27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK, YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR


Seçmenle buluşmalarını sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, artık gençlerin, çocukların, kadınların mutlu bir şekilde yaşadığını belirterek, “Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Güzelim Akdeniz’e hep birlikte sahip çıkalım. Akdeniz’in öncesini de biliyorsunuz. O yüzden barış, huzur ve kardeşlik için 31 Mart’ta herkesten destek istiyorum” dedi.

 

Tarih : 24 Mart 2024 Pazar 17:33   Okunma : 307

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, seçim gezileri kapsamında esnafla buluşmaya, dernekleri ziyaret etmeye devam ediyor. Mersin Cem Evi’nin düzenlediği Nevruz programına katılan Başkan Gültak, iftar programında da İhsaniye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyunca seçmenlerle buluşan Başkan Gültak, 31 Mart’ta destek istedi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Gültak, çocuklara da hediyeler verdi. Mesudiye ve Gündoğdu mahallelerindeki halk buluşmalarına da katılan Gültak, Akdeniz’i 5 yılda değiştirip dönüştüren, başta kadınlar, gençler ve çocuklar olmak üzere, eğitim, istihdam, kültür, sanat ve spor gibi hayatın her alanına dokunan hizmetleri, projeleri ve yatırımları anlattı.

“Bu bayrak, Cumhuriyet, Anadolu toprakları hepimize yeter”

Cumhuriyete, bayrağa ve İstiklal Marşı’na sahip çıkan herkesin kardeş olduğunu vurgulayan Gültak, “Bunları kabul etmeyenler kusura bakmasın. Biz onlarla yan yana yol yürüyemeyiz. Pazartesi günü Çanakkale şehitlerimizi andık. Kürt’ü, Türk’ü, Zaza’sı, Arap’ı, Alevi’si, Sünni’si, Yörüğü orada bir metre mezarın içinde kucak kucağa yatıyorlar. Bu bayrak, Cumhuriyet, Anadolu toprakları hepimize yeter.

Kardeşçe yaşayabiliriz, kavgaya gerek yok. Biz belediyeyi kazandığımızda ilk işimiz işçilerle buluşmamız oldu. İşçilerimizin çoğunun siyasi görüşleri farklı. Onlara bir tek bir şey söyledim; Dedim ki güler yüzlü olun, işinizi iyi yapın ve siyasete bulaşmayın. Bunlara uyun hepiniz kardeşimsiniz dedim. Tabi inanmadılar ancak günler geçti, haftalar geçti, aylar, yıllar geçti sözümde durdum. Bir tane işçimi işten çıkarmadım” diye konuştu.

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı”

Hizmet etmeye geldiklerinin altını çizen Gültak, “Ben ayrıştırmaya değil birleştirmeye geldim. Çünkü ben buranın, Mersin’in çocuğuyum. Araplarla, Kürtlerle, Yörüklerle, Hristiyanlarla beraber büyüdüm. Burada yaşayan insanları çok iyi tanıyorum. Bu yüzden biz kimseyi ayrıştırmadık, herkesi kucakladık. Barış, huzur ve kardeşlik ortamı geldi. Kimse artık kederlenmiyor. Gençlere ve kadınlara özel projeler yaptık. Biz gelmeden gençlerin eline taş ve sopa veriyorlardı. Biz geldik çocuklarımıza, gençlerimize kalem verdik ki okusunlar, önemli yerlere gelsinler.

Artık Akdenizli çocuklar, gençler Türkiye’deki önemli liselere, üniversitelere yerleşmeye başladılar. Bizden önce gençlere yönelik bir tek yatırım yoktu. Artık gençler okuyor, spor yapıyor, sosyal aktivitelere katılıyor. Çünkü bu çocuklarımızın, gençlerimizin elinden tuttuk, sahip çıktık. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın da teminatıdır. Bu kadar basit... O yüzden güzelim Akdeniz’e sahip çıkalım. Bu ilçenin daha öncesini biliyorsunuz. Barış, huzur ve kardeşlik için 31 Mart’ta herkesten destek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA