28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

MEMLEKET PARTİSİ`NİN İBB ADAYI BERK HACIGÜZELLER OLDU


Memleket Partisi, düzenlediği aday tanıtım toplantısıyla 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Memleket Partisi`nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Parti kurucusu Genel Başkan Yardımcısı, Berk Hacıgüzeller oldu. Partisinin aday tanıtım etkinliğinde konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eğitim sistemindeki bozulmaya dikkat çekti. İstanbul Üniversitesi`nin ziyarete açılmasını eleştiren İnce, "Madem İstanbul Üniversitesi`nin kapısını vatandaşa açtın, Marmaris`teki yazlık sarayı, Ankara`daki sarayı bütün odalarıyla vatandaşa aç da şatafatı görsün millet." dedi.

 

Tarih : 17 Şubat 2024 Cumartesi 13:32   Okunma : 263

HABER: HAKAN KAYA

Memleket Partisi, düzenlediği aday tanıtım toplantısıyla 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Memleket Partisi`nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Parti kurucusu Genel Başkan Yardımcısı, Berk Hacıgüzeller oldu. Partisinin aday tanıtım etkinliğinde konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eğitim sistemindeki bozulmaya dikkat çekti. İstanbul Üniversitesi`nin ziyarete açılmasını eleştiren İnce, "Madem İstanbul Üniversitesi`nin kapısını vatandaşa açtın, Marmaris`teki yazlık sarayı, Ankara`daki sarayı bütün odalarıyla vatandaşa aç da şatafatı görsün millet." dedi.

İstanbul Beyoğlu`ndaki bir otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Memleket Partisi`nin İstanbul il ve ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Partisinin aday tanıtım etkinliğinde konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,  Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in 2028 hedeflerini eleştirerek şöyle konuştu:

"TÜRKİYE`DE HER ŞEYE KARAR VEREN BİR TEK ADAM VAR"

"Bunlar bir hedef vermişlerdi 2023 hedefi. Hedef şuydu; ilk 10 ekonomi arasına girecektik. 500 milyar dolar ihracatımız olacaktı. Kişi başına 25 bin dolar gelirimiz olacaktı. Bize 22 sene önce bu hedefi verdiler. Bunların hiçbirisi tutmadı. Şimdi Mehmet Şimşek diyor ki, 2028 itibarıyla fiyat istikrarını sağlayacakmışız. Yalandan kim ölmüş. 22 sene önce verdiğiniz sözleri gerçekleştirdiniz mi de şimdi 4 yıl sonrasına söz veriyorsunuz? Ben eminim 1 Nisan`dan sonra artık `Nas var Mehmet sen de yapamadın çekil kenara` majestelerinin bakanını da çektiriverir kenara. Çünkü Türkiye`de her şeye karar veren bir tek adam var."

Türkiye`nin en büyük probleminin deprem olduğunun altını çizen İnce, kentsel dönüşüme dikkat çekti.

1 Nisan`dan sonra zam yağmuru olacağını, pahalılığın zirvede olacağını söyledi. Bir uyarıda daha bulunan İnce, 1 Nisan`dan sonra ortada parti kalmayacağını hepsinin döküleceğini belirtti.

Belediyeleri kazandıkları takdirde"3A belediyecilik anlayışı" sağlayacaklarını vurgulayan İnce, bunların da "akıl, adalet ve ahlak" olacağını belirtti.

"MARMARİS VE ANKARA`DAKİ SARAYLARIN KAPILARINI DA AÇ VATANDAŞ ŞATAFATI GÖRSÜN"

Eğitim niteliğinin çöktüğünü söyleyen İnce, "Özerk üniversiteyi kuracağız. Üniversitenin bütün bileşenleriyle aynı masada oturacağız. Üniversiteleri kafeteryalara, çay bahçelerine benzetmeyeceğiz. Üniversiteyi millet bahçesi zannediyor her halde İstanbul Üniversitesi`nin kapısını vatandaşa açmış. Böyle bir saçmalık olur mu? Ben bir öneride bulunayım. Madem İstanbul Üniversitesi`nin kapısını vatandaşa açtın, Marmaris`teki yazlık sarayı, Ankara`daki sarayı bütün odalarıyla vatandaşa aç da şatafatı görsün millet. O yetmez ise Ahlat`taki sarayı da aç. O yetmez ise Dolmabahçe Köşkü`nü Vahdettin Köşkü`nü, bütün köşkleri de aç. Vatandaş bir görsün ejder meyveli smoothie nerede yapılıyormuş bir görsün. Beyaz çay nerede içiliyormuş bir görsün" diye konuştu. 

Muharrem İnce`nin konuşmasının ardından İstanbul il ve ilçe adayları açıklandı.

ADAYLAR AÇIKLANDI

İstanbul il ve ilçe belediye başkan adayları şöyle:

Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ruhi Tuncer, (Parti Meclis Üyesi)

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, (Gazeteci, ekonomist)

Avcılar Belediye Başkan Adayı Çiğdem Eriş (İş insanı)

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Bülent Uygur (İş insanı)

Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Kerem   Usta (Siyaset bilimci)

Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ümit Yaşar Demir (İş insanı)

Başakşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Alavi (Mali müşavir)

Beykoz Belediye Başkan Adayı Ufkun Doğan, (Parti kurucusu, Parti Meclis Üyesi, İş insanı)

Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Cihan Avcı (Avukat)

Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Yavuz Fırıldak (Sanat yönetmeni)

Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı İbrahim Dönmez (Parti Meclis Üyesi, Mali müşavir)

Çatalca Belediye Başkan Adayı Gökhan Çavuşdağ (İş insanı)

Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Biçer, (Yapımcı, yönetmen, iş insanı)

Esenyurt Belediye Başkan Adayı Tanju Karakuş (İlçe başkanı, iş insanı)

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Ali Yeditepe (İş insanı)

Fatih Belediye Başkan Adayı Ayşegül Sevinmiş (Eğitimci)

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Hızlı (Emekli)

Güngören Belediye Başkan Adayı Tunca Tuncer (Mali müşavir)

Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fahrettin Eroğlu (İnşaat mühendisi)

Kağıthane Belediye Başkan Adayı Hasan Söyler (İş insanı)

Kartal Belediye Başkan Adayı Murat Dal (Makine mühendisi)

Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mikail Yılmaz (İş insanı)

Maltepe Belediye Başkan Adayı Orhan Can Subaşı (İş insanı)

Pendik Belediye Başkan Adayı Kaan Tangöl (Uçak mühendisi)

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya (İş insanı)

Silivri Belediye Başkan Adayı Zülfiye Güneş (Tarihçi)

Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Murat Dönmez (Elektrik teknikeri)

Şişli Belediye Başkan Adayı Mehmet Güvercin (İş insanı)

Tuzla Belediye Başkan Adayı Sayit Terzi (İş insanı)

Üsküdar Belediye Başkan Adayı Lale Özel (İş sağlığı güvenliği uzmanı ve eğitimci)

İBB ADAYI BERK HACIGÜZELLER OLDU

Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ise şöyle:

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahir Bakan (Parti kurucusu Genel Başkan Yardımcısı, iş insanı)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Oğuz (Parti kurucusu, İzmir İl Başkanı, İş insanı)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller (Parti kurucusu Genel Başkan Yardımcısı, iş insanı)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA