27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLTAK VATANDAŞLARA SESLENDİ: “SİZDEN OY İSTEYENLERE PROJELERİNİ SORUN”


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte huzur, barış ve kardeşlik iklimi ile birlikte hizmetlerin devamı için 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi. Gültak; “Sizden oy istemeye gelen diğer adaylara; ‘Kadınlar için, gençler ve çocuklar için bu kentin geleceği için ne tür projeleriniz var?’ diye sorun. Adayları da projelerini de sorun, sorgulayın. Sizleri çantada keklik gibi görmelerine izin vermeyin.” dedi.

 

Tarih : 19 Mart 2024 Salı 13:57   Okunma : 210

Seçim kampanyası kapsamında ziyaretlerini sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Organize Sanayi Bölgesi ile kentin farklı noktalarında faaliyet gösteren fabrika ve işletmeleri ziyaret etti.  Başkan Gültak, gün içerisinde AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ile birlikte Sertel Fabrikası, İncom Firması, Uslu Narenciye Paketleme ve Sim-Pa Orman Ürünleri Firması ile Kilikya Nehir Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

“5 YILDA HERKESE DOKUNAN HİZMETLERİMİZLE HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLDUK”

Ziyaretlerinde, hem fabrika ve işletme yöneticileri hem de buralarda çalışan personele hitap eden Başkan Gültak, kendilerinden önce insanların ayrıştırıldığını ifade ederek; “Biz ise 2019’da Akdeniz’de seçilip göreve gelince tüm insanlarımızı kucakladık, kimseyi ayrıştırmadık. Tabi bu sözle değil, fiiliyatla olur. Türk, Kürt, Zaza, Alevi, Sünni demedik, herkesin belediye başkanı olacağımızı söyledik ve bunu da sadece 5 yılda gerçekleştirdiğimiz ve herkese dokunan hizmetlerimizle başardık.” dedi.

“KADINLAR VE GENÇLER İÇİN YENİ PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”

Kadınlar, gençler ve çocukların geçmiş yıllarda kaderine terk edildiğini söyleyen Başkan Gültak; “Biz ise bir yandan geçmişte dört duvar arasına terk edilen Akdenizli kadınları sosyal hayatın içine katan projeleri gerçekleştirirken, diğer yandan gençlerimiz ve çocuklarımızı da eğitim, kültür ve spor aktiviteleri ile buluşturduk. Kadınlar için açtığımız kültür ve sanat evlerinde verdiğimiz kurs ve eğitimlerle birçoğu meslek ve iş sahibi oldu. Ayrıca iş yapmak veya mevcut işini büyütmek isteyen kadınlara 3 milyon TL mikro kredi desteği sağladık. İkinci dönemimizde de kadınları iş sahibi yapmak için 10 milyon lira kredi sağlayacağız. Bunların hiçbiri daha önce olmadı. Çünkü ben inanıyorum ki kadın mutlu ise aile mutlu olur, aile mutlu ise toplum mutlu olur.” diye konuştu.

“DİĞER ADAYLARA, ‘KENTE VE HALKA NE VERECEKSİNİZ?’ DİYE SORUN”

Seçmenlere bir çağrı da yapan Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Başta Akdeniz ve Mersin olmak üzere, aday gösteren siyasi partilere ve adaylara sorun? Halka ne vereceksiniz, Mersin için, Akdeniz için, vatandaş neler yapacaksınız, projeleriniz nelerdir?’ gibi sorular sorun. Sorgulayın, çünkü sorgulamazsanız siz kaybedersiniz. Zira bugüne kadar da hiçbir şey vermemişler. Ne gençler için, ne kadınlar için hiçbir şey yapmamışlar! Verdilerse de çıkıp anlatsınlar. Biz ise 5 yılda çok iş, çok hizmet ürettik, proje ve yatırımlar gerçekleştirdik. Bunların hepsi ortada ve herkes de görüyor.”

“SİZİ ÇANTADA KEKLİK GİBİ GÖRMELERİNE İZİN VERMEYİN”

Başkan Gültak, görevde olduğu 5 yıl boyunca iyi gününde de kötü gününde de hiçbir ayırım yapmadan halkla, vatandaşla iç içe olduklarının altını çizerek; “Bize kızanlara da küsenlere de ısrarla gittik, darılmadık, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Tabi 31 Mart’ta takdir yine değerli halkımızındır. Ama öncelikle ve mutlaka sorgulayın; ‘Hangi aday bana, çocuklarıma, kentime ve ilçeme faydalı olacaktır’ diye. Gerçekten hizmet getirecek, kenti değiştirecek bir adayı seçerseniz önce vatandaşımız kazanır, sonra da kentimiz ve ilçemiz. Size gelip oy isteyenlere kadınlar, gençler, çocuklar için, kentin diğer sorunları için projeleri olup olmadığını sorun. Sizi çantada keklik gibi görmelerine izin vermeyin. Benim oyumu alacaksın ama sen ne vereceksin?’ diye sorun, sorgulayın.”

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Mustafa Gültak, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA