay boyunca aynı maaşla, nasıl idare edecek? Böyle bir vicdansızlık olabilir mi? Madem bir yerlerden kısmanız gerekiyor o zaman bir zahmet kendinizden kısın. Biraz da siz tasarruf edin. Biraz da siz kemer sıkın. Artık biraz da siz sorumluluk alın. Artık biraz da siz bedel ödeyin. Bu milletin boğazından da, artık elinizi çekin.

İKTİDARIN BÜTÇE PLANINDA HER AN OLABİLECEK MARMARA DEPREMİNE KARŞI BİR HAZIRLIK YOK”

Şubat ayında tarihimizdeki en büyük felaketlerden birini yaşadık. Bir ay boyunca deprem konuştuk. Bir ay boyunca ihmalleri konuştuk. Bir ay boyunca depreme karşı ne kadar hazırlıksız olduğumuzu konuştuk. Konuştuk da konuştuk…Depremin üzerinden 9 ay geçti. Bugün deprem riskine dikkat çekmek için çırpınan birkaç bilim insanı dışında depremi konuşan hemen hiç kimse kalmadı. Hatta iktidarın bütçe planında her an olabilecek Marmara depremine karşı bir hazırlık yok. Her an olabilecek İzmir depremine karşı bir hazırlık yok. Her an olabilecek Bingöl depremine karşı da bir hazırlık yok.

Hatay`ın hali ortada. Kahramanmaraş`ın, Adıyaman`ın, Malatya`nın hali ortada. Binlerce aile dağıldı. On binlerce insanımız başka kentlere göç etmek zorunda kaldı. İktidar ise bu vahim tablodan, mahcup olacağı yerde bugün, yerinden yurdundan olmuş insanlarımıza yardım eli uzatmakla övünüyor. Ayıptır, günahtır.

İYİ BELEDİYECİLİK VİZYONUMUZLA MİLLETİMİZE HER ŞEYDEN ÖNCE YAŞAYAN VE YAŞATAN ŞEHİRLER İNŞA EDECEĞİZ”

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya AK Parti döneminde büyükşehir yapıldı ve bu bölgelerde deprem olabileceği bilim insanlarımız tarafından defalarca söylenmişti. Yani depremin geleceği biliniyordu. Ama Malatya`da tarım arazilerine, kayısı bahçelerinin olduğu alanlara yüksek katlı konutlar inşa edildi. Nurdağı gibi nüfusu sadece 50 bin olan bir ilçemize 10 katlık imar izinleri verildi. Böyle bir aymazlık, böyle bir şuursuzluk olabilir mi? İşte biz İYİ Parti olarak bu kutlu göreve talibiz. İYİ Belediyecilik vizyonumuzla milletimize her şeyden önce yaşayan ve yaşatan şehirler inşa edeceğiz. Can ve mal güvenliğini esas alan şehircilik anlayışımızla deprem risklerini proaktif olarak yönetebilen sağlık, gıda, ulaşım ve barınma imkanlarına sahip afetlere dirençli kentler inşa edeceğiz.

YÖNETTİĞİMİZ BELEDİYELERDEKİ HER MUHTARLIKTA AFET BİRİMLERİ KURACAĞIZ”

Bu doğrultuda, öncelikle yöneteceğimiz şehirlerde kaçak ve çürük yapılara kesinlikle izin vermeyeceğiz. Yapılan plan değişiklikleri üzerinden birilerinin haksız kazanç elde etmesine engel olacağız. Kent Akademileri üzerinden tüm paydaş kurumları kapsayacak şekilde hayata geçireceğimiz ‘Toplumsal Etkinleştirme` programları ile milletimizin depreme karşı bilinç, hazırlık ve mücadele kabiliyetini artıracağız. Yönettiğimiz belediyelerdeki her muhtarlıkta afet birimleri kuracağız. Bu birimler üzerinden vatandaşlarımızın yaş, sağlık ve eğitim durumları çerçevesinde her mahallemizde arama-kurtarma, yangınla mücadele ve ilk yardım ekipleri oluşturacak konunun uzmanı kuruluşlardan yıllık olarak eğitim almalarını sağlayacağız.

ARAÇ MUAYENE SİSTEMİNİN BİR BENZERİNİ BİNALARIMIZ İÇİN DE OLUŞTURACAĞIZ”

İYİ Belediyecilik anlayışıyla yönettiğimiz şehirlerde elbette kentsel dönüşüm anlayışı da değişecek doğal afet riskinin yüksek olduğu illerimizde yaşanabilecek tüm yıkım ve kayıpları en aza indirecek bir kentsel dönüşümü rant değil çevre ve insan odaklı, kent kimliğini koruyan doğaya ve tarihe saygılı bir anlayışla gerçekleştireceğiz. Araç muayene sisteminin bir benzerini binalarımız için de oluşturacağız. Bu sayede binaların depreme dayanıklılığını denetlediğimiz gibi kolon kesimlerinin de önüne geçmiş olacağız.

Buradan, tüm belediye başkan adaylarımıza sesleniyorum. Öncelikle hepiniz İYİ belediyecilik vizyonumuzla işinizi en iyi şekilde yapacaksınız. Kimsenin baskısına boyun eğmeyeceksiniz. Ranta yolsuzluğa prim vermeyeceksiniz. İşe alım yaparken, liyakat dışında hiçbir kritere bakmayacaksınız Çünkü sizler kazandığınız belediyeleri İYİ Parti`nin emrine sokmak için aday değilsiniz. Tam tersine, sizler siyasi partilerin arka bahçesine dönmüş belediyeleri özgürleştirecek ve yeniden milletin emrine sokacaksınız. Yolsuzluğun kanıksatıldığı insanlarımıza ahlaklı olmanın faziletini ve bereketini göstereceksiniz. Durmadan, dinlenmeden çalışacak her biriniz kazandığınız il ve ilçelerin efsane başkanları olacaksınız. Şunu hiçbir zaman unutmayın. İYİ Parti; siyasetin ahlaksız tekliflerini elinin tersi ile itenlerin partisidir. İYİ Parti milletin selameti için her türlü baskıya göğüs gerenlerin partisidir. İYİ Parti; memleketine hizmet için çetin yolları yürüyenlerin partisidir. Sizler de, bu kutlu hareketin uç beyleri olarak İYİ Parti`nin neler başarabileceğini tüm Türkiye`ye göstereceksiniz. Şimdiden yolunuz açık olsun. Allah gayretlerimizi ibadet saysın. Bizleri milletimize karşı utandırmasın.

İYİ PARTİ İTTİFAKLARA DAYANIP YAN GELİP YATMAK İÇİN DE KURULMADI”

Bugün ne kadar tartışılırsa tartışılsın kaç cepheden hedef alınırsa alınsın hangi kirli tuzaklar kurulursa kurulsun İYİ Parti`nin güneşi, ilk günkü ışıltısını koruyor. Çünkü İYİ Parti; birilerinin kariyer basamağı olsun diye kurulmadı. İYİ Parti siyaset simsarlarının, kirli düzeni sürsün diye kurulmadı. İYİ Parti ittifaklara dayanıp yan gelip yatmak için de kurulmadı. Aksine İYİ Parti hür ve müstakil bir yolda Türkiye`nin önünü açmak Türk milletini hakkettiği yaşam standartlarına kavuşturmak ve memlekete, daima şerefle hizmet etmek için kuruldu. İYİ Parti ülkemizin sınırlarını kevgire çevirip milyonlarca kaçağı sığınmacıyı vatan topraklarına alanlara karşı Türk çocuklarının, Türk kadınlarının huzurlu ve mutlu geleceği için kuruldu. İYİ Parti, Türkden rahatsız olanlara karşı Türk`ün adını bu memleketten silmeye çalışanlara karşı Türksüz bir Türkiye düşleyenlere karşı göğsünü gere gere, ‘Ne mutlu Türküm diyene` diyebilmek için kuruldu.

KURULDUĞUMUZ GÜNDEN BERİ İYİ PARTİ`NİN, SAĞINDAN SOLUNDAN ÇEKİŞTİRİP BİZE İSTİKAMET ÇİZMEYE ÇALIŞANLAR HEP OLDU”

İYİ Parti`nin kurulması iktidarından muhalefetine, siyasetinden medyasına, milleti 5 yılda bir oy veren, marabalar olarak gören son 20 yılda kutuplaşmanın konforuna iyice alışan siyasi rant şımarığı, ne kadar şer odağı varsa hepsinin rahatını bozdu. Türkiye`de siyaseti kendince dizayn etmeye çalışan kutup siyasetinden nemalana kim varsa hedefinde her zaman İYİ Parti oldu. Kurulduğumuz günden beri İYİ Parti`nin, sağından solundan çekiştirip bize istikamet çizmeye çalışanlar hep oldu. Memleketin onca sıkıntısı varken her akşam sıkılmadan İYİ Parti`ye ahkam kesenler hep oldu. İYİ Parti`nin sırtından kurban kesmek isteyenler hep oldu. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki olmaya da devam edecek… Biz, İYİ Parti`yi muhtelif şer odaklarını mutlu etmek için kurmadık. Biz İYİ Parti`yi milletimizi mutlu etmek için kurduk. Onun için de ilk günkü gibi milletin emrinde çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizde siyasetin yaşadığı tıkanıklığa karşı yeni hür ve müstakil bir zemin inşa etmek için tüm gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Kutup siyasetine sıkıştırılıp birbirinin karşısına dikilen milletimiz için bir çıkış yolu olmaya devam edeceğiz. Velhasıl kimse kusura bakmasın; birilerinin keyfini kaçırmaya rahatını bozmaya heveslerini kursaklarında bırakmaya aynen devam edeceğiz.

KURDUKLARI, ‘AL GÜLÜM, VER GÜLÜM` ÇARKINA ÇOMAK SOKULSUN İSTEMİYORLAR. İŞTE BU YÜZDEN DE DÜN YÜZDE 60 BORAZANLIĞI YAPANLAR BUGÜN ÇIKIP UTANMADAN İYİ PARTİ ANALİZLERİ KASIYORLAR”

Dün bu iktidara karşı hiçbir başarı gösterememiş olanlar, bugün kendi sebep oldukları başarısızlığın faturasını İYİ Parti`ye kesmeye çalışıyorlar. Kurdukları, ‘Al gülüm, ver gülüm` çarkına çomak sokulsun istemiyorlar. İşte bu yüzden de dün yüzde 60 borazanlığı yapanlar bugün çıkıp utanmadan İYİ Parti analizleri kasıyorlar. Ancak şunu unutuyorlar ki onların attığı çamur bize yapışmaz. Onların sürdüğü balçık İYİ Parti güneşini sıvayamaz. Onların estirdikleri fırtınalar bizden toz dışında bir şey alamaz. Çünkü biz milletimize asla yalan söylemedik. Biz asla beytülmale el uzatmadık. Biz asla hırslarımıza teslim olmadık. Biz asla koltuk sevdasına esir olmadık."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA