28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

ÖZGÜR KARABAT, TOKAT TURHAL`DA: “254 BELEDİYEMİZ VAR, EN AZ 400`E ÇIKARMAK TEMEL HEDEFİMİZ”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Tokat Turhal`da; “254 belediyemiz var, en az 400`e çıkarmak temel hedefimiz. Bunu özellikle paylaşmak isterim. Zile de Turhal da yalnız kalmayacak, kazandığımızda; İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Ankara Büyükşehir Belediyesi de buraların kardeşi olacak, buraların elinden tutacak, buraları yeniden kalkındıracak. Turhal`ı yeniden kazanmak istiyoruz” dedi.

 

Tarih : 29 Aralık 2023 Cuma 16:35   Okunma : 331

Haber: GÜLARA SUBAŞI / Kamera: DURSUN ALKAYA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Tokat Turhal`da; “254 belediyemiz var, en az 400`e çıkarmak temel hedefimiz. Bunu özellikle paylaşmak isterim. Zile de Turhal da yalnız kalmayacak, kazandığımızda; İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Ankara Büyükşehir Belediyesi de buraların kardeşi olacak, buraların elinden tutacak, buraları yeniden kalkındıracak. Turhal`ı yeniden kazanmak istiyoruz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Tokat`ta, CHP Turhal İlçe Başkanlığı`nı ziyaret etti. Karabat, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Büyük bir iktidar yolculuğunda hep beraber yürümenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Biz, 2019`da Türkiye çapında yerel seçimlerde, büyük başarılar elde ettik. Türkiye nüfusunun ve ekonomisinin yaklaşık yüzde 60`ına denk gelen belediyeleri, CHP yönetiyor. Oradaki vatandaşlarımızın memnuniyetini görüyoruz. Sadece görmekle kalmıyoruz, ölçüyoruz. Bir daha başaracağımıza dair inancımız da yüksek.

İstanbul`da siyaset yapıyorum, Tokatlıyım. İstanbul`a en çok göç aldığımız illerden birisi Tokat. Ne oluyor da Tokat bu kadar göç veriyor? Ne oluyor da insanlar bu toprakları terk ediyorlar? Zile`de 25 yıl sonra aldığımız bir belediye var. Şimdi Zile`yi bir kez daha kazanmak istiyoruz. Ama Zile yalnız kalmamalı. Yanına Turhal eklenmeli… Seçimde Zile yalnız kalmayacak.

254 belediyemiz var, en az 400`e çıkarmak temel hedefimiz. Bunu özellikle paylaşmak isterim. Zile de Turhal da yalnız kalmayacak, kazandığımızda; İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Ankara Büyükşehir Belediyesi de buraların kardeşi olacak, buraların elinden tutacak, buraları yeniden kalkındıracak. Turhal`ı yeniden kazanmak istiyoruz.

Bu ülkenin en önemli sanayi kentlerinden birisiydi, en önemli işçi kentlerinden birisiydi Turhal. Şimdi ne oldu? Bunun müsebbibi, bu kenti yıllardır yönetenler değil mi? Bu ülkeyi yıllardır yönetenler değil mi? Turhal`ı fakirleştirenler, göç veren ilçe haline getirenler bunun hesabını vermelidir. Hesabı sokakta sormak tarafındayız. Sandıkta; Turhal`ı fakirleştiren, Tokat`ı fakirleştiren, göç veren hale getiren, Tokat`ın çiftçisini yok eden bu anlayıştan hesap sormaya davet ediyorum. Bu hesabı sandıkta soralım. Bizim vaadimiz; Zile`ye de Turhal`a da zenginliktir, kalkınmadır.

İstanbul`u kazanacağız, Zile yeniden kazanılacak, Turhal onun yanına kardeş olacak. Büyük bir yerel yönetim başarısını elde edeceğiz. Bu iddiayı ortaya koyarken; Ankara`dan buraya bakış açımızda bir eksiklik, bir hata olabilir. Yakında dijital demokratik katılım sitemiz olacak, internette. Birbirimizi adaylık sürecinde az yıpratmamızı özellikle tavsiye ediyorum. Aday yapacağımız kişi bizim adayımız. Hepimize sıra geliyor. Bu parti eninde sonunda, hak eden kişiye hakkını teslim eder. İktidarın ayrıştıran dilinden, biz vazgeçelim. Bir arada kardeşçe yaşamanın önemine değinelim. Turhal`da da farklı görüşlerde yurttaşlarımız var. Biz onlara da kendimizi anlatalım.

Bize hep iktidar şunu yüklüyor: Ayrılın, kutuplaşın; farklı olanlar birbirine karşı olsun. Farklı olanlar her zaman birbirine karşı değildir. Farklı olanlar birbirlerinin eksiklerini tamamlayanlardır. Bu zenginliğin kıymetini bilelim. Ben Niksar`da emekli bir öğretmenin oğluyum. Dedem bir değirmenci. Başka partilerde bunlar kolay kolay olmayabilir. Her kesimden insanlar gelip, tek bir kişinin sayesinde Mustafa Kemal Atatürk, tek bir şeyin sayesinde Cumhuriyet. Bundan da asla vazgeçmeyeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk`ün değerlerini yaşatmak için hep birlikte çalışacağız, mücadele edeceğiz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA