28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

DP İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI... GENEL BAŞKAN UYSAL: “SÖZ YENİDEN İZMİR`İN VE KADINLARIMIZIN”


Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, İzmir`de gerçekleştirilen toplantıda seçimlerin önemine dikkat çekerek partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Burcu Bostancıoğlu olduğunu açıkladı.

 

Tarih : 12 Şubat 2024 Pazartesi 14:43   Okunma : 235

KERİM UĞUR

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, İzmir`de gerçekleştirilen toplantıda seçimlerin önemine dikkat çekerek partisinin büyükşehir belediye başkan adayının Burcu Bostancıoğlu olduğunu açıkladı.

İzmir`de birçok siyasi partinin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını açıklamasının ardından DP`de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını bugün düzenlediği toplantıda açıkladı.Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal`ın katılımıyla düzenlenen toplantıya DP İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş ile Demokrat Parti Parlamento İlişkileri Başkanı, Parti Sözcüsü ve İzmir milletvekili Haydar Altıntaş eşlik etti.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı konuşmada “Geride bıraktığımız genel seçim akabinde yerel seçime doğru hızla ilerliyoruz. Son 20 yılda özellikle Cumhuriyete devri sabık muamelesinin uygulandığı böyle bir dönemde bu yerel seçimlerin, uzun bir dönem seçim olmayacağı anlayışı içinde ortaya çıkaracağı neticeler, içinde nefes alıp vereceğimiz siyasi iklimde belirleyici olacaktır. O neden DP İzmir olarak tarif ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti`nin temel değerlerinin, nasıl bir Türkiye hayal ettiğimizin, her vasfıyla temsil edilen İzmir`imizde Demokrat Parti olarak bizler bu yerel seçim sürecinde geçmişte olduğu gibi dönem dönem İzmir`i idare etmiş hafızamızla beraber milletin önünde kuvvetli bir alternatif olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bugün İZBB adayımızı açıklıyoruz. Ayın 20`sine kadar kademe kademe ilçelerdeki adaylarımız da açıklanacak. Türkiye`nin demografik yapısı ortada İzmir`e çok yakışacağını düşündüğümüz ve inandığımız bu dönem belediye meclis üyesi olarak önemli bir tecrübesi ve akademik kimliği ile de bu birikimlerini siyasette de aktaracağını da düşünüyoruz ve Burcu Bostancıoğlu`nu İzmir Büyükşehir Adayımız olarak ilan ediyoruz.Meselemiz sadece siyasette değişen demografi, sadece kamuoyu önünde bir değişiklik değil. Zihniyet dönüşümüne de öncü olması için Sayın Burcu Bostancıoğlu`nu adayımız ilan ediyoruz. Bu seçimde söz yeniden milletin dedik. Söz yeniden İzmir`in ve kadınlarımızın ” dedi.

“MEKANIN SAHİBİ GERİ GELDİ”

Uysal`ın ardından konuşan DP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burcu Bostancıoğlu ise şunları söyledi:

“Bugün tarihi bir gün, çünkü 30 yıl sonra bir İzmir kadını olarak Türkiye Cumhuriyeti`nin 100. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün en sevdiği şehirlerden biri olan İzmir`e Demokrat Parti`nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyım. Atatürk`ün ilke ve inkılaplarının ışığında, bir kadın siyasetçi olarak büyükşehir adayı olmak büyük bir onur ve sorumluluktur. Bu, sadece bir seçim yarışı değil, aynı zamanda Atatürk`ün başlattığı mücadeleyi sürdürme ve kadınların toplumda daha fazla yer almalarına katkıda bulunma fırsatıdır. Ben 3 kuşak İzmir kadınıyım, İzmirli kadınların temsiliyim. İzmirli bir kadın olarak 5 yıldır yerel siyaset içerisinde kentime hizmet ediyorum. İzmir kadın dostu bir şehirdir. İzmir Cumhuriyet kurulurken Anadolu`ya model olacak bir şehir olarak misyon yüklenmiştir. Zaman zaman bundan rahatsızlık duyanlar şehrimizi, İzmir`i “Gavur” olarak nitelemiştir. Oysa İzmir kültürü tüm Anadolu`ya kucak açmıştır. Biz bu şehirde batının en uç noktası olan Balkanlardan, doğunun en uç köşelerinden gelen vatandaşlarımızla birlikte nefes alan bir şehiriz, İzmir`iz. İzmir herkese ana kucağı olmuştur. Dini, dili, ırkı, sosyolojisi ne olursa olsun İzmir herkesi bağrına basmıştır.İzmirliler olarak tarihin bize yüklemiş olduğu bu misyondan asla vazgeçmeyeceğiz. Romanlarımızla, lazımız, kürdümüz, çerkezimiz, Türkmenimiz, yörüğümüz ve boşnağımızla biz birlikte İzmir`iz, biz birlikte güzeliz. İzmir Demokrat partinin evi, demokrat parti İzmir`in kalbi… Kısaca “Mekanın sahibi geri geldi”. İzmir`i daha yaşanabilir bir şehir yapmak için, İzmirlilerin refahını artırmak için bu yola çıkıyorum. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, çevrede ve daha birçok alanda İzmir`i hak ettiği yere taşımak için var gücümle çalışacağım. İzmir`i, tüm İzmirlilerin şehri yapmak için yola çıkıyorum. Hiç kimseyi dışlamadan, ayrım yapmadan, kucaklayıcı bir yönetim anlayışıyla İzmir`e hizmet edeceğim”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA