29 Mayıs 2024 Çarşamba

16:10   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, ŞIMŞEK`I ELEŞTIRDI   15:05   1 MAYıS TUTUKLULARıNıN AILELERI TBMM ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı   14:25   ÖĞRETMENLERIN TBMM ÖNÜNDEKI NÖBETI ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE...   12:05   "ETKI AJANLıĞı" DÜZENLEMESINE TEPKILER SÜRÜYOR...   11:25   CHP HEYETI, BURDUR`DA   11:19   ÖZGÜR ÖZEL, GEZI EYLEMLERININ 11’INCI YıLı DOLAYıSıYLA PAYLAŞıM YAPTı   07:47   HALK BULUŞMASıNDA SEVER’ E YOĞUN ILGI   01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   19:01   İLIÇ ÇÖPLER ALTıN MADENI`NDE YENIDEN TOPRAK KAYMASı YAŞANDı. SSR MADENCILIK, ÖLÜ VEYA YARALıNıN OLMADıĞıNı BILDIRDI   12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"  
 
     
   

SEZGİN TANRIKULU: "DİYARBAKIR`DA VALİ, DİĞER MÜLKİ İDARE AMİRLERİ, DOĞRUDAN DOĞRUYA AK PARTİ ÜYESİ GİBİ ÇALIŞIYOR"


CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbıkır`da; “Burada valinin, diğer mülki idare amirlerinin doğrudan doğruya Adalet ve Kalkınma Partisi`nin üyeleri gibi çalıştığını biliyoruz. Ayrıca Diyarbakır`da yaklaşık 8 yıldır kayyum yönetimi var. Yerel yönetimlerin bütün imkanları Adalet ve Kalkınma Partisi`ne ve adaylarına seferber edilmiş durumdadır. Bunları biliyoruz ve görüyoruz. Diyarbakır milletvekili olarak uyarıyorum: Gördüğümüz her hukuksuzluğu kaydedeceğiz ve mutlaka suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

 

Tarih : 2 Mart 2024 Cumartesi 13:30   Okunma : 280

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbıkır`da; “Burada valinin, diğer mülki idare amirlerinin doğrudan doğruya Adalet ve Kalkınma Partisi`nin üyeleri gibi çalıştığını biliyoruz. Ayrıca Diyarbakır`da yaklaşık 8 yıldır kayyum yönetimi var. Yerel yönetimlerin bütün imkanları Adalet ve Kalkınma Partisi`ne ve adaylarına seferber edilmiş durumdadır. Bunları biliyoruz ve görüyoruz. Diyarbakır milletvekili olarak uyarıyorum: Gördüğümüz her hukuksuzluğu kaydedeceğiz ve mutlaka suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Pakdemir`in Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti`nde düzenlediği basın toplantısına katıldı. Burada konuşan Tanrıkulu, yerel seçim sürecinde devletin tüm imkanları AK Parti için seferber edildiğini belirterek, şunları söyledi:

"Adalet ve Kalkınma Partisi bir devlet partisine dönüşmüş durumda. Dolayısıyla devletin bütün imkanlarının seferber edildiği bir ortam var bütün bölgede. Neredeyse bütün Türkiye`de bunu hissediyoruz ama burada daha ağırlıklı olarak hissediyoruz. Çünkü Türkiye`nin diğer bölgelerinden farklı olarak bir de devletin güvenlik güçlerinin seferber olduğu bir ortam var bütün bölgede. Onlarla mücadele edeceğiz, ediyoruz. Şunu ifade edeyim: Seçimlerin adil olması seçim günü ile ilgili bir mesele değildir. Oy vermenin başladığı ve bittiği süre ile ilgili değildir. Oy verme gününe ilişkin değildir sadece. Seçim takviminin başlamasından seçim sonuçlarının ilan edilmesine, kesinleşmesine kadar olan bir süreyi ifade eder. Bütün bu sürecin adil olması lazım. Ama biliyoruz ki adil değil.  Seçmen yazılımından propaganda süresine kadar geçen süre adil bir süreci ifade etmiyor” dedi.

KAMU GÖREVLİLERİ AK PARTİ ÜYELERİ GİBİ ÇALIŞIYOR`

Belediye başkanlıklarına görevlendirilen kayyumların AK Parti üyesi gibi çalıştıklarını belirten Tanrıkulu, şunları söyledi:

“Burada valinin, diğer mülki idare amirlerinin doğrudan doğruya Adalet ve Kalkınma Partisi`nin üyeleri gibi çalıştığını biliyoruz. Ayrıca Diyarbakır`da yaklaşık 8 yıldır kayyum yönetimi var. Yerel yönetimlerin bütün imkanları Adalet ve Kalkınma Partisi`ne ve adaylarına seferber edilmiş durumdadır. Bunları biliyoruz ve görüyoruz. Sonuçta bu toplumun hafızası vardır, bizim de hafızamız vardır. Ben buradan hem tecrübeli bir hukukçu tecrübeli bir siyasetçi ve milletvekili olarak söylüyorum ve bu kamu görevlilerini buradan uyarıyorum, Diyarbakır`dan uyarıyorum, özellikle Diyarbakır`dakileri uyarıyorum, Diyarbakır milletvekili olarak uyarıyorum: Gördüğümüz her hukuksuzluğu kaydedeceğiz ve mutlaka suç duyurusunda bulunacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin kayıtlarına geçireceğiz. Dolayısıyla `Ben bugün yaptım, yanıma kar kaldı, yarın öbür gün başka yere giderim, unutulur` değil.

Yarın, öbür gün devran dönerse, sonra `Biz ne yaptık, niye böyle yaptık` demesinler. Kamu görevlisi süreci de uzun süreçlerdir. Diyarbakır`da çalışan çok genç kamu görevlileri var, önlerinde uzun meslek yaşamları var. O meslek yaşamlarını şimdiden Diyarbakır`da kötü bir anıyla, kötü bir sicille noktalamasınlar. Buradan benim tavsiyem kendilerine odur.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA