7 Haziran 2024 Cuma

17:02   TÜRK ECZACıLARı BIRLIĞI VE 56 BÖLGE ECZACı ODASı BIR ARAYA GELDI...   15:53   LGBTİ+ AILELERINDEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A AÇıK MEKTUP   14:53   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN İKTIDARA ÇAĞRı   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   14:12   DEM PARTI`LILER, TBMM`DEN İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NA YÜRÜDÜ   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   11:12   ÖSYM`DEN YKS ADAYLARıNA UYARıLAR...   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   10:01   TCDD TAŞıMACıLıK A.Ş, AFGANISTAN`A INSANI YARDıM MALZEMELERININ NAKLIYESINI YAPACAK   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   09:24   YERLIKAYA`DAN FETÖ OPERASYONU AÇıKLAMASı: "17 ILDE DÜZENLENEN `KıSKAÇ-19` OPERASYONLARıNDA 72 ŞÜPHELI YAKALANDı"   01:49   DıŞIŞLERI TEŞKILATıNı GÜÇLENDIRME VAKFı KURULUŞUNU ÖNGÖREN KANUN RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:10   BASıN KARTı YÖNETMELIĞINDE DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR YÖNETMELIK RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:05   TBMM GENEL KURULU... HULUSI AKAR: EMEKLI ASTSUBAY, KıDEMLI BAŞÇAVUŞLAR, BINBAŞıLARıN ÖZLÜK HAKLARıNıN IYILEŞTIRILMESI MÜMKÜN OLAMADı   23:09   HÜSEYIN BAŞ`TAN AKP`YE KAYYUM TEPKISI: "DÜNYA KAMUOYUNDA TÜRKIYE`YE HUKUKSUZ BIR DEVLET GÖZÜYLE BAKıLıYOR"   22:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YARGıNıN HAKKARI KARARı KIMSEYI RAHATSıZ ETMESIN   21:30   TÜRKAN ELÇI: TAHIR ELÇI CINAYETI BU ÜLKEDEKI FAILI MEÇHUL CINAYETLERIN VESIKASıDıR   19:53   CHP`NIN ENFLASYONUN NEDEN OLDUĞU SORUNLARıN ARAŞTıRıLMASı ÖNERISI TBMM`DE AKP VE MHP OYLARıYLA REDDEDILDI   19:48   ÖZGÜR ÖZEL, AYM BAŞKANı ÖZKAYA`Yı ZIYARET ETTI: “PARTI OLARAK AYM`NIN ÜZERINE TITIZLENIYORUZ. AYM`YI HIÇE SAYAN KIM OLURSA KARŞıSıNDA BIZLERI BULACAKTıR”  
 
     
   

MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ KAŞLI: "VATANDAŞLARIMIZIN YÜZDE 90`I MHP POLİTİKALARINI TAKDİR EDİYOR, ANCAK YÜZDE 10`U OY VERİYOR"


MHP, 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde Yozgat merkez, ilçe ve beldelerinde gösterdiği belediye başkanı adaylarını tanıttı. Toplantıya katılan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90`ı MHP`nin politikalarını takdir ediyor, takip ettiklerini söylüyor. Ancak yüzde 90`ı oy vermiyor, yüzde 10`u oy veriyor" dedi.

 

Tarih : 3 Şubat 2024 Cumartesi 19:23   Okunma : 226

SEYFİ ÇELİKKAYA

MHP, 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde Yozgat merkez, ilçe ve beldelerinde gösterdiği belediye başkanı adaylarını tanıttı. Toplantıya katılan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90`ı MHP`nin politikalarını takdir ediyor, takip ettiklerini söylüyor. Ancak yüzde 90`ı oy vermiyor, yüzde 10`u oy veriyor" dedi. 

MHP, bugün Yozgat`taki Rıza Kayaalp Spor Salonu`nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. MHP`nin 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde Yozgat merkez, ilçe ve beldelerinde gösterdiği belediye başkanı adaylarının tanıtıldığı toplantıya, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef de katıldı. 

Ramazan Kaşlı, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

"Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90`ı MHP`nin politikalarını takdir ediyor, takip ettiklerini söylüyor. Ancak yüzde 90`ı oy vermiyor, yüzde 10`u oy veriyor. 31 Mart`ta inşallah MHP adayları hak ettiğini alacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Ankara`daki il belediye başkan adaylarını tanıtırken ‘Ha Milliyetçi Hareket Partili ha AK Partili belediye, bunun farkı yok bundan sonra bizim için` vurgusu sizler için, adaylarımız için gerçekten çok önemliydi. Kendi memleketimde de bugüne kadar ‘iktidar partisinden olursa belediye, daha fazla yardım alır, daha çok hizmet eder` anlayışı vardı. Ancak Cumhur İttifakı`nın artık AK Partili belediyeciliği ya da Milliyetçi Hareket Partili belediyenin hükümetten pay almada, yardım almada hiçbir farkı olmadığını Sayın Genel Başkanımız da Sayın Cumhurbaşkanımız da her platformda özellikle vurguluyorlar." 

"BİZ, İŞSİZ GENCİMİZİN PROBLEMİNİ MECLİS`TE DE GÜNDEME GETİRİYORUZ" 

İbrahim Ethem Sedef de konuşmasında şunları söyledi: 

"Bugün insanları ayrıştırmadık. MHP`nin bir belediye kazanması demek, insanlara oy verdi- vermedi ayrımı yapmak değil, Yozgat`ı bütünüyle kucaklamak ve birlik beraberlik içerisinde kendi memleketimize hizmet etmek demek. Cumhur İttifakı`na sahip çıkacağız, ama bir taraftan da belediye hizmetlerinde en iyisini MHP`nin belediye başkanları yapar demekten de vazgeçmeyeceğiz. İnşallah da bunu 31Mart`ta zaferle sonuçlandıracağız. Biz, vatana karşı yapılan hainliklere, PKK`lı teröristlerin yaptığı saldırının karşısında yine dimdik durmaya devam edeceğiz, ama ilçelerimizde de insanlarımızın bizden beklediği hizmeti de yerine getirmek için mücadelemizi devam ettireceğiz. Biz, Türkiye üzerinde uluslararası güçlerin oynadığı oyunların karşısında yine dimdik duracağız, Cumhur İttifakı`na sahip çıkacağız, ama Yozgat`ın dört bir köşesine de hizmet getirmenin en iyi yolunun da MHP`li belediye ve belediye başkanları olduğu iddialarını da her zaman ortaya koyacağız. Biz, bir tarafta vatana sahip çıktığımız gibi bir taraftan da memleketimize sahip çıkacağız. Biz, işsiz gencimizin işsizliğinin problemini Meclis`te de gündeme getiriyoruz. Belediyelerimizde de onların sıkıntısını çözmek için mücadele vereceğiz." 

Konuşmaların ardından adaylar tek tek kürsüye davet edilip tanıtıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA