28 Mayıs 2024 Salı

01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   19:01   İLIÇ ÇÖPLER ALTıN MADENI`NDE YENIDEN TOPRAK KAYMASı YAŞANDı. SSR MADENCILIK, ÖLÜ VEYA YARALıNıN OLMADıĞıNı BILDIRDI   12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"   01:59   MARMARA DENIZI`NDE 3.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU   22:58   BAKAN KOCA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 9`U AĞıR 40 KIŞI YARALANMıŞTıR”   22:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ŞAMPIYON GALATASARAY`A KUTLAMA MESAJı   21:49   YERLIKAYA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 VATANDAŞıMıZ HAYATıNı KAYBETTI, 39 KIŞI ISE YARALANDı”   21:42   BAKAN TUNÇ, TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN "SORUŞTURMA BAŞLATıLDıĞıNı" DUYURDU   21:37   FENERBAHÇE, SÜPER LIG`I IKINCI TAMAMLADı   21:31   ÖZGÜR ÖZEL, MERSIN OTOYOLUNDA MEYDANA GELEN KAZAYA ILIŞKIN MESAJ PAYLAŞTı  
 
     
   

İYİ PARTİ`DEN İSTİFA EDEN ESKİ BALIKESİR İL BAŞKANI ÖZLEM URAL: "1 NİSAN`DA UYANDIĞIMIZDA ŞEHİRLERİMİZİN TALAN VE RANTA TESLİM EDİLMİŞ OLMASINI İSTEMİYORUZ. OYUMUZ AHMET AKIN`A"


Eski İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, partisinden istifa etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Genel İdare Kurulu`nun (GİK) aldığı “üçüncü yol” kararını eleştiren Ural, “1 Nisan sabahına uyandığınızda şehirlerimizin tamamıyla talan ve ranta teslim edilmiş olmasını istemiyoruz” dedi. Ural, 31 Mart seçimlerinde CHP`nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın`ı destekleyeceklerini açıklayarak, “Kişisel oyum Ahmet Akın`a. Hepimizin oyu Ahmet Akın`a” diye konuştu.

 

Tarih : 18 Şubat 2024 Pazar 12:01   Okunma : 501

Eski İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, partisinden istifa etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Genel İdare Kurulu`nun (GİK) aldığı “üçüncü yol” kararını eleştiren Ural, “1 Nisan sabahına uyandığınızda şehirlerimizin tamamıyla talan ve ranta teslim edilmiş olmasını istemiyoruz” dedi. Ural, 31 Mart seçimlerinde CHP`nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın`ı destekleyeceklerini açıklayarak, “Kişisel oyum Ahmet Akın`a. Hepimizin oyu Ahmet Akın`a” diye konuştu.

Eski İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, beraberindeki 50 kişiyle birlikte düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa ettiklerini açıkladı. Ural`ın yaptığı açıklama şöyle:

“ADALET VE KALKINMA OLAN AMA KENDİNDEN OLMAYANA HİZMET GÖTÜRMEYEN BİR ŞİYARLA HAREKET EDENLERE KAZANDIRILMIŞ OLMASINI İSTEMİYORUZ”

“Türkiye Cumhuriyeti`nin bir kadın cumhurbaşkanı ile daha ileriye taşınabileceğine inanarak 2018 yılında baskın seçim kararıyla hanımefendiye destek olmak istedim. Sayın Genel Başkan`ın teveccühü ile 2023 yılında İYİ Parti Balıkesir 2. sıra milletvekili adayı oldum. ‘Yerel seçimlerde blok olarak karşındayız Erdoğan` demesini bekledik, olmadı, olamadı. Derdimiz desteklediğimiz partinin bir sonraki seçimlerde başarısı değil yaşadığımız ülkenin ilelebet payidar kalması. Cumhuriyetimizin çatısı altında egemenliğin kayıtsız şartsız halkta kalması. Gelecekte torunlarımıza bir hayalin hikayesini değil bir başarının hikayesini anlatmak istiyoruz.

O yüzden üçüncü yolun nereye çıktığını gözden geçirdik. Şahsi menfaatler için yola çıkmadık, Balıkesir ve ülkemiz için yolumuzu değiştiriyoruz. Kuvayı Milliye şehrinin Balıkesirlileri olarak bu yol ayrımında halkın gücünden aldığımız destekle ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda üyelikten istifa kararı almış bulunmaktayız. Yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. 1 Nisan sabahına uyandığınızda şehirlerimizin tamamıyla talan ve ranta teslim edilmiş, parsel parsel satılmış, adı adalet ve kalkınma olan ama kendinden olmayana hizmet götürmeyen bir şiarla hareket edenlere kazandırılmış olmasını istemiyoruz. Gıcıklık yapmak için değil ama demokrasinin kazanması için yola çıkıyoruz.”

“‘SİYASET YAPACAKSAN AKIN GİBİ YAP`”

Partisinden istifa eden Ural`a, 31 Mart 2024 seçimlerinde Balıkesir`de kimi destekleyeceğini sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

“Şunu söylemek istiyorum. İl başkanlığım döneminde köydeki amcam bana şunu söyledi: ‘Bak` dedi ‘Siyaset yapacaksan Akın gibi yap. Tek başına da olsa…Sanıyorum Gönen mitingiydi. Bilmiyorum hatırlayan var mı? 2023 genel seçiminde Gönen mitinginde biz milletvekili adayları olarak sahneye çıktık. Sahneye çıktığımızda, gençlerin beklentisini bildiğim için gözüme bakıyorlar. ‘Ne olur bir kere Ahmet Akın` de. ‘Peki` dedim, söyleyelim. ‘Şöyle diyelim` dedim. ‘Köylü amca Ahmet Akın diyor, gençler Ahmet Akın diyor. O zaman bakan biliyorsunuz. Bakanlık özellikle o seçimde onun için düşünülmüştü, planlanmıştı ama olmadı. Neden dedik siyaseti Ahmet Akın gibi yapalım? ‘Bizim aramıza hiçbir şey koymuyor adam` dedi. ‘Direkt telefonunu arıyoruz, telefonunu açıyor. Ulaşmak istiyoruz, ulaşıyoruz. Bir bakıyoruz akşamın bir vakti çıkıp kahveye gelip yanında üç beş kişiyle derdimizi dinliyor. Bizim derdimizi sıkıntımızı dinleyecek, kolay temas edebileceğimiz siyasetçilere ihtiyacımız var` demişlerdi. O dönemden aklımda. O zaman da gençlere, `İYİ bir CHP`li Ahmet Akın`ın bakanlığı için çok çalışıyoruz` demiştik. Gençlerden çok alkış almıştık. Salondan aldığımız alkış için de teşekkür ediyoruz. Kişisel oyum da Ahmet Akın`a. Hepimizin oyu Ahmet Akın`a. Kendisine gerçekten buradan başarılar diliyoruz. Yani umarım çok iyi bir süreç geçirirler, umarım her şey yolunda gider. Tekrar söylüyorum, parti adı değil şu anda söz konusu olan kişiler, adaylar.”

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA