29 Nisan 2024 Pazartesi

09:36   BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME BİR KATKI DAHA…TARSUS 100. YIL ATATÜRK ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ`NDE EĞİTİM BAŞLADI   09:27   BİRBİRİNDEN SEÇKİN ULUSLARARASI FİLMLER, `FRANKOFON FİLM FESTİVALİ` İLE MERSİNLİ SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI  
 
     
   

SAADET PARTİSİ İSTANBUL ADAYI BİROL AYDIN, PROJELERİNİ ANLATTI


Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Medya Buluşması ve Proje Tanıtım Toplantısı” düzenledi. Toplantıda projelerini tanıtan Aydın, “İstanbul`un asıl sorunu ne sadece trafiktir ne de sadece depremdir. İstanbul`un ve İstanbullunun temel sorunu geçimdir” dedi.

 

Tarih : 22 Şubat 2024 Perşembe 22:21   Okunma : 235

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Medya Buluşması ve Proje Tanıtım Toplantısı” düzenledi. Toplantıda projelerini tanıtan Aydın, “İstanbul`un asıl sorunu ne sadece trafiktir ne de sadece depremdir. İstanbul`un ve İstanbullunun temel sorunu geçimdir” dedi.

Saadet Partisi İBB Adayı Birol Aydın`ın, İstanbul Kongre Merkezi`ndeki “Medya Buluşması ve Proje Tanıtım Toplantısı”na , Saadet Partisi İstanbul Milletvekilleri Bülent Kaya, Mustafa Kaya, İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve Saadet Partisi`nin 39 ilçe belediye başkan adayı katıldı.

“İSTANBULLUNUN ASIL SORUNU GEÇİMDİR”

Toplantıda konuşan Birol Aydın, şunları söyledi:

“İstanbul`un sorunları adı altında, trafik ve deprem ve diğer konularla ilgili bir sürü çözümler sunuyorum, çokça projeler vadediyorum. Ancak İstanbul`un asıl sorunu ne sadece trafiktir ne de sadece depremdir. İstanbul`un ve İstanbullunun temel sorunu geçimdir. İstanbul`un sorunlarını, bu sorunlara önerdiğimiz çözümleri ve İstanbul tasavvurumuzu konuşacağız. İnşallah 31 Mart sonrası İstanbul`u hangi anlayışla yöneteceğimizi neleri önceleyeceğimizi, neleri yapacağımızı konuşacağız. Aslında yöneticilerin görmeleri ve akıllarından hiç çıkarmamaları gereken üç sayı vardır. İşte biz inşallah 1 Nisan sabahı göreve başlayıp beş sene sonra görevimizin sonuna geldiğimizde şu üç sayıyı işin merkezine almadığımız, aldığımız her kararda üç sayının temsil ettiklerini öncelemediğimiz tek bir gün bile geçirmemiş olacağız. Peki bu sayılar hangileridir ve ne anlam ifade etmektedir. Birinci sayımız seksen altı milyon doksan dokuz bin elli üç. Bu biricik dediğimiz Türkiye`mizde yaşayan insanların sayısıdır. Altını çizerek söylüyorum. İstanbul sadece İstanbul değildir. İstanbul, Türkiye`dir. İstanbul`a yaptığımız ve yapmadığımız her iş için Sivas`ta, Kastamonu`da, Diyarbakır`da, Sinop`ta ve Türkiye`nin her bir yerinde etkisinin olduğunu bilmek zorundayız. Bunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağız. İkinci sayımız on beş milyon altı yüz elli beş bin yedi dokuz yüz elli dört. Bu göz bebeğimiz İstanbul`da yaşayan insanlarımızın sayısıdır. Görev süremiz boyunca bu şehirde yaşayan ve Türkiye`mizin ekonomi, eğitim, sağlık, teknoloji, kültür, sanat ve spor alanlarında alternatifsiz omurgasını oluşturan hemşehrilerimizin için toplam fayda oluşturan işler yapacağız. Vatandaşlarımızın hayat konforunu arttıracağız. Üçüncü sayımız ise bir. Çünkü biz en küçüğünden en büyüğüne kadından erkeğine İstanbul`da yaşayan her bir insanımızın hayalleri, umutları, sevdaları, korkuları, endişeleri olan öznel birer fert olduklarını unutmayacağız. Neşesinde ve üzüntüsünde yanında olmayı, korkularını gidermeyi, duygularını yeşertmeyi, yönetimimizin temel şiarı yapacağız.

İstanbul`umuzun otuz dokuz ilçesi dokuz yüz altmış dört mahallesine ilişkin çalışmalarımızı tamamladık. İstanbullu vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hangi çalışmalarımızı yapacağımızı planladık. İstanbul`un nüfusunu arttıracak her projenin İstanbul`a ve Türkiye`ye ihanet olduğu bir gerçektir. Biz İstanbul`un nüfusunu azaltacak tedbirleri alacak, teşvikleri, kararlılıkla uygulayacağız. Uygun olan vatandaşlarımızın başka bir şehirde yaşamalarını teşvik edeceğiz. Bu kapsamda büyükşehirin iştiraki Kiptaş`ın Anadolu ve Trakya`da vereceği nitelikli konutlarla bu projelere dahil olmak isteyen vatandaşlarımızın İstanbul`daki konutlarını takas etme imkanı tanıyacağız. İstanbul`da Kiptaş`a geçecek konutlarla, şehir içinde kentsel dönüşümü kolaylaştırmak için bir araç olarak kullanacağız. İstanbul`dan Anadolu`ya kalkınma merkezleri projesi gerçekleştireceğiz. Anadolu ve Trakya`daki belediyelerle iş birliği yaparak inşa edeceğimiz kamp şeklinde kalkınma merkezleriyle özellikle genç girişimcilerimizin hayatlarını bu illerde kurmalarına teşvik edeceğiz. Belirli bir süreyle bu girişimcilerimize ücretsiz ofis, lojman, kreş, yabancı merkezi, finansal hukuki danışmanlık, ihracat danışmanlığı ve tanıtım destekleri vereceğiz. İstanbul tarım merkezi projemiz ile öncelikle İstanbul`a yakın illerde tarımsal üretimi teşvik edeceğiz. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova gibi illerin nüfusuna kayıtlı vatandaşlarımızın kendi memleketlerinde tarımsal üretim yapmaları için teşvikler sağlayacağız. Bu merkezlerde üretilen tarım ürünlerine alım garantisi verecek, bu ürünleri marketlerle buluşturacağız. 

“İŞSİZ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI SAĞLAYACAĞIZ”

Başıboş köpeklerin takip edilebilir barınaklarda toplanmasını temin edeceğiz. Rehabilitasyon süreçlerini titizlikle yerine getirip sahiplendirilmelerini sağlayacağız. İstanbulluların evlerinde, mutfaklarında akan suyu içebilecekleri altyapı operasyonlarını süratle tamamlayacağız. Vatandaşlarımız içme suyuna ayrıca para ödemek zorunda kalmayacak. Engelli vatandaşlarımıza, kadınlara ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza hizmet verecek bir Pembe Metrobüs projesini hayata geçireceğiz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızı istihdam eden iş yerlerine yönelik teşvik programları uygulayacağız. Binlerce engelli vatandaşımızı istihdama kazandırarak engelsiz bir yaşamı mümkün hale getireceğiz. İşsiz vatandaşlarımız için ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacağız."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA