29 Nisan 2024 Pazartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

TAHSİN ERDEM: "İNSANIMIZI AÇLIĞA MAHKUM EDİP, SONRA SOSYAL YARDIMLARLA TAKVİYE EDİLMESİYLE ÖVÜNEN ANLAYIŞ VAR"


CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, "Bizim yolumuz halkçılık yolu, halkçı Ecevit`in yolu, halkçı İnönü`nün yolu. Bizim ülkümüzde birlik, Misak-ı Milli, eşitlik, kardeşlik var. Biz Zonguldak`ta, yerel yönetimlere barışı, huzuru, iş barışını, kardeşliği getireceğiz. Günümüz koşullarında açlığa, yoksulluğa, açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edilen 12 milyon insan var. Önce insanımızı açlığa mahkum edip daha sonra sosyal yardımlarla takviye edilmesiyle övünen bir anlayış var" dedi.

 

Tarih : 9 Mart 2024 Cumartesi 19:13   Okunma : 369

HABER: GÜLARA SUBAŞI / KAMERA: UĞUR DEMİRCİ


CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, "Bizim yolumuz halkçılık yolu, halkçı Ecevit`in yolu, halkçı İnönü`nün yolu. Bizim ülkümüzde birlik, Misak-ı Milli, eşitlik, kardeşlik var. Biz Zonguldak`ta, yerel yönetimlere barışı, huzuru, iş barışını, kardeşliği getireceğiz. Günümüz koşullarında açlığa, yoksulluğa, açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edilen 12 milyon insan var. Önce insanımızı açlığa mahkum edip daha sonra sosyal yardımlarla takviye edilmesiyle övünen bir anlayış var" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zonguldak`ta halk buluşması programına katıldı. Özel`e; Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ve Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural eşlik etti.

 DURAL: "25 SEÇİM BÖLGESİNDE, 13 CHP`Lİ BELEDİYEYE SAHİP OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ"

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, şöyle konuştu:

"25 seçim bölgesinde, 13 tane CHP`li belediyeye sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Zonguldak çoktan kararını vermiş, CHP`li belediyelere kendini teslim etmiş. Sosyal demokrat, halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini Alaplı`da verdik, Ereğli`de başardık, Çaycuma`da başardık, Devrek`te başardık, Gökçebey`de başardık. Şimdi Kozlu`da, Kilimli`de başaracağız, sizlerin de desteğiyle Zonguldak Merkez Belediyesinde de başaracağız. 22 yıllık AKP iktidarı döneminde, bu Zonguldak halkı her dönem size üç tane milletvekili verdi. Peki bu üç tane milletvekili size gösterilen bu teveccühün karşılığını verdi mi? Zonguldak için ne yaptı? Koca bir hiç. Bu dönem içinde, nüfusumuz artacağına azaldı. Zonguldak küçüldü. Özellikle gençlerimiz işsizlik nedeniyle şehri terk etmek zorunda kaldılar. Köylerde, cenazelerde, tabut taşıyacak gençleri bulmakta zorlanır hale geldik. Zonguldak, ödediği vergi kadar yatırım alamayan bir şehir haline geldi.

"EMEĞİN BAŞKENTİNİ EMEKLİ KENTİNE DÖNDÜRENLER SANDIKTA GEREKEN CEVABI ALACAKLARDIR"

Sorarım, Türkiye Taş Kömürleri Kurumu`nun norm kadrosu 14 binken Zonguldak`ta şubat sonu itibarıyla Türkiye Taş Kömürleri Kurumunda 7 bin 688 arkadaşımız çalışmaktadır. Bu Zonguldak`a reva mıdır? Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ve bizler diyoruz ki `İktidar olduğumuzda Türkiye Taş Kömürleri Kurumunu norm kadrosuna ulaştırmak için sizlere şeref sözü veriyoruz.` Yaşasın Türkiye Taş Kömürleri Kurumu.

Emeğin başkentini emekli kentine döndürenler sandıkta gereken cevabı alacaklardır. Burada bir belediye başkanı var, birkaç sözümüz de ona olsun. Zonguldak`ta 2019`da vadettiği hiçbir projeyi yapamayan, hiçbir sözünü tutamamış ve tutamayacak olan bir belediye başkanı var. Gerekli cevabı siz 31 Mart`ta sandıkta vereceksiniz. Bir çivi bile çakmadın, milletle dalga geçtin. Halk otobüslerinde halkı yıllarca mağdur ettin. Bazı mahallelerin servisleri iptal oldu. Sahil projesi dedin, ilk dalgada darmaduman oldu. Halkımızı kamu zararına uğrattın. Revizyon imar planı yaptın, 3 bin itirazla Türkiye rekoru kırdın. Belediye kültür merkezi binası dedin, 5 yıldır kapalı, atıl bir şekilde duruyor. Son bir ayda sırf seçimi kazanmak derdiyle halkın 15 milyon lira parasını borçlandırarak şov yaptın. Ses çıkartmayacak olsak belediyenin öz varlıklarını bir bir satmaya hazırsın. Ama hiç merak etmeyin. Tüm bu olumsuzluklara karşı gelecek, Zonguldak`ta bir çocuk yatağa aç girdiğinde bile kendine bunu dert edinecek birileri var: Tahsin Erdem."


ERDEM: "ÖNCE İNSANIMIZI AÇLIĞA MAHKUM EDİP SONRA SOSYAL YARDIMLARLA ÖVÜNEN ANLAYIŞ VAR"

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, şöyle konuştu:

"Sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla çıktık bu yola. Bizim yolumuz halkçılık yolu, halkçı Ecevit`in yolu, halkçı İnönü`nün yolu. Bizim ülkümüzde birlik, Misak-ı Milli, eşitlik, kardeşlik var. Biz Zonguldak`ta, yerel yönetimlere barışı, huzuru, iş barışını, kardeşliği getireceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda insanı, doğayı, yeşili, kardeşliği, dostluğu, hayvanı, iklimi her şeyin ortasına koyduk. Bizim sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla insan da var, yeşil de var, iklim de var, kardeşlik de var, liyakat de var. Günümüz koşullarında açlığa, yoksulluğa, açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edilen 12 milyon insan var. Önce insanımızı açlığa mahkum edip daha sonra sosyal yardımlarla takviye edilmesiyle övünen ve bunun için kamuoyunda prim yapmaya çalışan bir anlayış var. Biz Türkiye`de ne varsa yokluk adına Zonguldak`ta da aynı şeylerin olduğunu biliyoruz. Tabii bizler de park, bahçe, gezinti, yeşil, donatı alanları her şeyi yapacağız. Ama bizim hizmet anlayışımızda insan var, emekli var, engelli var, açlık, yoksullukla sınav veren insanlarımız var. Bizim hayata gözlerini yumanlarla hayata gözlerini yeni açan insanlarımızın önceliği var. Biz hiç kimsenin yatağa aç girmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

"ORTANIN SOLUNDAYIZ, ATATÜRK`ÜN YOLUNDAYIZ. KAZANMAK ZORUNDAYIZ, KAZANACAĞIZ"

Sosyal belediyecilik anlayışını hayatın odağına, toplumun odağına, sosyal yaşantının, siyasetin odağına koyan bir kurucu felsefeden gelen bir onurun, ahlakın, ayrıcalığın bir felsefesi, bir adayı olarak söylüyorum: Biz liyakatli belediye meclis üyelerinin hepsi tek bir olup Zonguldak`ta, açlıkla mücadele eden bütün kardeşlerimize oturdukları yerde istihdamı sağlayacağız. Biz yardımları kamyon kasalarından atmayacağız. Bizim devlet geleneğimizde insan onuruna aykırı hiçbir anlayış yoktur. Hayat mücadelesi veren insanlarımızın insan onuruna yakışır bir şekilde günlük hayatta katma değer üreten birer birey olmalarını sağlayacağız. Bakın, biz yeni doğan bebeklerimiz için sabahları kalktıklarında aileleri evlerinin kapılarında sütlerini bulacaklar. Bizler hastalar için hasta yatakları, hasta bezleri, emeklilerimiz için kent lokantaları yapacağız. Zonguldak Belediyesi`nde çalışan insanlarımız, işçilerimiz asla, hiç kimse birbirinin arkasından ajanlık yapmayacak. Biz, çalışma barışını getireceğiz. Bizim için emek, alın teri, demokrasi, laiklik hepsi bizim önceliğimizdir. Biz, ortanın solundayız. Atatürk`ün yolundayız. Kazanmak zorundayız. Kazanacağız."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA