29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

MANSUR YAVAŞ`TAN ÇAMLIDERELİLERE SU MÜJDESİ: "ÇAMLIDERE`Yİ DE PROJEYE DAHİL EDİYORUZ"


Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP`nin adayı Mansur Yavaş, Çamlıdere`de; "Bir müjdem daha var. Çamlıdere`den Polatlı`ya suyu götürüyoruz. Yani bugünlerde Malı Köyü`nü de geçti, akacak. Çamlıdere`den Elmadağ`a da götürdük. Bunların hepsi yüksek maliyetli. Polatlı`nınki sadece iki buçuk milyar. Ama fırsat bu fırsat. Ankara halkı bize bir emanet verdi ya nerede ne sıkıntı var, Ayaş`ta, Güdül`de, Beypazarı`nda da sağlıklı su yok. Oraya da su götürüyoruz ama bir şekilde. 15 kilometre uzaktan geçiyor. Ve Çamlıdere Barajı`ndan sizler su alamıyorsunuz. Çamlıdere Barajı`ndan Beypazarı tarafına gidilecek hattan buraya da hat vermek suretiyle projeye dahil etmek suretiyle inşallah Çamlıdere`yi de projeye dahil ediyoruz" dedi.

 

Tarih : 8 Mart 2024 Cuma 14:59   Okunma : 120

Haber: İLEYDA ÖZMEN / Kamera: DURSUN ALKAYA

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP`nin adayı Mansur Yavaş, Çamlıdere`de; "Bir müjdem daha var. Çamlıdere`den Polatlı`ya suyu götürüyoruz. Yani bugünlerde Malı Köyü`nü de geçti, akacak. Çamlıdere`den Elmadağ`a da götürdük. Bunların hepsi yüksek maliyetli. Polatlı`nınki sadece iki buçuk milyar. Ama fırsat bu fırsat. Ankara halkı bize bir emanet verdi ya nerede ne sıkıntı var, Ayaş`ta, Güdül`de, Beypazarı`nda da sağlıklı su yok. Oraya da su götürüyoruz ama bir şekilde. 15 kilometre uzaktan geçiyor. Ve Çamlıdere Barajı`ndan sizler su alamıyorsunuz. Çamlıdere Barajı`ndan Beypazarı tarafına gidilecek hattan buraya da hat vermek suretiyle projeye dahil etmek suretiyle inşallah Çamlıdere`yi de projeye dahil ediyoruz" dedi.

Mansur Yavaş, CHP Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Mehmet Cengiz ile birlikte Çamlıdere`de Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı. Yavaş, Çamlıderelilere şöyle seslendi:

``8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutluyorum aynı zamanda da iki gün sonra başlayacak, şimdiden ramazanınız mübarek olsun, ramazanınızı tebrik ediyorum. Beş yıl boyunca farklı bir belediyecilik yaptık. Biz seçilmeden önce de aman şu gelirse şöyle olur, bu gelirse böyle olur ile başladılar. Çünkü eski sistemi aynen devam ettirmek istiyorlardı. Dün AK Partili bir belediye meclis üyesi veda konuşmasında şunu söyledi; `İmar rantlarıyla ilgili çok şükür dedim. Bu dönem bu beş yıllık dönem tertemiz çıkmıştır` deyip hepimize teşekkür etti bütün gruplara. Dolayısıyla dürüst, namuslu bir şekilde yönetilebileceğini gösterdik. Ama eskisi gibi rantların dönmesi için karalamalar yaptılar 2019`da. `İşçileri atacaklar, yardımları kesecekler, sayaçları PKK`lılar ödeyecek` diye. Neden yaptılar bunları? İcraatlarıyla ön plana çıksalar hiç diyeceğim bir şey yok. Sadece koltuklarını kaybetmemek için. Ama beş yıl boyunca ne oldu? Söylediklerinden tam tersine şu anda Ankara`daki memnuniyet yüzde 70 civarında. İnşallah Allah nasip ederse sizlerin desteğiyle yüzde 60`ın üzerinde rekor bir oranla seçiliyoruz. Dolayısıyla Ankara yönetimi değiştirmekte güzel yapmış değil mi? Ankara halkı memnun olduğuna göre.

"ASFALTLA BELEDİYECİLİK YAPTIĞINIZI SÖYLEYEMEZSİNİZ"

Dört binin üzerinde ihaleyi canlı yayınladık. Türkiye`de bir ilktir. Meclis toplantılarını canlı yayınladık. Ayrıca yaptığımız bütün harcamaları kuruşu kuruşuna web sayfamızda görüyorsunuz. Çünkü ben sizlerin parasını harcıyorum. Sizler bize bunu emanet ettiniz. Biz de nereye harcıyoruz göreceksiniz. Harcarken görüyorsunuz, şeffaf ihaleyle. Yaptığımız projelerin üzerine maliyetini asıyoruz. Web sayfamızdan da Sayıştay raporlarına kadar yayınlıyoruz ki bize emanet ettiğiniz paranın nereye gittiğini görün ve eğer yanlış bir yere harcıyorsak gördüğünüz yerde de bunun hesabını bizden sorun diye. Ve bu şekilde rozetimizi çıkarıp çalışmaya başladık. Daha önce de yapılmayan bu çalışmalarla artık Ankara`da kin nefret ortadan kalktı. Beş yıl boyunca hiçbir şeyi kötülemedim. Ne siyasete karıştım seçim hariç ne başka bir şey. Hiçbir yerde fotoğrafımı görmediniz. Çamlıdere`ye kaç kere geldim gittim bir minibüsle sadece. Ne çakarlar ne koruma orduları. Ben hiç kimseyi ayırmadım ki Çamlıdereli hemşehrilerimin neyinden korkayım da buraya korumalarla geleyim? Beş yıl boyunca onların dönemi kadar asfalt yaptık. Kaldırım yaptık. Yeşil alanı 25 yılda yapılandan daha fazla yaptık. Ben bunları belediyecilik hizmeti olarak görmüyorum. Belediyecilik hizmeti doğumundan ölümüne kadar beldede yaşayanların tüm ihtiyacını karşılayan kurumdur belediye. Dolayısıyla diktiğiniz betonla, diktiğiniz asfaltla belediyecilik yaptığınızı söyleyemezsiniz.

``GÖREVDEYKEN NE YAPABİLİRSEK KÂR

Bir müjdem daha var. Çamlıdere`den Polatlı`ya suyu götürüyoruz. Yani bugünlerde Malı Köyü`nü de geçti, akacak. Çamlıdere`den Elmadağ`a da götürdük. Bunların hepsi yüksek maliyetli. Polatlı`nınki sadece iki buçuk milyar. Ama fırsat bu fırsat. Ankara halkı bize bir emanet verdi ya nerede ne sıkıntı var, Ayaş`ta, Güdül`de, Beypazarı`nda da sağlıklı su yok. Oraya da su götürüyoruz ama bir şekilde. 15 kilometre uzaktan geçiyor. Ve Çamlıdere Barajı`ndan sizler su alamıyorsunuz. Çamlıdere Barajı`ndan Beypazarı tarafına gidilecek hattan buraya da hat vermek suretiyle projeye dahil etmek suretiyle inşallah Çamlıdere`yi de projeye dahil ediyoruz. Yol üzerindeki bütün köylere de braşman koyup onların da suyunu vereceğiz. Çünkü işimiz gücümüz görevdeyken ne yapabilirsek kâr. Bunlarla anılalım. Başka şeylerle anılmayalım.``

Paylaş :
Etiketler :  Mansur Yavaş, Çamlıdere, Su, Chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA