27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

AİLE YADİGARI LEZZETLER ‘SİNANGİL 60 YILLIK TARİFLER` KİTABINDA TOPLANIYOR


Paketli un markası Sinangil, 60. yılında, nesilden nesle aktarılmış unlu lezzetlerin tariflerini ‘Sinangil 60 Yıllık Tarifler` kitabında topluyor. Şef ve sosyal medya fenomeni Şükran Kaymak`ın çağrısı ile başlayan kampanya doğrultusunda, Sinangil`i sosyal medyada takip eden katılımcılardan gelen tarifler öncelikle jüri tarafından değerlendirilecek. Ardından seçilen 60 farklı lezzet hem kitapta yer alacak hem de Sinangil`in sosyal medya hesapları ile kampanyaya özel web sitesinde paylaşılacak.

 

Tarih : 9 Ocak 2024 Salı 11:13   Okunma : 195

Paketli un markası Sinangil, 60. yılında, nesilden nesle aktarılmış unlu lezzetlerin tariflerini ‘Sinangil 60 Yıllık Tarifler` kitabında topluyor. Şef ve sosyal medya fenomeni Şükran Kaymak`ın çağrısı ile başlayan kampanya doğrultusunda, Sinangil`i sosyal medyada takip eden katılımcılardan gelen tarifler öncelikle jüri tarafından değerlendirilecek. Ardından seçilen 60 farklı lezzet hem kitapta yer alacak hem de Sinangil`in sosyal medya hesapları ile kampanyaya özel web sitesinde paylaşılacak.

60. yılını kutlayan Türkiye`nin ilk paketli un markası Sinangil, sosyal medyada başlattığı kampanya ile zengin Türk mutfağının orijinal lezzet sırlarını gün yüzüne çıkarıyor. Şef ve sosyal medya fenomeni Şükran Kaymak`ın çağrısı ile başlatılan kampanya kapsamında, Sinangil`in Instagram takipçilerinin yolladığı, nesilden nesle aktarılarak aslını koruyan unlu lezzetlerin tarifleri ve bu tariflerin hikayeleri ‘Sinangil 60 Yıllık Tarifler` kitabında toplanıyor.

#ununuduymayankalmasın etiketiyle hayata geçen kampanyaya katılım için Sinangil`in Instagram hesabı takibe alındıktan sonra aile yadigarı unlu lezzetlerin yapılışı, bunlarla ilgili anılar ve istenirse eski aile fotoğrafları Sinangil Instagram hesabına doğrudan mesaj (DM) yolu ile iletilmesi gerekecek. Daha sonra kampanyanın yüzü Şükran Kaymak ve Sinangil şeflerinin da aralarında yer aldığı jürinin seçeceği 60 tarif, hikayeleri ile birlikte ‘Sinangil 60 Yıllık Tarifler` kitabına girmeye hak kazanacak. Kitapta yer alacak tariflerin hazırlanışının detaylı bir şekilde anlatıldığı videolara ise Sinangil`in sosyal medya hesaplarından ve kampanyaya özel web sitesinden de erişilebilecek. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiler Sinangil`in Instagram hesabından duyurulacak. 

Eksun Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Sinangil`in Türk mutfağındaki mazisi 60. yılını doldurdu. Türkiye`nin ilk paketli ununu üreten ve perakende un pazarında lider konumda yer alan Sinangil, çok amaçlı unlar, fonksiyonel unlar, geleneksel unlar, hazır ekmek karışımları, irmik, kek unları, geleneksel ürünler, özel amaçlı unlar, glütensiz unlar, pastacılık malzemeleri, pişirme yardımcıları ile tatlı serisi kategorilerinde 200`den fazla ürünü tüketiciyle buluşturuyor. İnsan odaklı bir yaklaşım benimseyen Sinangil, AR-GE merkezinde geliştirdiği yenilikçi ürünler ile ihtiyaca göre un anlayışını sürdürülebilir çalışmalarla destekliyor. Bu doğrultuda, Sinangil Gluten Yok markası altında glütensiz un, ekmek ve atıştırmalıklar üreterek çölyak hastalarına ve glütensiz beslenmeyi tercih edenlere yönelik önemli bir gereksinimi karşılıyor.

ADVERTORİAL YAYIN

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA