16 Mayıs 2024 Perşembe

15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK   11:40   KOBANİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR… DEM PARTİ`DEN SİNCAN CEZAEVİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA...   09:53   MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR, KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR   01:39   AYM`NİN CAN ATALAY KARARINI UYGULAMAYAN YARGITAY 3. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUHSİN ŞENTÜRK, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI`NA SEÇİLDİ   01:20   ALİ MAHİR BAŞARIR: "OSMAN KAVALA DOSYASINDA HEYET KAPAĞINI BİLE KALDIRMADAN RET KARARI VERDİ, UTANÇ MESELESİDİR BU"   01:01   FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUK CEZALARININ ARTIRILMASINI DA İÇEREN KANUN TEKLİFİNİN İLK 3 MADDESİ TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:47   MGM HAVA TAHMİN UZMANI MURAT ACAR: HAFTA SONU BATI KESİMLERDEN BAŞLAYARAK HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK   16:14   AYHAN BORA KAPLAN DAVASI KAPSAMINDA GİZLİ TANIĞIN İSMİNİ VERDİĞİ 4 POLİS GÖZALTINA ALINDI   16:11   SAADET- GELECEK GRUBUNDAN İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA   15:05   MERSİNLİ SANATÇILAR ‘UZAKLAR’DAN DÖNDÜ   14:16   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER KORKUSUZ KAHRAMANLARLA BİR ARAYA GELDİ   12:31   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI İÇİN ÇAĞRI   11:38   MSB: "GARA VE HAKURK`TA 12 PKK`LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:03   TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:11   MERSİN’DE DANS VE RİTMİN BÜYÜSÜYLE ENGELLER BİR KEZ DAHA AŞILDI   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK  
 
     
   

ÖZGÜR KARABAT: “ANKARA`DA DA İSTANBUL`DA DA BİZİM ADAYLARIMIZIN KARŞISINA KOYABİLECEK, KAZANABİLECEK ADAY BULAMIYORLAR”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Tokat Zile`de; “İstanbul`da bir seçime giriyoruz henüz iktidar adayını belirleyemedi, belirleyemiyorlar. Ölçtükleri bütün anketlerde Ankara`da da İstanbul`da da bizim adaylarımızın karşısına koyabilecek, kazanabilecek aday bulamıyorlar. Dolayısıyla ‘Nasıl manipülasyon yaparız da bu seçimi kazanabiliriz` noktasına geliyorlar” dedi.

 

Tarih : 29 Aralık 2023 Cuma 14:41   Okunma : 339

HABER: GÜLARA SUBAŞI -  KAMERA: DURSUN ALKAYA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Tokat Zile`de; “İstanbul`da bir seçime giriyoruz henüz iktidar adayını belirleyemedi, belirleyemiyorlar. Ölçtükleri bütün anketlerde Ankara`da da İstanbul`da da bizim adaylarımızın karşısına koyabilecek, kazanabilecek aday bulamıyorlar. Dolayısıyla ‘Nasıl manipülasyon yaparız da bu seçimi kazanabiliriz` noktasına geliyorlar” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul milletvekili Özgür Karabat, bugün Tokat`ta partisinin Zile İlçe Başkanlığı`nı ziyaret etti. Karabat, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

TÜRKİYE GENELİNDE 254 BELEDİYEMİZ VAR BU SEÇİMLERDE BELEDİYE SAYISINI 400`E ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

“25 yıl sonra Zile, CHP`li belediyeyle hak ettiği bir yönetim anlayışıyla tanıştı. Bu 25 yılı nasıl onlar iktidarda kaldıysa 25 yıl da biz iktidarda kalacağız. Zile yalnız kalmamalı, Tokat`ta yeni belediyeler eklemeliyiz. İstanbul`daki ya da başka büyükşehirlerdeki belediyelerimizin hizmetleriyle burayı tanıştırmalıyız. Eğer siz buraya 25 yıl daha CHP`li belediye olarak yaşatacaksanız biz de her yıl 25 milyon kaynak sağlarız, bu da bizim Zile`ye hizmetimiz olsun. Zile ve İstanbul artık birbirinden ayrılamaz. Hem doğduğumuz yerlere hem doyduğumuz yerlere sahip çıkacağız. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı burada da var, bunu artırarak devam edeceğiz. Türkiye genelinde 254 belediyemiz var bu seçimlerde belediye sayısını 400`e çıkarmayı hedefliyoruz.

ANKARA`DA DA İSTANBUL`DA DA BİZİM ADAYLARIMIZIN KARŞISINA KOYABİLECEK, KAZANABİLECEK ADAY BULAMIYORLAR”

CHP`li belediyelerin olduğu yerlerde insanlar daha rahat daha huzur içinde ve daha ferah. Bu seçimlerde insanlara diyeceğiz ki; siz artık buralara gelmekten yoruldunuz, biz buraları sizin oralara götüreceğiz. Artık Çekmeköy de Sancaktepe de Başakşehir de Beyoğlu da CHP`li olacak. Her yere CHP`li hizmet anlayışını götürmeye çalışacağız. İstanbul`da bir seçime giriyoruz henüz iktidar adayını belirleyemedi, belirleyemiyorlar. Ölçtükleri bütün anketlerde Ankara`da da İstanbul`da da bizim adaylarımızın karşısına koyabilecek, kazanabilecek aday bulamıyorlar. Dolayısıyla ‘Nasıl manipülasyon yaparız da bu seçimi kazanabiliriz` noktasına geliyorlar.

ŞEHİDİN CENAZESİNİ KÖTÜYE KULLANAN PESPAYE BİR İKTİDAR ANLAYIŞIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

12 şehidimiz var hepsini rahmetle, minnetle anıyoruz. Türkiye`de şöyle bir durum var; şehit evleri hep sıvasız, boyasız, camı penceresi kırık evlerden çıkıyor. Ne yazık ki her şehit cenazesinde şehit tabutunun üstüne elini koyup yarım saat 1 saat iktidar propagandası yapan, kendini anlatan, şehidin cenazesini kötüye kullanan pespaye bir iktidar anlayışıyla karşı karşıyayız. İstiyorlar ki biz her zaman onların dediklerini yapalım, bu şehitlerin, ailelerinin haklarını savunmayalım. Bu şehitler niye geliyor diye sorgulamayalım istiyorlar. Askere kelle diyen bir anlayışın burada hiç suçu yok mu? Bunlar Habur sınır kapılarını açanlar, TBMM`nin tamamını by-pass edip Oslo görüşmeleri yapanların hiç suçu yok mu? Dolayısıyla biz daha ağır ve ciddiyetli bir bildiri yayınlamayı tercih ettik. AKP`nin yanlış politikaları Türkiye`deki artan şehit sayısının sebebidir. Onların politikasının arkasına dizilmeyeceğiz. Biliyoruz ki gerçek bölünme sebebi AKP.

KUVVETLİ ÖRGÜTLERİMİZLE, VATANDAŞIMIZIN YÜKSEK DESTEĞİ İLE AKP`NİN BU BASKICI İKTİDARINDAN HEP BERABER KURTULACAĞIZ”

Hiç yorulmadan, büyük bir mücadelenin eşiğindeyiz. Yerel yönetimleri alıp 2028`de partimize ve adayımıza kuvvet taşımak istiyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz. Geçen seçimde topun direkten döndüğünü düşünüyoruz ama kuvvetli örgütlerimizle, vatandaşımızın yüksek desteği ile AKP`nin bu baskıcı iktidarından hep beraber kurtulacağız. Zile`yi bir kez daha kazanacağımıza inancımız tam. Az önce dedim ya her 25 milyon da bizden size olsun diye; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Türkiye`nin dört bir yanına çok ciddi katkılar sunuyor. Zile`ye de büyük bir katkı sunacak, 20 milyon civarında bir yatırımı da kısa bir süre içinde buraya gelip temeli atacaklar. Zile halkına, belediyemize bu sayede destek olmuş olacağız. Bir daha kazandığımızda bu destekler artarak devam edecektir, yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi olacak.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA