29 Nisan 2024 Pazartesi

14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:12   ALİ YERLİKAYA`DAN `1 MAYIS` AÇIKLAMASI...   11:27   CHP ORDU MİLLETVEKİLİ SEYİT TORUN`DAN MADENCİLİK FAALİYETLERİNE İLİŞKİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ   11:19   DİSK ANAYASA MAHKEMESİ KARARINDAN BİR BÖLÜM PAYLAŞTI: 1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇAĞRISINI YİNELEDİ   09:36   BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME BİR KATKI DAHA…TARSUS 100. YIL ATATÜRK ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ`NDE EĞİTİM BAŞLADI   09:27   BİRBİRİNDEN SEÇKİN ULUSLARARASI FİLMLER, `FRANKOFON FİLM FESTİVALİ` İLE MERSİNLİ SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"  
 
     
   

MERAL AKŞENER: “AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ GÖRECEKSİNİZ ADANA`NIN BU DÖNEMDEKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana`da; büyükşehir belediye başkanı adaylarının Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş olduğunu açıkladı. Akşener, “Ayyüce Hanım aynı zamanda babasından öğrendiği vazifeye koşmak, vazifeden kaçmamak şiarının da canlı temsilcisidir. Türkiye`de yoktu şu süreçte bazı çalışmalar yaptık ve önde çıktı. O yoktu biliyor musunuz GİK topladım ben, `Adana`da Ayyüce Hanım`ı aday edeceğim` dedim ve basından duydu. ‘Adana`ya hizmet benim için bir şereftir` dedi ve tartışmadı. Ayyüce Türkeş Taş göreceksiniz Adana`nın bu dönemdeki büyükşehir belediye başkanı olacak. Seçileceğine Allah şahit kalpten inanıyorum” dedi.

 

Tarih : 11 Ocak 2024 Perşembe 14:48   Okunma : 132

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana`da; büyükşehir belediye başkanı adaylarının Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş olduğunu açıkladı. Akşener, “Ayyüce Hanım aynı zamanda babasından öğrendiği vazifeye koşmak, vazifeden kaçmamak şiarının da canlı temsilcisidir. Türkiye`de yoktu şu süreçte bazı çalışmalar yaptık ve önde çıktı. O yoktu biliyor musunuz GİK topladım ben, `Adana`da Ayyüce Hanım`ı aday edeceğim` dedim ve basından duydu. ‘Adana`ya hizmet benim için bir şereftir` dedi ve tartışmadı. Ayyüce Türkeş Taş göreceksiniz Adana`nın bu dönemdeki büyükşehir belediye başkanı olacak. Seçileceğine Allah şahit kalpten inanıyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Yerel Seçimleri için başlattığı il gezilerine devam ediyor. Geçtiğimiz salı günü Manisa`yı ziyaret eden Akşener bugün Adana`ya geldi. İYİ Parti Adana İl Başkanlığı`nı ziyaret eden Akşener, “Uzun bir zamandır il teşkilatlarımızı gezemedim. Çünkü covid vardı. Bugün Adana İl Başkanlığındayız. Tarif edilemez duyguların karşılığı” dedi.

İYİ Kİ DE İYİ PARTİMİZİ KURMUŞUZ, ONU VAR ETMEK İÇİN DİRENMİŞİZ”

Partisinin kuruluş günlerini hatırlatan Akşener, “Nereden nereye diye bir psikolojim var. Çok zor bir yoldan geçtik ve her bir arkadaşım bu zor yoldan geçerken pek çok şeyleri en azından manevi anlamda feda ettiler. Sizlerin huzurunuzda partimizin en başından beri yer alan, çeşitli bedeller ödeyen bütün arkadaşlara el kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bugün geldiğimiz noktada güzel bir iş yapmışız iyi ki de İYİ Partimizi kurmuşuz, onu var etmek için direnmişiz. Bugünün Türkiye`sine baktığımız zaman o direncin, iradenin, gayretin ne kadar önemli olduğunu ve Türkiye`ye ne kadar önemli bir yolu açtığını hep beraber görüyoruz. İki yumruğun arasına sıkıştırılmış birbirine düşman edilen ve bu işin rantını da siyasetçinin yediği, milletimizin çırak çıktığı bir düzeni Allah bize gösteriyor, bugün gösteriyor, yarın da inşallah bunun sonuçlarını göreceğiz. Biz milletimize nefes aldıracak, üçüncü bir tercihiniz var kardeşim diyen bir seçenek ortaya sunan bir siyasi organizasyonuz” diye konuştu.

Akşener, İl Başkanlığında partisinin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayını da açıkladı. İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş ve İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık`ın arasında konuşan Akşener şunları söyledi:

“İki kadının arasında olmak harika bir duygu. Adana`nın Büyük Şehir Belediye Başkanını ve diğer ilçelerimizin belediye başkan adaylarını kamuoyuna ilan edeceğiz. Ayyüce Hanım`ın bir özelliği var. Adana`nın da bir özelli var. Adana rahmetli başbuğumuzun şehri. Türkiye`de rahmetli başbuğumuza yanlışlıklar yapılırken, onun hakkında kurduğu yapının hakkında tezviratlar yapılırken, kötülükler yapılırken Adana rahmetli başbuğumuzu bağrına basmış ve onu milletvekili seçmiş bir ilimiz. Benim gözüm kadim başbuğun şehridir Adana.

BEN AYYÜCE HANIMI PARTİMİZE KATMAK İÇİN ARADIĞIMDA İSTANBUL VEYA ANKARA`YI SORABİLİRDİ”

Dün akşam beraberdik, sordum ‘kızım ben seni kaç yaşından beri tanıyorum` diye, 16 ile 17 arasında anlaşamadık ama o yaştan beri tanıdığım, mücadelecilik ruhuyla, babasının bugünkü temsilcisi olan bir kızımız, bir kardeşimiz siyasetçi. Ben Ayyüce Hanım`ı partimize katmak için aradığımda İstanbul veya Ankara`yı sorabilirdi. Meşhur insanların tümü bana bunu sordular. Çünkü büyükşehirlerde çok fazla gayret etmeden seçilirsin. Adana büyük bir şehrimiz ama günün sonunda Adana`da siyasi alan ve seçmen sonuçta birbirini tanıyan ve kimin kim olduğuna dair fikri olan ve her seçmene, her muhtara, her bir kadına ulaşılması gereken bir şehrimizdir. ‘Adana`dan aday etmek istiyorum seni` dediğimde 10 dakikalık muhtemelen annesine bir bilgi verdi, 10 dakika sonra ‘şu saatte uçağa binip geliyorum` dedi.

AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ GÖRECEKSİNİZ ADANA`NIN BU DÖNEMDEKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

Ayyüce Hanım aynı zamanda babasından öğrendiği, vazifeye koşmak, vazifeden kaçmamak şiarının da canlı temsilcisidir. Türkiye`de yoktu şu süreçte bazı çalışmalar yaptık ve önde çıktı. O yoktu biliyor musunuz GİK topladım ben, `Adana`da Ayyüce Hanım`ı aday edeceğim` dedim ve basından duydu. ‘Adana`ya hizmet benim için bir şereftir` dedi ve tartışmadı. Ayyüce Türkeş Taş göreceksiniz Adana`nın bu dönemdeki büyükşehir belediye başkanı olacak. Belediye başkanlığı gibi ağır bir sorumluluk, ağır bir görev seni bekliyor. Seçileceğine Allah şahit kalpten inanıyorum. İki kadının el ele verip bu işi başaracaklarına inancım tamdır.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA