7 Haziran 2024 Cuma

17:02   TÜRK ECZACıLARı BIRLIĞI VE 56 BÖLGE ECZACı ODASı BIR ARAYA GELDI...   15:53   LGBTİ+ AILELERINDEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A AÇıK MEKTUP   14:53   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN İKTIDARA ÇAĞRı   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   14:12   DEM PARTI`LILER, TBMM`DEN İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NA YÜRÜDÜ   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   11:12   ÖSYM`DEN YKS ADAYLARıNA UYARıLAR...   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   10:01   TCDD TAŞıMACıLıK A.Ş, AFGANISTAN`A INSANI YARDıM MALZEMELERININ NAKLIYESINI YAPACAK   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   09:24   YERLIKAYA`DAN FETÖ OPERASYONU AÇıKLAMASı: "17 ILDE DÜZENLENEN `KıSKAÇ-19` OPERASYONLARıNDA 72 ŞÜPHELI YAKALANDı"   01:49   DıŞIŞLERI TEŞKILATıNı GÜÇLENDIRME VAKFı KURULUŞUNU ÖNGÖREN KANUN RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:10   BASıN KARTı YÖNETMELIĞINDE DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR YÖNETMELIK RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:05   TBMM GENEL KURULU... HULUSI AKAR: EMEKLI ASTSUBAY, KıDEMLI BAŞÇAVUŞLAR, BINBAŞıLARıN ÖZLÜK HAKLARıNıN IYILEŞTIRILMESI MÜMKÜN OLAMADı   23:09   HÜSEYIN BAŞ`TAN AKP`YE KAYYUM TEPKISI: "DÜNYA KAMUOYUNDA TÜRKIYE`YE HUKUKSUZ BIR DEVLET GÖZÜYLE BAKıLıYOR"   22:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YARGıNıN HAKKARI KARARı KIMSEYI RAHATSıZ ETMESIN   21:30   TÜRKAN ELÇI: TAHIR ELÇI CINAYETI BU ÜLKEDEKI FAILI MEÇHUL CINAYETLERIN VESIKASıDıR   19:53   CHP`NIN ENFLASYONUN NEDEN OLDUĞU SORUNLARıN ARAŞTıRıLMASı ÖNERISI TBMM`DE AKP VE MHP OYLARıYLA REDDEDILDI   19:48   ÖZGÜR ÖZEL, AYM BAŞKANı ÖZKAYA`Yı ZIYARET ETTI: “PARTI OLARAK AYM`NIN ÜZERINE TITIZLENIYORUZ. AYM`YI HIÇE SAYAN KIM OLURSA KARŞıSıNDA BIZLERI BULACAKTıR”  
 
     
   

ALİ ÖZ’E İŞ DÜNYASINDAN TAM DESTEK


31 Mart’ta yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, ilçede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. Öz, “Hayata geçireceğimiz projelerle birlikte Toroslar, Mersin’in parlayan yıldızı ve cazibe merkezi olacak.” dedi.

 

Tarih : 6 Mart 2024 Çarşamba 15:21   Okunma : 289

Seçim çalışmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret eden Öz, iş dünyasına projelerinden bahsetti. Ziyarete,MHP İl Başkan Yardımcısı Salih Bayraktar, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da eşlik etti.

 

“TOROSLAR, MERSİN’İN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

Fabrika ziyaretleri sonrasında konuşan Öz, “Hayata geçireceğimiz projelerle birlikte Toroslar, Mersin’in parlayan yıldızı ve cazibe merkezi olacak. İlçemizde faaliyet gösteren iş insanlarımızla işbirliği yaparak ilçemizin potansiyelini ön plana çıkaracağız. İlçemizi ekonomik anlamda kalkındıracağız. Bunu da iş insanlarımızla birlikte başaracağız. Her şeyden önce Toroslarımızı daha yaşanılabilir, daha mutlu bir ilçe haline getireceğiz.” dedi.

 

“KAMU HİZMET TESİSLERİ İLE İLÇEMIZ ÇEKİM MERKEZİ OLACAK”

İlçeye yeni kamu tesislerinin kazandırılması yönünde ilgili bakanlıklarla ortak hareket edeceklerini ifade eden Öz, “İlçemizde yeterli kamu idari tesisleri bulunmamaktadır. Kamu kurumlarıyla yapacağımız işbirliği ile yeni kamu tesislerinin ilçemizde kurulması ve merkezden ilçemize taşınması için gerekli görüşmeleri ve kolaylıkları sağlayacağız. Böylece ilçemizsosyal ve ekonomik açıdan daha gelişmiş bir düzeye ulaşarak yeni cazibe merkezi olacak.” diye konuştu.

 

“TİCARETİN KALBİ TOROSLAR’DA ATACAK”

Toroslar’ı cazibe merkezi haline getireceğini vurgulayan Öz, “Toroslar’ın gelişmesi ve istihdamı artırmak için çeşitli sektörleri kapsayan büyük bir ticaret merkezine ihtiyaç duyulmaktadır. Seçildikten sonra hayata geçireceğimiz projelerle birlikte, ticaret sektörlerinin olacağı ve bünyesinde 150 işyeri barındıracak olan Toroslar Ticaret Merkezi’nin kurulmasını sağlayacağız. Bu sayede de Ticaretin kalbi Toroslar’da atacak.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Toroslar, Mersin, Ali Öz, MHP, Cumhur İttifakı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA