12 Mayıs 2024 Pazar

16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI   14:05   BAKAN ERSOY`DAN İTİRAF... ERDOĞAN AİLESİNE YAKIN İSMİN İŞLETTİĞİ İSTANBUL PARK HÂLÂ TAHLİYE EDİLEMEDİ   13:31   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ`DAN `ENGELLİLER HAFTASI` MESAJI: "KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDEKİ ENGELLİ KOTASI ARTIRILMALIDIR"   13:25   DİYABETLİ ÇOCUKLAR VAKFI`NDAN ÇAĞRI: "TİP 1 DİYABETLİ ÇOCUKLARIN HAYATINI DEĞİŞTİRECEK SENSÖRLER SUT KAPSAMINA ALINMALI. ÇOCUKLARIN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ BİR KONUDAN TASARRUF OLMAZ"   12:54   MSB`DEN `ANNELER GÜNÜ` MESAJI: "HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYORSUNUZ. İYİ Kİ VARSINIZ"   12:52   BAKAN ALİ YERLİKAYA`DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "SİZLER BAŞIMIZIN TACISINIZ"   12:47   BAKAN GÖKTAŞ: "MAYIS AYINA İLİŞKİN TOPLAM 4,8 MİLYAR TL TUTARINDAKİ YAŞLI AYLIĞI VE ENGELLİ AYLIKLARINI HESAPLARA YATIRDIK"   12:44   ZEYNEL EMRE`DEN BAKAN TUNÇ`A: "2003-2023 YILLARI ARASINDA İNŞA EDİLEN YENİ ADLİYE BİNALARI VE CEZAEVLERİ İHALELERİNİ ALAN FİRMALAR İLE TOPLAM İHALE BEDELİ NEDİR?   12:44   CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   12:42   CHP ALMANYA BİRLİKLERİ FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK   12:37   DEPREM UZMANI PROF. DR. ERCAN`DAN SEFERİHİSAR`DA 7.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM UYARISI   12:17   METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI: SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR  
 
     
   

MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ KAŞLI: "VATANDAŞLARIMIZIN YÜZDE 90`I MHP POLİTİKALARINI TAKDİR EDİYOR, ANCAK YÜZDE 10`U OY VERİYOR"


MHP, 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde Yozgat merkez, ilçe ve beldelerinde gösterdiği belediye başkanı adaylarını tanıttı. Toplantıya katılan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90`ı MHP`nin politikalarını takdir ediyor, takip ettiklerini söylüyor. Ancak yüzde 90`ı oy vermiyor, yüzde 10`u oy veriyor" dedi.

 

Tarih : 3 Şubat 2024 Cumartesi 19:23   Okunma : 198

SEYFİ ÇELİKKAYA

MHP, 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde Yozgat merkez, ilçe ve beldelerinde gösterdiği belediye başkanı adaylarını tanıttı. Toplantıya katılan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90`ı MHP`nin politikalarını takdir ediyor, takip ettiklerini söylüyor. Ancak yüzde 90`ı oy vermiyor, yüzde 10`u oy veriyor" dedi. 

MHP, bugün Yozgat`taki Rıza Kayaalp Spor Salonu`nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. MHP`nin 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde Yozgat merkez, ilçe ve beldelerinde gösterdiği belediye başkanı adaylarının tanıtıldığı toplantıya, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef de katıldı. 

Ramazan Kaşlı, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

"Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90`ı MHP`nin politikalarını takdir ediyor, takip ettiklerini söylüyor. Ancak yüzde 90`ı oy vermiyor, yüzde 10`u oy veriyor. 31 Mart`ta inşallah MHP adayları hak ettiğini alacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Ankara`daki il belediye başkan adaylarını tanıtırken ‘Ha Milliyetçi Hareket Partili ha AK Partili belediye, bunun farkı yok bundan sonra bizim için` vurgusu sizler için, adaylarımız için gerçekten çok önemliydi. Kendi memleketimde de bugüne kadar ‘iktidar partisinden olursa belediye, daha fazla yardım alır, daha çok hizmet eder` anlayışı vardı. Ancak Cumhur İttifakı`nın artık AK Partili belediyeciliği ya da Milliyetçi Hareket Partili belediyenin hükümetten pay almada, yardım almada hiçbir farkı olmadığını Sayın Genel Başkanımız da Sayın Cumhurbaşkanımız da her platformda özellikle vurguluyorlar." 

"BİZ, İŞSİZ GENCİMİZİN PROBLEMİNİ MECLİS`TE DE GÜNDEME GETİRİYORUZ" 

İbrahim Ethem Sedef de konuşmasında şunları söyledi: 

"Bugün insanları ayrıştırmadık. MHP`nin bir belediye kazanması demek, insanlara oy verdi- vermedi ayrımı yapmak değil, Yozgat`ı bütünüyle kucaklamak ve birlik beraberlik içerisinde kendi memleketimize hizmet etmek demek. Cumhur İttifakı`na sahip çıkacağız, ama bir taraftan da belediye hizmetlerinde en iyisini MHP`nin belediye başkanları yapar demekten de vazgeçmeyeceğiz. İnşallah da bunu 31Mart`ta zaferle sonuçlandıracağız. Biz, vatana karşı yapılan hainliklere, PKK`lı teröristlerin yaptığı saldırının karşısında yine dimdik durmaya devam edeceğiz, ama ilçelerimizde de insanlarımızın bizden beklediği hizmeti de yerine getirmek için mücadelemizi devam ettireceğiz. Biz, Türkiye üzerinde uluslararası güçlerin oynadığı oyunların karşısında yine dimdik duracağız, Cumhur İttifakı`na sahip çıkacağız, ama Yozgat`ın dört bir köşesine de hizmet getirmenin en iyi yolunun da MHP`li belediye ve belediye başkanları olduğu iddialarını da her zaman ortaya koyacağız. Biz, bir tarafta vatana sahip çıktığımız gibi bir taraftan da memleketimize sahip çıkacağız. Biz, işsiz gencimizin işsizliğinin problemini Meclis`te de gündeme getiriyoruz. Belediyelerimizde de onların sıkıntısını çözmek için mücadele vereceğiz." 

Konuşmaların ardından adaylar tek tek kürsüye davet edilip tanıtıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA