17 Mayıs 2024 Cuma

15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK   11:40   KOBANİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR… DEM PARTİ`DEN SİNCAN CEZAEVİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA...   09:53   MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR, KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR   01:39   AYM`NİN CAN ATALAY KARARINI UYGULAMAYAN YARGITAY 3. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUHSİN ŞENTÜRK, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI`NA SEÇİLDİ   01:20   ALİ MAHİR BAŞARIR: "OSMAN KAVALA DOSYASINDA HEYET KAPAĞINI BİLE KALDIRMADAN RET KARARI VERDİ, UTANÇ MESELESİDİR BU"   01:01   FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUK CEZALARININ ARTIRILMASINI DA İÇEREN KANUN TEKLİFİNİN İLK 3 MADDESİ TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:47   MGM HAVA TAHMİN UZMANI MURAT ACAR: HAFTA SONU BATI KESİMLERDEN BAŞLAYARAK HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK   16:14   AYHAN BORA KAPLAN DAVASI KAPSAMINDA GİZLİ TANIĞIN İSMİNİ VERDİĞİ 4 POLİS GÖZALTINA ALINDI   16:11   SAADET- GELECEK GRUBUNDAN İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA   15:05   MERSİNLİ SANATÇILAR ‘UZAKLAR’DAN DÖNDÜ   14:16   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER KORKUSUZ KAHRAMANLARLA BİR ARAYA GELDİ   12:31   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI İÇİN ÇAĞRI   11:38   MSB: "GARA VE HAKURK`TA 12 PKK`LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:03   TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:11   MERSİN’DE DANS VE RİTMİN BÜYÜSÜYLE ENGELLER BİR KEZ DAHA AŞILDI   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK  
 
     
   

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BAĞCIOĞLU, "ŞEHİTLERİMİZ TOPRAK ALTINDAKİ ULU KÖKLERİMİZ, GAZİLERİMİZ DE BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK`ÜN DEDİĞİ GİBİ YAŞAYAN ANITLARDIR"


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, İzmir`de Şehit Komando Er Ferhat Altın, Şehit Jandarma Er Selçuk Güven, Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Şehit Jandarma Komando Cavuş Bülent Kula`nın yakınlarını ve Menemen Muharip Gaziler Derneği`ni ziyaret etti. Bağcıoğlu, “Şehitlerimiz toprak altındaki ulu köklerimiz, gazilerimiz de Büyük Önder Atatürk`ün dediği gibi yaşayan anıtlardır" dedi.

 

Tarih : 11 Mart 2024 Pazartesi 20:01   Okunma : 361

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Şehit Komando Er Ferhat Altın, Şehit Jandarma Er Selçuk Güven, Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Şehit Jandarma Komando Cavuş Bülent Kula`nın yakınlarını ve Menemen Muharip Gaziler Derneği`ni ziyaret etti. Bağcıoğlu, “Şehitlerimiz toprak altındaki ulu köklerimiz, gazilerimiz de Büyük Önder Atatürk`ün dediği gibi yaşayan anıtlardır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emekli Tümamiral Yankı Bağcıoğlu, bugün Menemen Belediye Başkan Adayı Deniz Karakurt, Menemen CHP İlçe Başkanı Hüseyin Özbey ve il yönetimiyle bir araya geldi. Menemen Kubilay Anıtı`nı ve şehitliği ziyaret ederek karanfil koydu. Şehit Komando Er Ferhat Altın ve Şehit Jandarma Er Selçuk Güven`in yakınlarını ve Menemen Muharip Gaziler Derneği`ni ziyaret etti. Bağcıoğlu daha sonra Aliağa`ya geçerek Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ve Aliağa CHP İlçe Yönetimi ile birlikte Aliağa Muharip Gaziler Derneği`ni ve Aliağa Devlet Hastanesi`nde yatmakta olan Gazi Jandarma Uzman Çavuş Bülent Kovanç`ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ve Aliağa CHP ilçe yönetimiyle Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Şehit Jandarma Komando Cavuş Bülent Kula`nın yakınlarına ziyarette bulundu. Sehit ve Gazi Dernekleri ve Şehit yakınlarına CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in selamlarını ileten ve CHP adına şükran ve minnetlerini bildiren Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu, sosyal ve ekonomik yaşamda karşılaştıkları zorluklara ilişkin talepleri ve temennileri dinledi.

Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu; "Sadece İzmir`de değil, Edirne`den Kars`a kadar tüm Şehit ve Gazi ailelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Şehitlerimiz toprak altındaki ulu köklerimiz, gazilerimiz de Büyük Önder Atatürk`ün dediği gibi yaşayan anıtlardır" dedi

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA