7 Mayıs 2024 Salı

17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:15   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:58   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: "20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK"   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”   09:30   CHP`DE TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI... GÜL ÇİFTCİ BİNİCİ: “EN KATILIMCI, EN DEMOKRATİK, EN DOĞRU, EN AKILCI ŞEKİLDE BU TÜZÜĞÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”   06:14   CHP`Lİ NAMIK TAN: "AKP-MHP KOALİSYONU CUMHURİYETE İHANET EDİYOR"   01:16   YSK`NIN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE  
 
     
   

CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI NEVİN ZAİMOĞLU’NDAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET


"Kadın Gücü" ile buluşacağı yer Mezitli diyerek yola çıkan Mersin siyasetinin tanınan ve sevilen ismi CHP Mezitli Belediye Başkan A.Adayı Av. Nevin Zaimoğlu, Mersin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

 

Tarih : 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:53   Okunma : 393

"Kadın Gücü" ile buluşacağı yer Mezitli diyerek yola çıkan Mersin siyasetinin tanınan ve sevilen ismi CHP Mezitli Belediye Başkan A.Adayı  Av. Nevin Zaimoğlu, Mersin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe ve gazeteciler hazır bulundu. Ziyarette konuşan CHP Mezitli Belediye Başkan A.Adayı  Av. Nevin Zaimoğlu, Mersin yerel basınına önem verdiğini dile getirerek "Mezitli Belediye başkan aday adaylığı gibi bir yolda Mersin’i en önemli dinamiklerinden biri olarak gördüğüm gazeteciler cemiyetini en başta ziyaret etmek istedim. Mersin sizlerden sorulur. 20 yıldır aktif siyasetin içinden biri olarak gazeteci arkadaşlarım şunu çok iyi bilirler ki hep beraber çalışmışımdır onlarla. Benim için her birinin kıymeti çok fazladır.Buradan bana yol arkadaşlığı yapan Mustafa Esmer Cengiz’e geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Sizlerin de kendisiyle alakadar olmanız beni mutlu ediyor.Bu dayanışmayı hissettim. Burası benim için çok önemli bir kuruluş. İnşallah belediye başkanı olduğumda da bunu ne kadar önemsediğimi sizlere ispat etmiş olacağım. Sizlerle birlikte çalışacağım. Çünkü Mersin'in yerel yönetimlerini belirleyen de bir anlamda sizler olacaksınız. O çalışmalarımızı bizzat halka vatandaşa aktaran da siz olacaksınız. Siyaset yapan, belediye başkanlığı yapan her kimse siz olmadan ne gücünü gösterebilir ne de çalışmalarını halka aktarabilir. Böyle bir görevde birlikte çalışacağız birlikte yol alacağız."dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe ”Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.Siyasette bir kadın belediye başkanı olması bizim için çok önemli.Gazetecilerin hem iyi gününde hem kötü gününde yanlarında oluyorsunuz Sizi yakinen tanıyorlar.Kent siyaseti içerisinde hep varsınız.Kadının gücünü gösteriyorsunuz ve kent demokrasisine büyük katkı sağlıyorsunuz.Size teşekkür ederken çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz. Göreve geldiğinizde büyük başarılar elde edeceğinize gönülden inanıyoruz” dedi

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA