1 Mayıs 2024 Çarşamba

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ  
 
     
   

VAHAP SEÇER, MUT SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ`Nİ AÇTI: “BEN HİZMETLERİMİZDEN MEMNUN OLANLARIN OYUNU İSTİYORUM”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mut Seçim Koordinasyon Merkezi`nin (SKM) açılışını yaptı. 5 yıl boyunca parti ayrımı gözetmeksizin çalıştığını vurgulayan Seçer, "Vahap Başkan bize hizmet etti` diyenlerin oyunu istiyorum. Ben hizmetlerimizden memnun olanların oyunu istiyorum” dedi. 

 

Tarih : 10 Mart 2024 Pazar 09:19   Okunma : 346

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mut Seçim Koordinasyon Merkezi`nin (SKM) açılışını yaptı. 5 yıl boyunca parti ayrımı gözetmeksizin çalıştığını vurgulayan Seçer, "Vahap Başkan bize hizmet etti` diyenlerin oyunu istiyorum. Ben hizmetlerimizden memnun olanların oyunu istiyorum” dedi. 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP`nin Adayı Seçer, Mut SKM`yi açtı. Başkan Seçer`e Mut`ta; Mut Belediye Başkan Adayı Gülsüm Kevser Mut, Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, Mut İlçe Başkanı Ali Kaya, Gülnar İlçe Başkanı Mesut Bakır, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri ve muhtarlar ile vatandaşlar eşlik etti.    

Açılışta coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Seçer, Mut`un çalışkan, ekmeğini topraktan çıkaran, üreten, ürünlerini dünya markası haline getiren bir ilçe olduğunu belirterek, Mut halkıyla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Mut`un geçim kaynağının tarımsal üretim olduğunu söyleyen Seçer, şunları kaydetti:

“SİZİN EMANETİNİZİ KUTSAL BİLMELİYİZ”

“Bu bölgenin en büyük derdi; tarımda sulama borusu maliyeti. Bugüne kadar tüm Mersin`deki sulama borusu desteğinin yüzde 25`ini Mut`a yaptık. Bu hem adaletli bir yönetimi gösteriyor hem de Mut`a, üreticiye ve üretime verdiğimiz değeri gösteriyor. Herkesin hakkına göre, hak edene göre adaletli hizmet. Mut ürettiği ve hak ettiği için destek veriyoruz. Bize oy ve destek verdiniz. Güveninizi, sevginizi, saygınızı verdiniz. Biz de bunun karşılığı olarak sizlere hizmet etmek, çalışmak zorundayız. Her kuruşun değerini bilmeliyiz. Sizin emanetinizi kutsal bilmeliyiz. Bugüne kadar da bu anlayışla hareket ettik. Belediye başkanı hizmet konuşur, öyle hamasetle olmaz. Yol, altyapı yapacak, sosyal destek sağlayacak ama her şeyden önemlisi insanları sevecek.” 

31 Mart seçimlerinde CHP Mut Belediye Başkan Adayı Gülsüm Kevser Mut için vatandaştan destek isteyen Seçer, 5 yıldır sunduğu hizmetlerden memnun olanların da kendisine oy vermesini istediğini kaydetti. Seçer, şöyle devam etti:

“HİZMETLERİMİZDEN MEMNUN OLANLARIN OYUNU İSTİYORUM”

“Parti ayrımı yapmadan tüm Mutlulara sesleniyorum: 5 yıllık hizmetlerimizde, ‘Bu köy CHP`li buranın yolunu yapın, bu köy Cumhur İttifakı`na oy verdi oranın yolunu yapmayın`, böyle bir ayrımcılık gördünüz mü? O zaman ‘Hiçbir ayrım gözetmeksizin, Vahap Başkan bize hizmet etti` diyenlerin oyunu istiyorum. Ben hizmetlerimizden memnun olanların oyunu istiyorum.” 

İlk işinin Mut`ta tarımı daha da yukarı çıkarmak için projeler üretmek olduğunu kaydeden CHP Mut Belediye Başkan Adayı Gülsüm Kevser Mut, liyakatli bir ekiple ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının tamamıyla iş birliği halinde çalışacağını aktararak, “Birçok tarımsal, sosyal, kültürel projeyi birlikte gerçekleştireceğiz. Başkanımız da zaten bu yoldan ilerliyor” diye konuştu.

Tüm ilçe halkının huzurla yaşayacağını belirten Kevser Mut, sosyal belediyecilik anlamında yapabileceği tüm projeleri sıraladı ve önce Mut halkından ardında da Başkan Seçer`den destek istedi.  

CHP`nin Mut`ta kadın aday göstermesi dolayısıyla farklı bir duygu ile ilçeye geldiğini belirten CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ise şunları söyledi:

“MUT`A DA BİR KADIN ELİ DEĞECEK”

“Mut`a da bir kadın eli değecek. Bütün belediye çalışmalarında inanılmaz derecede bir teveccühe sahip çalışmalar yürütüyor. Adayımız Gülsüm Kevser Mut`u Mut`ta Belediye Başkanı yapalım. Gülsüm Kevser Mut kazansın, Mut ilçemiz kazansın. Mersin Büyükşehir Belediyemizde Vahap Seçer kazansın ve Mersin kazansın.”

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Başkan Seçer`in her bölgede, mahallede ve köyde hizmet yaptığına dikkati çekerek, şöyle konuştu:

“GİTTİĞİMİZ HER YERE BAŞIMIZ DİK GİRİYORUZ”

“Mut`a da geldim. Elinin değmediği bir mahalle ve köy kalmamış. Mersin Büyükşehir Belediyesi daha beş yıllık sürecini tamamladı ama Türkiye`ye örnek oldu. O kadar güzel projeler yaptı ki sosyal belediyeciliği en ince ayrıntısına kadar işledi. Köylüyü, esnafı, zora, dara düşen hiç kimseyi unutmadı. Hepsine bir proje yaptı. Kendisiyle gurur duyuyorum. Gittiğimiz yere başımız dik giriyoruz. Bu da bizim için büyük bir şans. Büyük bir başkanımız var.”

 

 


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA