27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

AHMET SERKAN TUNCER’DEN SES GETİREN PROJE TANITIM LANSMANI


Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer; dillere destan bir proje tanıtım lansmanı ile projelerini kamuoyu ile paylaştı.

 

Tarih : 11 Mart 2024 Pazartesi 13:58   Okunma : 246

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen lansmana; CHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP İl Başkanı Koral Ömür, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, STK’lar, dernekler, basın mensupları, vatandaşlar ve muhtarlar katılım gösterdi.

SEÇER: “HEM MEZİTLİ’Yİ, HEM MERSİN’İ REKOR BİR OY İLE KAZANACAĞIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Vahap Seçer, projelerin her birinin çok kıymetli olduğunu  belirterek konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Çok güzel projeler var ama bir tanesi çok önemli. Bu Türkiye’ye, belki de dünyaya örnek oldu. Nedir o? Sahilleri ranta değil, halka açmak. İşte o okuma salonunu senden bekliyoruz. En ilgi çeken proje o oldu. ‘Bravo’ dedim. Ahmet Serkan Başkan daha Başkan olmadan halkçı belediyeciliğin sinyalini verdin, sana helal olsun. Ahmet Serkan Tuncer’in bir belediye başkanlığı deneyimi yok ama emin olsun yüreğinde sevgi dolu bir abisi var. Biz yanındayız. Biz büyük bir aileyiz; Cumhuriyet Halk Partisi ailesi. Mersin’den Türkiye’ye bir mesaj göndereceğiz. Açık ara hem ilçeyi hem Büyükşehir’i kazanacağız.

Uyum olursa, huzur olursa memnuniyet olur. Hiçbir şeyden korkumuz yok. Ahmet Serkan Tuncer’in Cumhuriyet Halk Parti’liliği tartışılmaz. Bir belediye başkanlığı deneyimi yok ama Ahmet Serkan Tuncer emin olsun yüreğinde sevgi dolu bir abisi var. Biz yanındayız. Başarılı olması için her zaman bir abi gibi, bir ata gibi kabul ettiği takdirde biz yanında oluruz, deneyimlerimizi aktarırız, gücümüzü yansıtırız, kolumuzu gereriz.”

TUNCER; “MEZİTLİ’MİZİN ADINI TÜRKİYE DE VE DÜNYA DA DUYURMAK İSTİYORUM”

Ahmet Serkan Tuncer ise konuşmasında; gelen misafirlere tek tek teşekkür ederek, projelerinin ayağı yere basan bir altyapı da olduğunu belirtti.

Proje ekibinde, alanında uzman insanlar ile çalıştığını ifade ederek;

“Benim, Mezitli Belediye Başkan Adaylığımın kampanya süreci 20 yıl önce başladı, hala da devam ediyor. Ben 20 yıldır halkımın içindeyim. Ben halkımızın ne istediğini çok iyi biliyorum. Kırsaldaki 20 mahallemizin de, merkezdeki 20 mahallemizin de ne istediğini çok iyi biliyorum. Aday adaylığım sürecinden itibaren kapsamlı bir proje ekibi oluşturduk. Hepsi alanında uzman ve birbirinden değerli. Ekibimizin içerisinde, üniversitelerimizden çok değerli profesörlerimiz,  siyaset bilimcisi, şehir plancısı, mimar, arkeolog, ve güzel Sanatlar konusunda uzman çalışma arkadaşlarım var. Ekibime şunu söyledim; Mersin’imiz Türkiye’nin ve Akdeniz’in incisi, Mezitli’mizde Mersinimizin incisi. Doğasıyla, deniziyle, sahiliyle, kırsalıyla yaylasıyla, tarımıyla birçok potansiyeli var. Her zaman, Mezitli’mizin adını Türkiye’de ve Dünyada duyurmak, parmakla gösterilen bir kent haline getirmek istiyorum.” dedi.

Her fırsatta, Mezitli’ye aşık olduğunu ifade eden Tuncer;

“Ben, Mezitli’ye ve Mezitli halkına aşık bir insanım. Çünkü benim kentim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir.’ diyenlerin kentidir. Benim kentim, Cumhuriyet Halk Partisinden bağımsız yapamam diyenlerin kentidir. Benim kentim, toplumun tüm birleşenleriyle; sevginin, barışın, huzurun, kardeşliğin ve mutluluğun, kentidir. Bu yüzden halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Projelerimiz ortada, halkımız için yapacaklarımız da ortada. Bize inanın, bize güvenin.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Mezitli Belediyesi, Mersin, CHP, Ahmet Serkan Tuncer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA