28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

TOROSLAR VE AKDENİZ’DEN SEÇER’E DESTEK SESLERİ YÜKSELDİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Adayı Seçer, Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde vatandaşla bir araya geldi. Başkan Seçer hem Toroslar pazar ziyaretinde hem de Akdeniz esnaf ziyaretinde Mersin halkına ‘Hayırlı Ramazanlar’ diledi.

 

Tarih : 12 Mart 2024 Salı 09:20   Okunma : 259

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi`nde yer alan kapalı pazar yerini ziyaret etti, ardından da Akdeniz ilçesinde yer alan Hastane Caddesi`nde esnaf ziyareti yaptı.   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP`nin Adayı Seçer, Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde vatandaşla bir araya geldi. Başkan Seçer hem Toroslar pazar ziyaretinde hem de Akdeniz esnaf ziyaretinde Mersin halkına ‘Hayırlı Ramazanlar` diledi.

Başkan Seçer`e pazar ve esnaf ziyaretlerinde, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Meclis üyeleri, Toroslar İlçesi Yalınayak Mahalle Muhtarı Osman Yıldırım, Halkkent Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları ile muhtar adayları eşlik etti.

İlk olarak pazar ziyareti yapan Seçer, Toroslar halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. ‘En Büyük Başkan Bizim Başkan` sloganları ile karşılanan Seçer, pazarcı esnafına ‘Hayırlı işler, bereketli olsun` dedi. Yurttaşların taleplerini de dinleyen Seçer, gerekli notları çalışma arkadaşlarına aldırdı.   

Ardından Akdeniz Hastane Caddesi`nde de esnaf gezisi yapan Seçer`e, iş yeri sahipleri Büyükşehir`in sabahları yurttaşlara ikram ettiği sıcak çorba hizmeti için teşekkürlerini dile getirerek, duydukları memnuniyeti anlattı. Eski Devlet Hastanesi civarından başlayarak, tek tek dükkanları ziyaret eden Seçer`e Akdeniz`den de destek sesleri yükseldi. Akdeniz`deki esnaf, Büyükşehir`in hizmetlerinden memnun olduklarını söyledi. Trafikteki yurttaşlar da Seçer`e araçlarından seslenerek destek verdi. 

Depremden sonra kente gelen ve sınava hazırlanan bir genç ile de sohbet eden Seçer, genç ile birlikte soru çözümü yaptı. Öğrenciler, Mersin`de toplu taşımada Büyükşehir ile kendilerinin 1 TL`ye ulaşım sağlayabilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti anlatarak, Seçer`e teşekkür etti. 

 


 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, Vahap Seçer, Abdurrahman Yıldız

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA