30 Nisan 2024 Salı

16:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARDAN ORTAK “1 MAYIS” MESAJI   15:02   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: "TAKSİM`İ KAPATMAK ANAYASA TANIMAMAKTIR`` (1)   13:58   ALİ YERLİKAYA: "TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPAN VE 1 MAYIS GÜNÜNÜ PROVOKE ETMEYE YÖNELİK HAZIRLIK İÇERİSİNDE OLAN 58 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   13:51   TGC, 1 MAYIS`TA BASIN EMEKÇİLERİ İÇİN CAN GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI ÇAĞRISI YAPTI   13:27   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ   12:41   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT’TEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   12:36   TARSUS’TA PARKLAR ARTIK DAHA TEMİZ DAHA KONFORLU   12:22   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ`UN "YENİ ANAYASA" TURU...    10:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI   10:50   GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI KARIŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI   10:47   GÜLCAN KIŞ’TAN 1 MAYIS MESAJI   10:22   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘GÖKKUŞAĞININ ALTINDA` OYUNU İLE GAZİANTEPLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU   10:22   BURHANETTİN BULUT: "TAKSİM`İ EMEKÇİYE KAPATAN İKTİDAR AYM KARARLARINI İHLAL ETMEKTEDİR"   10:01   İSTANBUL VALİLİĞİ, ‘OLAĞANÜSTÜ` 1 MAYIS ÖNLEMLERİNİ AÇIKLADI... TOPLU ULAŞIM KISITLANACAK. TRAMVAY, OTOBÜS, METRO, MARMARAY VE BAZI DENİZ SEFERLERİ DURDURULACAK   09:46   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "EMEKLİYİ KANDIRMAYI BIRAKIN. `EMEKLİ YILI` İLAN ETTİK DİYEREK ONLARIN AKLIYLA DALGA GEÇMEYİN"   08:33   İSTANBUL VALİLİĞİ: 1 MAYIS`TA KARAYOLLARINDA KISITLAMA 04.00, DENİZ VE RAYLI SİSTEMDE 05.30`DA BAŞLAYACAK   01:15   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: “İYİ PARTİ OLARAK TEK ADAMLIĞI KÖKLEŞTİRECEK BİR REVİZYON ARAYIŞINA İZİN VERMEYİZ”   16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ  
 
     
   

VAHAP SEÇER: "TOROSLAR’I ALACAĞIZ, KAZANACAĞIZ”


CHP Toroslar Belediye Başkan adayı Abdurrahman Yıldız, Toroslar bu ülkenin özeti gibi. Türkiye’de kim yaşıyorsa Toroslar’da onlar yaşıyor. İnançlarıyla, geldikleri yerlerle tamamen Türkiye’nin özeti Toroslar. Toroslar bizim kardeşliği, barışı kucaklayabileceğimiz ilçelerden birisi.

 

Tarih : 4 Mart 2024 Pazartesi 14:55   Okunma : 398

Mersin Dayanışma Platformu,CHP Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ile CHP Toroslar Belediye Başkan adayı Abdurrahman Yıldız'ı, Park Cafe'de Yurttaşlarla Buluşturdu. CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Ahmet Asena, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ve çok sayıda yurttaşın katıldığı etkinlikte Başkan Seçer, davul zurna ve halaylarla karşılandı.

Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız Park Cafe'deki etkinlikte yaptığı konuşmada, “Hepimizin ortak ideali kent uzlaşısı ortaya çıkarmak ve bu harekete geçirmekti. Benim adaylığım buna denk geldi bence. Bütün kentin ortak aklı, ortak vicdanı, kent uzlaşısının sonucu olarak bu adaylık gerçekleşti diye düşünüyorum. Fiziki sorunları bir yana, orada yaşanması gereken kardeşlik ortamı bir türlü oluşturulamadı.

Toroslar bu ülkenin özeti gibi. Türkiye’de kim yaşıyorsa Toroslar’da onlar yaşıyor. İnançlarıyla, geldikleri yerlerle tamamen Türkiye’nin özeti Toroslar. Toroslar bizim kardeşliği, barışı kucaklayabileceğimiz ilçelerden birisi. Ortak aklın açığa çıkarıldığı bir kent için mücadele ediyoruz.

Toroslar’da bu ülkeye örnek olabilecek bir yaşam organize etmeye çalışacağız. Bir gün birileri belediyecilik nasıl yapılır diye soracak olursa bunun cevabının Toroslar olması için çalışacağız. Yıllardır biriktirdiğimiz bu barış ve kardeşlik ortamını Toroslar’da yaşama geçirebiliriz. Biz kazacağız, hep beraber yöneteceğiz.” ifadelerini kullandı.

“MERSİN ÖRNEK OLACAK”

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Ahmet Asena : “Zorlu bir mücadeleye giriyoruz. Zorlu bir sürece giriyoruz. Ve hepimiz Toroslar’ın yıldızını Abdurrahman Yıldız’ı desteklemek için bir aradayız. Aslına bakarsınız sadece Abdurrahman Yıldız’ı desteklemiyoruz. Kendi geleceğimizi, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini destekliyoruz. Eşitlik için, özgürlük için, adalet için, demokrasi için, ekoloji için bu dünyaya çocuklarımıza sağlam bırakabilmek için destekliyoruz.

Kazanan sadece Abdurrahman Yıldız olmayacak. Kazanacağından eminiz, kazanan sadece Vahap Seçer olmayacak. Aslında Mersin’de kazanmak demek Türkiye’ye bir işaret feneri yakmak demek. Mersin’de kazanmak demek Türkiye’deki bütün kavgaları sona erdirecek bir işbirliğinin nasıl başarılabileceğini göstermek demek. Mersin seçimleri onun için çok önemli. 30 sene Toroslar Belediyesinin faşist bir anlayıştan almak kadar önemli olan şey belediyeyi halkın belediyesi kılabilmek. Ben bunu başarabileceğimize inanıyorum. 1 Nisan sabahı kalktığımızda hepimiz birbirimize gülerek günaydın, rojbaj diyeceğimize inanıyorum." dedi.

"Mersin Dayanışma Platformunca düzenlenen Park Kafe’deki etkinlikte Vahap Seçer, programın sunucusu Figen Kandemir tarafından “Mersin’de bir orman gibi kardeşçesine yaşamamıza katkı sağlayan, çalışkan belediye başkanı" sözleriyle kürsüye davet edildi.

Konuşmasına bu sunuş için teşekkür ederek başlayan Vahap Seçer, “Söylediğin güzel sözler, değerlendirmeler için teşekkür ediyorum. Bizlerin Mersin halkını hiçbir ayrım yapmadan, hiçbir farklılık gözetmeden kucakladıklarını söyleyen Başkan Seçer, “5 yıl nasıl geldiysek, 5 yıl daha sizlerin desteğiyle aynı şekilde devam edeceğiz. Mersin’de dostluğu, kardeşliği, birliği, beraberliği hep beraber sağlayacağız.” dedi.

Abdurrahman Yıldız’ın Meclis üyeliği boyunca başarılı bir şekilde takım çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Seçer, “Sizlerin oylarıyla geldiği Meclis’te oyların hakkını verdi. Kendisine Mersin halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü Mersin halkının kim olursa olsun hakkını korudu.” diye konuştu.

“BİZ KENDİMİZİ MEMLEKETE, HALKIMIZA ADADIK”

Seçim çalışmalarında saha değerlendirmelerini yaptıkları araştırmalarla ve rakamsal verilerle ortaya koyduklarını sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Biz kendimizi memlekete, halkımıza adadık. Hepimiz böyle. Doğudan batıya, kuzeyden güneye Mersin, Türkiye’nin özetidir. Bu bilinçle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz Bunu gururla, onurla söylüyorum.” ifadelerini kullandı.

“EN BÜYÜK YOL YATIRIMLARINI TOROSLAR’A YAPTIK”

Toroslar ilçesinin sosyoekonomik yapısına uygun olarak önemli hizmetler verdiklerini söyleyen Başkan Seçer, “En büyük yol yatırımlarını Toroslar’a yaptık. 30 yıldır başka bir zihniyet yönetiyor ama 5 yıldır kalbinden gelen sesi dinleyip, aklında yorumlayıp, orada karar alan anlayışla, herkesi kucaklayarak en büyük yatırımları bugüne kadar girilmemiş mahallelere yaptık. Sosyal politikalara en büyük bütçeleri, başta Toroslar olmak üzere tüm dezavantajlı bölgelere ayırdık. Bizim Mahalle Mutfağı meşhurdur, Türkiye’de örnektir. 10 TL’ye üç çeşit yemek. Sadece Toroslar’da 9 noktada var. İşte oranın sosyoekonomik yapısını gösteriyor. Diğer uyguladığımız politikalar, örneğin biz ilk sosyal yaşam merkezini Halkkent’e açtık.” dedi.

“SİZLERİN GAYRETİ VE DESTEĞİYLE TOROSLAR’I ALACAĞIZ, KAZANACAĞIZ”

31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkılacağına inandığını belirten Seçer, “Sizlerin gayreti ve desteğiyle Toroslar’ı alacağız, kazanacağız. Biz 5 yıldır görevimiz gereği üzerimize düşeni yaptık. Bu kampanyada da gidip Torosların köylerini, mahallelerini her bölgesini gezerek, hem onlara 5 yıldır uzattığımız o sıcak eli tekrar uzatacağız ve gelecek 5 yıl için hem Toroslar ilçemizde hem Büyükşehir’de tekrar güvenlerini, desteklerini isteyeceğiz. Sizler de yoldaşlarınızı yalnız bırakmayacaksınız buna canı gönülden inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Abdurrahman Yıldız, Vahap Seçer, Toroslar, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA