27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

MTSO EMLAK VE DESTEK FAALİYETLERİ KOMİTESİ’NDEN MUHTEŞEM GALA


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi tarafından Gala yemeği düzenlendi. Galaya gelen Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. MTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, her zaman emlak sektörünü iyi bir noktaya götürmenin amacını taşıdıklarını söyledi.

 

Tarih : 17 Aralık 2023 Pazar 20:42   Okunma : 1771

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi, 2023 yılının bitmesi ve yeni yılın gelecek olması dolaysıyla Divan otelde gala yemeği etkinliği düzenledi.

Galaya MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, iş, bürokrasi ile yüzlerce emlakçı katıldı.

Açılış konuşmasını yapanMTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, bu etkinliği yapmanın amaçlarından birinin meslektaşları arasındaki dayanışmayı artırmak ve bir moral gecesi yaratmak olduğunu belirterek,” Bu gece için sponsor olan 14 emlak firmasına çok teşekkür ederiz. Bizim en büyük amacımız emlak sektörünü daha iyi bir noktaya taşımaktır. Sektörün ne tür sorunu varsa çözmeye çalışacağız. Her zaman meslektaşlarımızın hizmetinde olacağız. Biz hepimiz biriz. Farkımız yok. Birlikte yönetip birlikte başaracağız. MTSO Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi olarak 1 yıldır bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Komite olarak son 1 yıldır birçok etkinlik ve toplantılar yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Sektörün gelişmesi için ne gerekirse yapacağız. MTSO buna şahit oldu. Bizi bu noktaya getiren tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz hoşgeldiniz.” Dedi.

MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır ise 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesinin çok başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çekerek, “Başta Ümit Mete başkanımız ve değerli ekibi MTSO’ya girdiğinden beri çok güzel çalışmalar yaptı. Emlak komitesi çok önemli çalışmalar yapıyor. Ümit başkan ekibi çok güzel topladı. Şu anda görüldüğü gibi salonda baya kişi var. Hepinizi burada görmekten mutluluk duyduk” diye konuştu.

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol,da Ümit Mete ve ekibinin her zaman başarılı iyi çalışmalara imza attığını ifade ederek, başarı çalışmaların devamını diledi.

Konuşmaların ardından gala için sponsor olan 14 emlak firmasına teşekkür plaketleri verildi. Geceye sponsor olan Ümit Mete’nin sahip olduğu Joker Gayrimenkule de plaket verildi. Mete plaketi MTSO Başkanının elinden aldı.

Plaket töreninin ardından ise Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Roman’ın şarkılarıyla büyük bir heyecan oluşurken, birçok misafir Roman’ın şarkılarına eşlik ederek dans etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA