27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

TBMM BAŞKANVEKİLİ KARACA: “CHP`Lİ BELEDİYELER GENEL İKTİDARIN ÖRNEK ALACAĞI ÇOK BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI”


TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, “Bizler yereldeki gücümüz 2019 seçimlerinden sonra ispat ettik. Sosyal belediyeciliği zirveye taşıdık. Halkın umudu olduk. CHP`li belediyeler genel iktidarın örnek alacağı çok başarılı işlere imza attılar“ dedi.

 

Tarih : 9 Mart 2024 Cumartesi 17:48   Okunma : 386

HABER: YAĞMUR BERİL VAROL

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ``Bizler yereldeki gücümüz 2019 seçimlerinden sonra ispat ettik. Sosyal belediyeciliği zirveye taşıdık. Halkın umudu olduk. CHP`li belediyeler genel iktidarın örnek alacağı çok başarılı işlere imza attılar`` dedi.

CHP Karabağlar Belediye Başkan adayı Helil Kınay`ın Karabağlı vatandaşlarla buluşmasına, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca`nın yanı sıra CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ile çok sayıda partili eşlik etti. Burada konuşan CHP Karabağlar Belediye Başkan adayı Kınay, şunları söyledi:

``Bizler Karabağlar`da partimiz, komşularımız, dostlarımız hepiniz birer aileyiz. Ve bir aydır sokaklarda emek emek, bu ailemizi sözlerini, emeği, niyetini büyütmek için çalışıyoruz. Bugün Sayın Gülizar Biçer Karaca bizleri onurlandırdı.Bu ailenin içerisinde her biri zenginliğimizle yorulsak da kırılsak da bir birimize omu verdiğimiz tıpkı ülkemiz gibi tıbbi 23 yıldır bizden alınanlar, çalınanlar, hayatımızdan, emeğinizden, umudumuzdan alınanlardan nasıl dayanışma içerisinde omuz omuza yan yana durduysak.Karabağlar`da Cumhuriyet Halk Partisi`nin sosyal demokrat, halktan yana, toplumdan yana, kamudan yana ama gençlerden, kadınlardan, işçilerden, emekçilerden, emeklilerden insandan yana, yaşamdan yana anlayışını bizler Karabağlar`da Karabağlar ittifakıyla, İzmir`de İzmir ittifakıyla Türkiye`de Türkiye ittifakıyla ile yürütecek. Hak ettiğimiz geleceği de haklarımızı da bizlerden alınaları da bizlerden çalışanları da umutlarımızla, geleceğimizi de tekrar geri alacağız. Birlikte olacağız. 1 aydır sokaklarda emek emek çalışıyoruz. Bu ülkede hakkımızı vermemek için nasıl mücadele ettiysek Karabağlarda da bu mücadeleyi bize layık görülen yoksulluğa karşı birleşmeyi, Karabağları her bir mahallesinde buluştuğumuz gibi ötekileştiren ayrıştıran değil CHP`nin halktan kamudan gençlerden kadılardan yana anlayışını bizler Karabağlarda yürütecek hak ettiğimiz geleceği tekrar geri alacağız.``

Karaca da yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

``Helil başkanım Karabağlarda yaşayan Denizlili seçmenimiz çok dedi. Denizlililer vatanına, toprağına sahip çıkar Denizlili hemşerilerimiz Denizli`de de İzmir`de de Atatürk`üne, vatanına sahip çıkar dedim. Ben buraya gelerek hem ülkemizin içinde bulunduğu durum hepimizin yaşadıklarını ama meclis başkan vekili olarak bizlilerin de yaşadıklarını sizlerle paylaşmak ve 31 Mart`ın sadece bir belediye başkanı seçmek değil. Halkın gücünün ötekileştirilen yandaş olmayanın nasıl eksik kaldığını nasıl o eksik kalan öteki kalan ezilen emeklinin, emekçinin, kadının, işsizin sesinin güçlü olduğunun da ortaya çıkacağının bir seçim olacağını düşünüyorum. 14-28 Mayıs sonrasında iktidarda şöyle bir görüş hakim oldu. Diyorlar ki anayasa biziz, anayasa mahkemesi biziz, kanunun biziz, yazı olanlar bizi hiç bağlamaz. Bizim iki dudağımız arasından çıkanlar kanundur. Öyle mi? Olmamalı.

Daha önümüzde 2028`e çok var. O zaman yereldeki iktidarımız göstererek bu anlayışı geri adım attıracak sonuçlara erişmemiz lazım. Yurdumuzun 81 vilayet ve ilçelerinde yerelde halk sesini daha güçlü duyurmak zorundayız. Bu iktidarın yok saydığı, anayasanın, meclisin, millet iradesinin varlığını sandıkta hatırlamak zorundayız. Hatırlatacağız. Çünkü inandığımız yoldan, hukuk devletinden, demokrasinden bir adım bile geri adım atarsak inanın önce sevgili kadınlar, bizler özgürlüklerimizi azıcık da olsa olan haklarımızı, özgürlüklerimizi kaybedeceğiz. Sevgili gençler sizler de gelecekte liyakatli, hak ettiği eğitim ve kadrolarla iş olanaklarını özgürce nefes alarak bu ülkenin sokaklarında dolaşamayacağımız bir ülkeye kucak açacaklar. Biz yönetimi, iktidarı yerelde gücümüz ne yapacağımızı 2019 seçimlerinden sonra ispat ettik. Sosyal belediyeciliği zirveye taşıdık. Halkın umudu olduk. CHP`li belediyeler genel iktidarın örnek alacağı çok başarılı işlere imza attılar. Şimdi Karabağlarda bir kadının elinin değeceği zaman geliyor. Evde kadın varsa düzen, güzellik, barış vardır. Bunca zaman Karabağlar`a destek veren başkanlarımızdan bayrağı sizlerin desteğiyle teslim alacak Helil Başkanımız Karabağlara kadın eli değdirecek.``

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA