27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL, ESKİŞEHİR`DE: “BUGÜN OLDUĞU İÇİN ALTINI MOR KALEMLE ÇİZİYORUZ: BAŞTA CİNSİYET EŞİTLİĞİ OLMAK ÜZERE CHP`Lİ BELEDİYELER KARŞISINDAKİNİN ETNİK KÖKENİNE, MEZHEBİNE, SİYASİ TERCİHİNE BAKMAKSIZIN EŞİT HİZMET VERİRLER”


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir`de; “Buradan bir kez daha altını kalın kalın çizeriz, bugün olduğu için de mor kalemle altını çiziyoruz. Başta kadın-erkek, cinsiyet eşitliği olmak üzere CHP`li belediyeler karşısındakinin etnik kökenine, mezhebine, siyasi tercihine ve cinsiyetine bakmaksızın eşit hizmet verirler. Bunu imza altına alan, taahhüt altına alan tüm belediye başkanlarımızı teşekkür ediyoruz. Dün akşam saatlerinde 350 belediye başkanımız imzalarını ulaştırmıştı. Bugün akşam saatlerine kadar tamamının bize ulaşacağını düşünüyoruz” dedi.

 

Tarih : 8 Mart 2024 Cuma 14:56   Okunma : 124

HABER: GÜLARA SUBAŞI / KAMERA: ÜNAL AYDIN

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir`de; “Buradan bir kez daha altını kalın kalın çizeriz, bugün olduğu için de mor kalemle altını çiziyoruz. Başta kadın-erkek, cinsiyet eşitliği olmak üzere CHP`li belediyeler karşısındakinin etnik kökenine, mezhebine, siyasi tercihine ve cinsiyetine bakmaksızın eşit hizmet verirler. Bunu imza altına alan, taahhüt altına alan tüm belediye başkanlarımızı teşekkür ediyoruz. Dün akşam saatlerinde 350 belediye başkanımız imzalarını ulaştırmıştı. Bugün akşam saatlerine kadar tamamının bize ulaşacağını düşünüyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün partisinin Eskişehir İl Başkanlığı`nı ziyaret etti. Özel`e Kadın Kolları Genel Başkanı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı`ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve ilçe belediye başkan adayları eşlik etti. Eskişehir Belediye Başkan adayları, burada Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi`ni imzaladı. Özel, imza töreninin ardından şunları söyledi:

"BELGEYİ İMZALAYAN BAŞKANLARIMIZ TÜM HİZMETLERDE KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİNİ, EŞİT TEMSİLİ GÖZETEREK POLİTİKALAR ÜRETECEKLER”

“Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Eskişehir`deyiz. Kadın Kollarımızın önerisiyle 8 Mart`ı, sembol bir kentte geçirmek istedik. Bugün, Yılmaz Büyükerşen gibi bir yerel yönetim efsanesinin uzun süredir de birlikte çalıştığı genç bir cumhuriyet kadınına Eskişehirlilerin teveccühüyle 31 Mart tarihinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi`ni devredeceği, Eskişehir`deki kadınıyla, erkeğiyle tüm belediyelerimizin Eskişehir`in çağdaş bir cumhuriyet kentine dönüşmesinin, bir bozkırın ortasında bir vaha ve bir şehircilik efsanesi gerçekleşmesinin adımlarını devam ettirecekler. Bu büyük başarıyı devam ettirecekler. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nde dün ilk imzasını sembolik olarak birlikte Bilecik Belediye Başkan Adayımız Melek Mızrak Subaşı ile birlikte attığımız bir politika belgemiz var. Biraz önce Eskişehir`deki tüm belediye başkanlarımız ve belediye başkan adaylarımız, o belgeye imza attılar. Belge, toplumun tüm kesimlerinin belediye hizmetlerinden eşit yararlanması ilkesinden hareket ediyor. Politikalarını, projelerini, bütçelerini, toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı bir şekilde oluşturacaklarını söylüyor. Kadın ve erkeklerin karar alma süreçlerini dengeli bir şekilde katılımlarının sağlanacağını söylüyor. Ve diğer yandan da bu belgeyi imzalayan belediye başkanlarımız, yaptıkları tüm hizmetlerde, icraatlarda kadın-erkek eşitliğini, eşit temsili ve kadınla erkeğin toplumda birlikte olmasını gözeterek politikalar üretecekler.

"ALTINI MOR KALEMLE ÇİZİYORUZ: BAŞTA KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ OLMAK ÜZERE CHP`Lİ BELEDİYELER KARŞISINDAKİNİN ETNİK KÖKENİNE, MEZHEBİNE, SİYASİ TERCİHİNE BAKMAKSIZIN EŞİT HİZMET VERİRLER”

Son günlerde, maalesef CHP`li belediyeciliğinin en güçlü yanı eşitlik olduğu halde bazı çevreler bir seçim konuşması sırasındaki bir ifadeyi, tüm CHP`li belediyelere mal etmek üzerinden bir çaba içindeler. Bu elimizde görmüş olduğunuz hazırlık malumunuz aylardır hazırlanan ve bugün için imza altına alınması planlanan bir hazırlıktır. Bir kelimesi bile değişmedi. Ancak içinde toplumun tüm kesimlerinin belediye hizmetlerinden eşit yararlanması var. Buradan bir kez daha altını kalın kalın çizeriz, bugün olduğu için de mor kalemle altını çiziyoruz. Başta kadın-erkek, cinsiyet eşitliği olmak üzere CHP`li belediyeler karşısındakinin etnik kökenine, mezhebine, siyasi tercihine ve cinsiyetine bakmaksızın eşit hizmet verirler. Bunu imza altına alan, taahhüt altına alan tüm belediye başkanlarımızı teşekkür ediyoruz. Dün akşam saatlerinde 350 belediye başkanımız imzalarını ulaştırmıştı. Bugün akşam saatlerine kadar tamamının bize ulaşacağını düşünüyoruz. Kadın Kollarımız, Kadın Kolları Genel Başkanımız bu konuda gerekli bilgilendirmeyi sizlere yapacak. Eskişehir gibi kadına, kadın emeğine, kadının yönetime katılımına duyarlı olan bir kentte olduğumuz için biraz önce annelerimize ve kadınlara minnet heykelinin açılışında da ifade ettiğim gibi böyle bir kenti büyük bir iş birliğiyle, kadın erkek ayrımı olmaksızın hayata geçiren Yılmaz Büyükerşen`e ekibine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Eskişehir`i bu duyarlılıkla yönetecek olan tüm belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  Özgür Özel, Chp, Kadın, 8 Mart

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA