1 Mayıs 2024 Çarşamba

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ  
 
     
   

EKREM İMAMOĞLU MAZBATASINI TESLİM ALDI


31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) seçilen Ekrem İmamoğlu, bugün İstanbul Adalet Sarayı`na gelerek mazbatasını aldı. Törende konuşan İmamoğlu, "Allah mahcup etmesin, bu şehrin insanlarına ve bu ülkenin vatandaşlarına, doğasına, havasına, yaşam kalitesine, çocuklarına, gençlerine kadınlarına hayata dair bütün unsurlarıyla çok özenli, çok nitelikli bir beş yılı bu şehre yaşatmak en büyük arzumuzdur" dedi.

 

Tarih : 3 Nisan 2024 Çarşamba 17:24   Okunma : 115

Haber: GAYE ŞEYMA CAN/ Kamera: HAKAN KAYA

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) seçilen Ekrem İmamoğlu, bugün İstanbul Adalet Sarayı`na gelerek mazbatasını aldı. Törende konuşan İmamoğlu, "Allah mahcup etmesin, bu şehrin insanlarına ve bu ülkenin vatandaşlarına, doğasına, havasına, yaşam kalitesine, çocuklarına, gençlerine kadınlarına hayata dair bütün unsurlarıyla çok özenli, çok nitelikli bir beş yılı bu şehre yaşatmak en büyük arzumuzdur" dedi.

AKP`li rakibi Murat Kurum`a yaklaşık 1 milyon oy fark atarak yeniden İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, İstanbul Adalet Sarayı`nda bulunan İl Seçim Kurulu`ndan mazbatasını aldı. İstanbul Adalet Sarayı Konferans Salonu`nda yapılan törende açılış konuşmasını yapan İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Seçkin Ekrem İmamoğlu`nu tebrik ederek şunları söyledi:

“Mazbata kamusal bir göreve seçilen kişilere, o işin yerine getirilmesine ehil olduğunu, usul ve yasaya uygun bir şekilde seçildiğini gösteren bir belgedir. Sayın İmamoğlu İBB başkanlığına ilk olarak 2019`da seçilmiş ve 5 yıl sonra 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde yaklaşık yüzde 51 civarında oy almış, ikinci kez seçilme başarısını göstermiştir. Artık İBB oylarına itiraz gelse bile itirazın sonucu değiştirmeyeceğini açıktır, bu nedenle mazbata almaya hak kazanmıştır."

Törende konuşan İmamoğlu ise sorumluluklarının farkında olduklarını ve gururlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ


"Birlikte bugün burada bulunan değerli belediye başkanlarımız, hanımefendiler, beyefendiler, sevgili basın mensupları, benim için elbette çok özel bir an. Bu anı ikinci kez yaşıyoruz ve çok mutluyum, çok onurluyum, gururluyum. Elbette sorumluluğumuzun farkındayız.

16 MİLYONUN MAZBATASI

Bu bağlamda bugün burada İstanbul şehrimize yakışan İstanbul gibi kadim bir kentin seçim sonrası dünyasına değer katan böylesi bir ortamın hazırlanmasından ötürü de ayrıca teşekkür ediyorum. Güzel bir an olmuştur. İstanbul halkına yakışan bir ortam sağlanmıştır. Aynı zamanda 16 milyon insanımızın mazbatası aslında bana verilen mazbata. Değeri çok büyük, sorumluluğu çok büyük.

ARZUMUZ NİTELİKLİ BİR 5 YIL DAHA YAŞATMAK

Allah mahcup etmesin, bu şehrin insanlarına ve bu ülkenin vatandaşlarına ben hatta ilave yapıyorum bütün insanlığa, çünkü İstanbul sadece bu şehirde yaşayanlarının ya da ülkemizin insanlarının duyguları değil bütün insanlığın duygularının beslendiği bir kenttir. Bu bağlamda şehrin insanına, doğasına, havasına, yaşam kalitesine, çocuklarına, gençlerine kadınlarına hayata dair bütün unsurlarıyla çok özenli, çok nitelikli bir beş yılı bu şehre yaşatmak en büyük arzumuzdur.

Bunu yaparken yükümüzü hafifletecek tek şey vardır; o da bütün şehrin yetenekli insanlarının dünyanın belki de en kıymetli insan kaynağının bulunduğu böylesi kadim bir şehrin her insanından her bireyinden faydalanmanın yöntemlerinin daha da yukarıya taşımak ki o da zaten çok güçlü bir demokrasi anlayışına denk düşüyor. Bu konuda da çok kararlı, çok istekli ve asla bu işin sahibi olduğunu değil, bu işin emanetçisi olduğunu ve temsilcisi olduğunu bilen bir anlayışla beş yıla talibiz. Bunu başaracağımızı çok değerli bir beş yılı geçirdiğimizi, bundan sonraki beş yılda da bu değeri arttırarak, bu bilinci arttırarak daha da iyi bir beş yılın geçireceğimize eminim.

Değerli Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere bütün bireylerine emekçisine herkese tek tek teşekkür ediyorum. Büyük bir emek var bu işin arkasında"

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA