27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “YEREL YÖNETİMLERDE GÖREVİ CUMHUR İTTİFAKI`NA VERDİĞİNİZ ZAMAN ÜLKEMİZİN DÖRT BİR YANINI ABAD EDERİZ”


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde “31 Mart`tan sonra yerel yönetimlerle iş birliği içinde çok daha fazlasını yapacağız. Cumhurbaşkanı olarak grup yönetimimiz bizim çok güçlü, yerel yönetimlerde de görevi sizler Cumhur İttifakı`na verdiğiniz zaman biz ülkemizin dört bir yanını, Mersin`imizi abad ederiz. Hiç kimse buna dur diyemez. İstanbul`da, Ankara`da, Mersin`de götürdüler, götürdüler de götürdüler. Ben diyorum ki 31 Mart akşamı bunlara güzel bir ders verelim. Ben size inanıyorum.” dedi.

 

Tarih : 7 Mart 2024 Perşembe 16:45   Okunma : 133

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde “31 Mart`tan sonra yerel yönetimlerle iş birliği içinde çok daha fazlasını yapacağız. Cumhurbaşkanı olarak grup yönetimimiz bizim çok güçlü, yerel yönetimlerde de görevi sizler Cumhur İttifakı`na verdiğiniz zaman biz ülkemizin dört bir yanını, Mersinimizi abad ederiz. Hiç kimse buna dur diyemez. İstanbul`da, Ankara`da, Mersin`de götürdüler, götürdüler de götürdüler. Ben diyorum ki 31 Mart akşamı bunlara güzel bir ders verelim. Ben size inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,31 Mart`ta yapılacak yerel seçimler kapsamında Mersin`de miting düzenledi. Geçen yıl mayıs ayında yapılan genel seçimlerde Mersin`deki oy oranına değinen Erdoğan “Cumhur İttifakı`na Cumhurbaşkanlığında yüzde 40, Meclis`te yüzde 38 oy oranıyla verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

CHP BELEDİYESİ MERSİN`E NE VERDİ”

Erdoğan, halka Karşımdaki katılıma bakıyorum, 85 bin. Mersin bir başkasın bugün. Ben inanıyorum ki gümbür gümbür Mersin, 31 Mart`a yürüyecek. Biz 21 yıldır Mersin`e sadece eser, hizmet getirdik. Peki muhalefet ne getirdi? Bunların getireceği hiçbir şey yok. Tarihiyle, coğrafyasıyla, insanıyla güzel Mersin`e hiçbir yatırım yapmayanları siz çok iyi biliyorsunuz. CHP belediyesi Mersin`e ne verdi? Artık biz bu güzel Mersinimizi bunlara teslim edemeyiz. Akdeniz`de nasıl destan yazdıysak biz istiyoruz ki Mersin`in tamamında destan yazalım." diye seslendi.

KENDİ KENDİLERİYLE UĞRAŞARAK SEÇİM KAZANMAYA ÇALIŞAN MUHALEFET HERHALDE SADECE BENİM ÜLKEMDE VAR”

Erdoğan şöyle konuştu:

"Sadece istismar siyasetiyle bu şehrin önünü tıkayanlara, kendi mensuplarından bile tahammül edemeyenler görüyoruz. Bunların kirli ittifaklarla kendi yerel iktidarlarını sürdürmek dışında herhangi bir gündemlerine rastlayamazsınız. Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel başkanları, milletvekilleri ne ki Mersin`deki adayları, teşkilatları ne olsun? Birbirleri ile uğraşmaktan gözleri ne ülkeyi ne şehirlerimizi ne de insanımızı görüyor. Kendi aralarında ‘DEM`lenmekten başka işe vakitleri kalmıyor. Dünyada rakipleriyle değil kendi kendileriyle uğraşarak seçim kazanmaya çalışan muhalefet herhalde sadece benim ülkemde var."

TÜRKİYE YÜZYILININ BELEDİYECİLİK GÜNEŞİNİN IŞIKLARINI MERSİN`İN SEMALARINA SALALIM”

Geçen seçimlerde hesapsız kitapsız vaatlerle iş başına gelenlerin verdikleri sözleri yerine getirmediklerini söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Mersin`i bir adım ileriye taşımak şöyle dursun gerileten bunlar değil mi? Bakanlıklarımızın yaptıkları yatırımlar dışında Mersin`e neredeyse tek bir çivi çakmadan yeniden karşınıza çıkıp sizden destek isteyenlere hak ettikleri cevabı vermek gerekmez mi? Geriye düşen Mersin`in artık hesabını sormayacak mısınız? Mersin lafa gelince mangalda kül bırakmayıp lafa gelince tuğla üstüne tuğla koymayan bu zübük siyasetçi tiplerini sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart`ta bu Atatürk istismarcılarının, bu DEM müptelalarının devrini kapatalım. Cumhur İttifakı`mızın AK Parti`li ve MHP`li adaylarını destekleyerek Türkiye Yüzyılı`nın belediyecilik güneşinin ışıklarını Mersin`in semalarına salalım. Rabb`im bizlere Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart`ta milli irade bayramını görmeyi ben inanıyorum ki bizlere nasip edecek."

”31 MART AKŞAMI GÜZEL BİR DERS VERELİM"

Erdoğan, "31 Mart`tan sonra yerel yönetimlerle iş birliği içinde çok daha fazlasını yapacağız. Cumhurbaşkanı olarak grup yönetimimiz bizim çok güçlü, yerel yönetimlerde de görevi sizler Cumhur İttifakı`na verdiğiniz zaman biz ülkemizin dört bir yanını, Mersin`imizi abad ederiz. Hiç kimse buna dur diyemez. İstanbul`da, Ankara`da, Mersin`de götürdüler, götürdüler de götürdüler. Ben diyorum ki 31 Mart akşamı bunlara güzel bir ders verelim. Ben size inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Ak Parti, Cumhurbaşkanı, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA