28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “AKDENİZ’İ ŞAHA KALDIRACAK HİZMET VE PROJELERLE GELİYORUZ”


Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, “Herkes sözler veriyor ama önemli olan icraattır. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Akdeniz’de 5 yılda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni dönemde Akdeniz’i şaha kaldıracak hizmet, proje ve yatırımlarla geliyoruz.” dedi.

 

Tarih : 21 Mart 2024 Perşembe 14:19   Okunma : 264

Seçim kampanyasını sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, gün içinde Zeytinlibahçe Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ile parti yetkililerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlara bayrak hediye eden Başkan Gültak, bir talep ve şikâyetleri olup olmadığını sordu.

Başkan Gültak, gün içinde Mahmudiye Mahallesi’nde, belediye tarafından geçen yıllarda tamamen yenilenerek vatandaşların ziyaretine açılan Nebi Eyyüp Türbesi avlusunda gerçekleşen halk toplantısında da vatandaşlara hitap etti, 31 Mart’ta yapılacak seçimde seçmenlerden destek talep etti. Ziyaretinde, mahalleli gençlerin yaktığı meşalelerle karşılanan Başkan Gültak, Akdeniz’i değiştiren hizmetlerin yanı sıra, özellikle barışın, kardeşliğin ve huzurun mimarı olduklarının altını çizdi.

“HALKIMIZIN DESTEĞİYLE KALDIĞIMIZ YERDEN HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Gültak; “Halkımız arasında asla ayrımcılık yapmadık, kimseyi ihmal etmedik, ötekileştirmedik. Uzak veya yakın, hizmet ihtiyacı duyan tüm mahallelerimize ulaşıp hizmet verdik, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırdık. Kadınlar, gençler ve çocuklarımız için meslek, eğitim, kültür, sanat ve sporda farklı proje ve uygulamaları hayata geçirdik. İşte şimdi 5 yıllık emeğin ve çabanın hasadını toplama zamanı geldi. İnanıyorum ki 31 Mart’ta yapılacak seçimde halkımızın çoğunluğunun desteğini alarak yeniden seçileceğiz ve kaldığımız yerden Akdeniz’e hizmet vermeye, ilçemizi değiştirmeye, dönüştürmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

“5 YILDA YAPTIKLARIMIZ YENİ DÖNEMDE YAPACAKLARIMIZIN DA TEMİNATI”

Kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere bir yandan Akdeniz’i geleceğe hazırlayan projeleri, diğer yandan vatandaşlara kent yaşamının konforunu sağlayan hizmetlere yenilerini ekleyip hızlandıracaklarının altını çizen Başkan Gültak; “Halkımız her şeyin en güzeline layıktır. Kentimize yeni eğitim, kültür ve spor tesisleri kazandıracağız. Hizmete açacağımız yeni kültür ve sanat evleri ile daha çok kadına ulaşıp meslek ve iş sahibi yapacağız. Daha çok gencimizin lise ve üniversite sınavlarına hazırlanabilmesi için yeni imkânlar sunacağız. Çocuklarımıza, gençlerimize yeni park, bahçe, yeşil alanlar ve spor tesisleri kazandıracağız. Akdeniz’de 5 yıllık ilk dönemimizde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.  Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Yeni dönemde Akdeniz’i şaha kaldıracak yeni hizmetler, proje ve yatırımlarla geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNİ YANSITAN MECLİS ÜYELERİMİZLE GELİYORUZ”

Yeni meclis üyesi adaylarının da toplumun tüm kesimlerini yansıtan kişilerden oluştuğunu kaydeden Başkan Gültak; “Meclis üyesi adaylarımız arasında Türk’ü, Kürt’ü, Arap’ı ve Yörük’ü var. Hepsi birbirinden değerli kardeşlerimiz var listemizde. Bu nedenle 31 Mart’taki seçimde hem bana hem de bu kardeşlerime oy verin ki daha güçlü olalım, halkımıza ve ilçemize sunacağımız hizmet ve yatırımları önümüze hiçbir engel çıkmadan hızlı bir şekilde hayata katalım.” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Mustafa Gültak, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA