30 Nisan 2024 Salı

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, GÜLNAR`IN KUSKAN MAHALLESİ`NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar`ın Kuskan Mahallesi`nde vatandaşlarla bir araya geldi, “Başkan herkesi sahiplenecek, işçiyle işçi, esnafla esnaf, çiftçiyle çiftçi olacak, herkese ulaşacak. Belediye herkese bakacak. Bizim belediyemiz herkese bakıyor ve gücü de yetiyor” dedi.

 

Tarih : 10 Mart 2024 Pazar 09:41   Okunma : 282

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar`ın Kuskan Mahallesi`nde vatandaşlarla bir araya geldi, “Başkan herkesi sahiplenecek, işçiyle işçi, esnafla esnaf, çiftçiyle çiftçi olacak, herkese ulaşacak. Belediye herkese bakacak. Bizim belediyemiz herkese bakıyor ve gücü de yetiyor” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP`nin Adayı Seçer, Gülnar ilçesi Kuskan Mahallesi`nde mahalle toplantısı düzenledi. Toplantıya Başkan Seçer`in yanı sıra CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede, Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, İl Başkanı Koral Ömür, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, Gülnar İlçe Başkanı Mesut Bakır, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları, ilçe örgütü yöneticileri, muhtarlar ile Kuskan halkı katıldı. 

Buluşmada konuşan Başkan Seçer, Gülnar için verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerine dikkati çekerek, şunları söyledi:

“BİZİM BELEDİYEMİZ HERKESE BAKIYOR VE GÜCÜ DE YETİYOR”

“Bizim için söz esastır. Başkanlık böyle yapılır. Her şeyden önemlisi başkan halka güven vermeli. Halk ‘Başkanın partisine geçmişte oy verip vermediğim önemli değil. Bu başkan verdiği sözü yerine getiriyor. Kimseye yalan konuşmuyor, yaptığı işi dürüst yapıyor. Kimseyi ayırmıyor` diye düşünmeli. İyi bir başkanın ağzında kin, nefret söylemi, sevgisizlik, saygısızlık olmaz. İyi bir başkan halkı, çocuğu, kadını, yaşlıyı ihtiyaç sahibini, köylüyü sever. Başkan herkesi sahiplenecek, işçiyle işçi, esnafla esnaf, çiftçiyle çiftçi olacak, herkese ulaşacak. Belediye herkese bakacak. Bizim belediyemiz herkese bakıyor ve gücü de yetiyor.”

Gülnar`a yönelik yatırım ve hizmetleri anlatan Seçer, ilçede yeni kurulan tarımsal sulama kooperatifinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, sulama borusu desteğinden faydalanabilmek için Büyükşehir`e talepte bulunmanın yeterli olduğunu belirtti. Her bölgeye ihtiyacına göre destek götürdüklerini söyleyen Seçer, Gülnarlı yetiştiricilere verdikleri küçükbaş hayvan desteğine değindi. Yetiştiricilere sadece hayvan vermediklerini kaydeden Seçer, aşı, ilaç, yem gibi ihtiyaçlar için de sürekli takipte olduklarını belirterek, “Hizmet böyle olur. Yaptığın işi takip edeceksin. Halka iç içe, gönül gönüle olacaksın” dedi. 

Hizmetlerin yurttaşların vergilerinden gelen paylar ile hayata geçirildiğinin altını çizen Seçer, şöyle devam etti:

“Bizim kaynaklarımız sizlerin vergileridir. Değerli yurttaşlarım; öyle tepeden yüksekten konuşanlara bakmayın. Mahkeme kadıya mülk değil. Biz sizin oyunuzla görev yapıyoruz. Siz oy veriyorsunuz, seçiyorsunuz, sonra para gönderiyorsunuz. İşte bütün bu kesintilerden geliyor bu kaynak. Kul hakkının sorumluluğu ağırdır. Bu iş değerini bilen dürüst insanlar için çok kutsal bir görev. 2019 yılında sizlerin desteğiyle Belediye Başkanı oldum. Ama ‘Kul hakkı` dendi mi biz esas duruşa geçeriz. Dinen de hukuken de insanlık olarak da. Hiç merak etmeyin, Belediyemiz sağlam ellerde.” 

Geride kalan 5 yıllık dönemde pandemi, deprem, ekonomik kriz gibi birçok zorlu dönemi atlattıklarını dile getiren Seçer, şunları kaydetti:

“İKİNCİ 5 YIL ÇOK DAHA BÜYÜK HİZMETLER GELECEK”

“Ama biz güçlü bir belediyeyiz. İkinci 5 yıl çok daha büyük hizmetler gelecek. Bu size sözümdür. Bu yaptığımız hizmetlerin çok ötesinde hizmetler olacak. Çünkü 2019`daki gibi belediyenin hesapsız kitapsız bir kasası yok. Borcu, harcı yok. Hesapsız kitapsız borçları ödemek zorunda kaldık. Milyarlarca lira borç ödedik. O bizim cebimizde olsa size yol olarak dönerdi. Ilısu 10 kere biterdi. Bütün yollarımız bir kez daha yapılırdı. Daha çok tarımsal destek olurdu ama kötü günler bitti. Şimdi çok rahatız. Sadece Gülnar`da değil, her yerde çok daha güzel işler yapacağız.” 

Seçer, 31 Mart seçimlerinde desteğini istediği yurttaşlara, şöyle seslendi:

“5 yıldır uygulamalarımızdan memnun olanlar, bizi sevip sayanlar, ‘Bu başkan bizler için çalışıyor, Mersinlileri seviyor, ayrım yapmıyor, hizmetin en iyisini yapıyor` dediğiniz zaman oyunuza talibiz. 5 yıllık hizmetlerinden memnun olanların oyunu istiyorum.” 

Gülnar`da Bayram Ali Dede`nin Başkan olacağına yürekten inandığını söyleyen Seçer, şunları dile getirdi:

“Bayram Ali beni yanıltmaz. Benim asla yüzümü kara çıkarmayacak. Eğer Gülnar Belediye Başkanı olursa sizin için çalışacak, eksik kaldığı noktada Vahap Başkanı yanında. Ben kardeşimizin yanında olacağım. Sizlerden destek istiyorum. Kuskan`da eksik kalan her noktada Bayram Ali Başkanın yapacağı iş ve verdiği söz Vahap Seçer`in sözüdür, görevidir ve işidir.”

Seçer`in Gülnar`a hizmetlerini esirgemediğini kaydeden CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede ise geçim kaynağı tarım olan Gülnarlılara desteklerin daha da artacağını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi`nde Vahap Seçer`in Gülnar`da ise kendisinin ortaklaşa çalışacağını kaydeden Dede, “Kooperatifimiz ile iş birliğinde sizlere zeytinyağı fabrikası yapacağız. 31 Mart`ta bana, Meclis Üyesi Adayı Eyüb İlhan`a ve Büyükşehir Belediye Başkanı`mız Vahap Seçer`e verdiğiniz oy helaldir. Hakkını vereceğiz, sizlere kesinlikle mahcup olmayacağız. Biz Hizmet İttifakı`nı kuracağız. Gülnar`da kimsenin siyasi partisine ve verdiği oya bakmadan hizmet edeceğiz” diye konuştu.


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA