28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ KAŞLI: "VATANDAŞLARIMIZIN YÜZDE 90`I MHP POLİTİKALARINI TAKDİR EDİYOR, ANCAK YÜZDE 10`U OY VERİYOR"


MHP, 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde Yozgat merkez, ilçe ve beldelerinde gösterdiği belediye başkanı adaylarını tanıttı. Toplantıya katılan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90`ı MHP`nin politikalarını takdir ediyor, takip ettiklerini söylüyor. Ancak yüzde 90`ı oy vermiyor, yüzde 10`u oy veriyor" dedi.

 

Tarih : 3 Şubat 2024 Cumartesi 19:23   Okunma : 197

SEYFİ ÇELİKKAYA

MHP, 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde Yozgat merkez, ilçe ve beldelerinde gösterdiği belediye başkanı adaylarını tanıttı. Toplantıya katılan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90`ı MHP`nin politikalarını takdir ediyor, takip ettiklerini söylüyor. Ancak yüzde 90`ı oy vermiyor, yüzde 10`u oy veriyor" dedi. 

MHP, bugün Yozgat`taki Rıza Kayaalp Spor Salonu`nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. MHP`nin 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde Yozgat merkez, ilçe ve beldelerinde gösterdiği belediye başkanı adaylarının tanıtıldığı toplantıya, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef de katıldı. 

Ramazan Kaşlı, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

"Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90`ı MHP`nin politikalarını takdir ediyor, takip ettiklerini söylüyor. Ancak yüzde 90`ı oy vermiyor, yüzde 10`u oy veriyor. 31 Mart`ta inşallah MHP adayları hak ettiğini alacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Ankara`daki il belediye başkan adaylarını tanıtırken ‘Ha Milliyetçi Hareket Partili ha AK Partili belediye, bunun farkı yok bundan sonra bizim için` vurgusu sizler için, adaylarımız için gerçekten çok önemliydi. Kendi memleketimde de bugüne kadar ‘iktidar partisinden olursa belediye, daha fazla yardım alır, daha çok hizmet eder` anlayışı vardı. Ancak Cumhur İttifakı`nın artık AK Partili belediyeciliği ya da Milliyetçi Hareket Partili belediyenin hükümetten pay almada, yardım almada hiçbir farkı olmadığını Sayın Genel Başkanımız da Sayın Cumhurbaşkanımız da her platformda özellikle vurguluyorlar." 

"BİZ, İŞSİZ GENCİMİZİN PROBLEMİNİ MECLİS`TE DE GÜNDEME GETİRİYORUZ" 

İbrahim Ethem Sedef de konuşmasında şunları söyledi: 

"Bugün insanları ayrıştırmadık. MHP`nin bir belediye kazanması demek, insanlara oy verdi- vermedi ayrımı yapmak değil, Yozgat`ı bütünüyle kucaklamak ve birlik beraberlik içerisinde kendi memleketimize hizmet etmek demek. Cumhur İttifakı`na sahip çıkacağız, ama bir taraftan da belediye hizmetlerinde en iyisini MHP`nin belediye başkanları yapar demekten de vazgeçmeyeceğiz. İnşallah da bunu 31Mart`ta zaferle sonuçlandıracağız. Biz, vatana karşı yapılan hainliklere, PKK`lı teröristlerin yaptığı saldırının karşısında yine dimdik durmaya devam edeceğiz, ama ilçelerimizde de insanlarımızın bizden beklediği hizmeti de yerine getirmek için mücadelemizi devam ettireceğiz. Biz, Türkiye üzerinde uluslararası güçlerin oynadığı oyunların karşısında yine dimdik duracağız, Cumhur İttifakı`na sahip çıkacağız, ama Yozgat`ın dört bir köşesine de hizmet getirmenin en iyi yolunun da MHP`li belediye ve belediye başkanları olduğu iddialarını da her zaman ortaya koyacağız. Biz, bir tarafta vatana sahip çıktığımız gibi bir taraftan da memleketimize sahip çıkacağız. Biz, işsiz gencimizin işsizliğinin problemini Meclis`te de gündeme getiriyoruz. Belediyelerimizde de onların sıkıntısını çözmek için mücadele vereceğiz." 

Konuşmaların ardından adaylar tek tek kürsüye davet edilip tanıtıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA